Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиги, бана не дъл Ананди ше стигне Сингапур Naughty
Предпочитам да не стига...Мишока е на хоризонтя и взе да ме кефи...ако е и химик...пей сърце Joy Joy Joy
Мой да крие некоя баклавица, некви нещааааааааа... Laughing
Малко е космат и не ме кефи тва, ама ше го преглътна Joy Joy Joy

# 46
Ето и линкове за тези които обичат пътешествията и знаят руски,надявам се да ви бъде интересно:
https://www.youtube.com/watch?v=qM9y4xMub3g за Сингапур,
https://www.youtube.com/watch?v=06m6d8AW-6Mза Мумбай
https://www.youtube.com/watch?v=dMXGodtN5HI шопинг в Делхи
В Сингапур е разкошно. Имам приятелка, която ходи там и като й разглеждах снимките, ми направи впечатление, че е много красиво и романтично.
Ха-ха, във втория клип за Мумбай дори има откъс от филма Беднякът милионер, тъй като сюжета на филма се развива точно в Мумбай.

# 47
Добро утро на всички!

Ширин, радвам се да те видя в темата, отдавна не си писала. Опитвам се да разказвам каквото успея да доловя, но понякога и доста пропускам, за сметка на това съм благодарна на всички, които разяснявате пропуснатото. Сега ще разкажа новите епизоди, които изгледах днес, с малко пропуски, но иначе бяха много интересни.

Сандия каза на Сурач, че вече е записан за участието. Той се учуди как така толкова бързо е станало. Тя му каза, че в интернет става бързо и че утре заминават за Делхи за първия кръг. Благодариха на човекът, който им предостави лаптопа си. Човекът им пожела успех и им каза, че се надява да се видят в Сингапур. Сандия каза, че нищо не разбира. Човекът отговори, че неговата съпруга също ще участва и че е дошъл да се помоли за победата и. Сурач му каза, че вероятно много обича съпругата си, а той каза, че така, както той обича жена си. После Сурач си представи нещо, май този човек е същият, дето преди му бе предоставил котлона си да направи сладките, когато бяха отишли да изпълнят някакъв ритуал.

Сурач и Сандия се прибраха вкъщи. Баща им ги попита какво е станало. Сандия отговори, че утре заминават за Делхи, за първия кръг. Сантош каза да побързат за подготовката.

Сандия приготвяше багажа, а Сурач се чудеше защо не взима и нейните дрехи. Тя му казваше какво му е приготвила. Той не се сдържа и попита защо приготвя само неговите дрехи, нима ще заминава сам. Тя му каза, че естествено, че ще замине сам. Нали той отива на състезание. Сурач каза, че би предпочел да има някой с него за компания. Сандия му каза, че ще изпрати Чото да тръгне с него, тъкмо ще разгледа столицата. Сурач се чудеше как да и каже, че иска тя да тръгне с него. Попита защо точно Чото да ходи с него. Тя го попита какъв е проблемът, нали много обича Чото? Сурач и каза, че иска тя да отиде с него, понеже не познава улиците в града. Сандия му каза, че тя също не ги познава, понеже е ходила като дете. Сурач и каза, че иска и тя да тръгне с него, понеже иска да са заедно и ще се чувства по уверен. Добави, че отива да вземе нейните дрехи. Вероятно Сандия си е приготвила дрехите, но не му е казала, защото Сурач някак разбра, че е мислила да тръгне с него и се зарадва.

Сантош гледаше колкото може повече сладки да приготви за Сурач, а Мухит и казва да не приготвя, понеже щял да отседне в първокласен хотел. Каза, че може да не победи, но поне ще попътува на чужди разноски. Започнаха с Чави да се наговарят. Тя каза, че ще му каже да се отбие до семейството на Дилип, а Мухит че щял да му поръча скъпи джинси, понеже никога не е носил такива. Сантош им се скара, че цял живот Сурач ги издържа, а те се чудят как да се подиграват.

Менакши тръгна към магазина, но Сантош я спипа и я попита къде отива. Тя каза, че понеже някаква госпожа ще идва за сарита, ще иде да помогне на Викрам. Сантош и каза, че лекарката и е казала да си почива, така че няма къде да ходи, да отива и да си ляга в леглото. Менакши тъкмо щеше да каже, че не е изморена, но се спря. Плановете, които кроеше започнаха да пропадат. Сега Сантош няма да и дава никъде да мръдне и ще изгуби парите.

Сурач каза на Сандия, че Викрам му казал, че главите ако не се чукнат ще те ухапе зло куче. Сандия каза, че Анкур е казал същото. Сурач каза щом е така, да го направят.

