Какъв крем за лице използвате? - тема VII

• 131 171
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Щастлива мама на 3 слънца
Да от Ибей.Ползвала съм почти всичко,но по време на пигментацията бях с най-известния им.https://https://www.google.bg/search?q=skin79+bb+cream&source=lnms&a … %252F%3B359%3B450
а кой е най известния им

# 136
Този от линка,който съм постнала,розовия Peace

# 137
Момичета,  препоръчайте ми крем против бръчки за суха кожа за 40+? Гледам че има намаление на Есте Лаудер и Кларанс и Авен и реших да се възползвам, затова ако имате мнение за някой крем на тези марки ще съм много благодарна. .  Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 22:06 от Алетеа

# 138
  • Бургас/Пз
Ако трябва да избираш една от трите марки, мисля, че Ести ще ти предложат добър вариант за над 40г. Например ето този мисля, че ще е добре Estée Lauder Advanced Time Zone дневен крем
Скрит текст:

Аз в крайна сметка се спрях на крем със слънчева защита на Скинкод, вместо на два отделни. Другата седмица ще дам отзиви.

# 139
  • София
Да похваля този хидратиращ серум,който си купих от козметичката:

За пръв път чух и пробвах нещо на марката и ми хареса,слагам го вечер и на сутринта кожата е свежа и има здрав вид.
 Получих и мостричка на крема за чувствителна кожа,но не ме впечатли.Не бих си го взела.

# 140
Здравейте почвам да се оглеждам за летни кремове с фактор.
Какво ползвате ?

# 141
  • Велико Търново
Аз мисля това лято да заложа на матиращия флуид на Юсерин с 50-ти фактор/между другото, пуснали са и нов продукт с фактор за по-мазни кожи под формата на гел Peace Миналата година ползвах тонирания на Биодерма 50, но ми мазнееше ужасно, на Юсерин не е така.

# 142
Аз мисля това лято да заложа на матиращия флуид на Юсерин с 50-ти фактор/между другото, пуснали са и нов продукт с фактор за по-мазни кожи под формата на гел Peace Миналата година ползвах тонирания на Биодерма 50, но ми мазнееше ужасно, на Юсерин не е така.
Явно пак ще се търсят мостри.

# 143
  • Велико Търново
Да, във всяка аптека има Peace

# 144
  • София
Здравейте почвам да се оглеждам за летни кремове с фактор.
Какво ползвате ?
Заделила съм един енергизиращ на Кларанс,който е без фактор, смятам да заложа на фактора на фондьотена.Сега ползвам superdifence на Clinique за дневен,той има фактор и Moisture surge слагам за  нощен с горепоказания серум под него.
Само не мога да си обясня защо superdifence го направиха само в два варианта,сега този за суха кожа ми е ок,ама в топлото време ще ми е тежък.
Миналото лято ползвах тониращия крем от серията Hydra life на Диор.Много добро попадение беше и фактор си имаше перфектен за градска среда.

# 145
  • София
Момичета, извинявам се, ако вече е обсъждан този толкова рекламиран в интернет пространството крем HYDROFACE с пептиди, дето прави чудеса, но напоследък все чувам добри отзиви за него, но от трети лица, което не е достатъчно, за да повярвам.
Някой ползвал ли го е, има ли наблюдения? Изобщо не вярвам на реклами, затова приятелка ме ориентира да се обърна към вас.......   bouquet

# 146
Момичета, извинявам се, ако вече е обсъждан този толкова рекламиран в интернет пространството крем HYDROFACE с пептиди, дето прави чудеса, но напоследък все чувам добри отзиви за него, но от трети лица, което не е достатъчно, за да повярвам.
Някой ползвал ли го е, има ли наблюдения? Изобщо не вярвам на реклами, затова приятелка ме ориентира да се обърна към вас.......   bouquet
Може ли линк към него

# 147
  • София
Може ли линк към него

http://www.hydroface.com/bgolirmer/

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
оххх беееееееееееее, Нобелова награда, ахаххаххаххахахха Joy Joy Joy
Скоро не се бях смяла така, благодаря   bouquet

# 149
Само като погледнеш снимките и си личи, че е пълна измама. Разликата е само един фдт  Crazy , поне фотошоп да бяха направили, да е ''по-достоверно''  Joy. Аз не бих си купила въпросния крем.

Общи условия

Активация на акаунт