Сандия попита Сантош защо е напрегната. Каза и, че го забелязва откакто Сурач ще участва в състезанието. Добави, че живота е едно състезание, в което Сурач се бори от 13 годишен. Сантош каза, че животът може да е състезание, но там ще е сам срещу всички. Разказа и, че когато бил ученик паднал по средата на някакво състезание. После не спрял да плаче и сънувал кошмари по цяло нощ. После имало друго състезание, което Сурач посрещнал с голям страх. Сандия попита какво е станало тогава. Сантош каза, че краката му се вдървили и после много го боляло. От тогава тя не му е позволявала да участва на никакво състезание, като е измисляла оправдания само и само да не се сковава както тогава. Затова и сега е била против да участва в това състезание. Добави, че смехът на Сурач прави щастливи всички и че не иска да преживее същото нещо. Каза, че и поверява любимият си син, да се грижи за него и да не допуска нищо лошо да му се случи. Сандия се закле, че няма да допусне Сурач да изгуби усмивката си. Каза, че доверието, което и гласува е много важно за нея и няма да я подведе. Сантош и каза, че като я слуша се моли това да не завърши зле, като добави все пак да има едно наум.

Бащата на Сурач му пожела успех. Каза му да се грижи за Сандия и ако има някакъв проблем да се обади на някаква тяхна семейна позната. Сантош също го благослови. Сбогуваха се с всички и тръгнаха.

Лелята ги видя, че тръгват и попита къде отиват. Менакши тъкмо щеше да каже, но Сантош я скастри да млъкне. Излъга, че роднините на Сандия отиват в Делхи, брат и щял да се жени и ги канят на сватба. Лелята попита за какъв брат говори, нали Сандия има само един брат. Сантош каза, че това не е родният и брат, а син на чичо и нещо такова измисли. После каза на всички да не казват пред никой, че Сурач е отишъл на състезание. Чави каза, че вероятно не иска да казва, понеже Сурач може да не спечели състезанието. Сантош каза, че ако Сурач изгуби няма да им проговори.

Сурач попита Сандия къде ще отидат сега, като не познават никой. Сандия му каза, че организаторите ще ги заведат. Човекът, който трябваше да ги чака, се появи с табела с името на Сурач. Сандия се представи като негова съпруга. Човекът ги поведе, но Сандия каза, че това е друга посока. Човекът отговори, че това е посоката. Оказа се, че състезанието ще е на гарата, а не в града. Състезанието започна.

Председателят приветства участниците, като каза, че ще се явят 60 участника от цяла Индия, от които ще изберат 10 участници, които ще продължат нататък.

Сандия каза на Сурач ако се притеснява да си спомни лицата на всички, които идват в магазина му. Всички обожават неговите сладки още щом отхапят първата хапка. Каза му, че трябва да бъде уверен и му пожела успех.

Казаха, че на масата на всеки участник има плик и 2 чанти, както и по 500 рупии. Могат да ходят и да купуват продукти от пазара. Трябва всеки да приготви около 8-10 ястия. Сандия си мислеше, че Сурач има добър опит при избирането на зеленчуци и няма никак да му е трудно.

Някакъв човек молеше за помощ. Каза, че му трябват пари, майка му била болна. Никой не му обръщаше внимание. Сурач напазари за 380 рупии. Онзи дето просеше започна да моли Сурач за помощ и той му даде 380 рупии. Нещо не разбрах, уж Сурач пазареше за толкова, а даде и на този човек 380, не можах да схвана точно какво се случи.

Сандия видя, че другите носят по 2 торби с продукти. Мислеше си, че Сурач ще се върне поне с 3, понеже умее добре да се пазари. Видя, че всички се върнаха, но Сурач го нямаше. После го видя, че се връща, но само с една торба. Дали е върнал зеленчуците, които е купил, не разбрах.

Сурач успя да приготви само 3 ястия. Водещият на състезанието попита какво става, нима не са му стигнали 500 рупии, другите му съперници са направили по 8-9 ястия. Защо той не е могъл? Някаква жена каза, че знае отговора. Каза, че Сурач е дал повече от половината пари на човек, който е имал повече нужда от тях. Попитаха го дали е вярно итой призна. Жената го попита на ясно ли е, че сега може да се прибере вкъщи, защо е преценил да даде парите на непознат човек, вместо да се бори. Сурач отговори, че един човешки живот е по важен от едно състезание. Жената му каза, че това е кулинарно състезание и тук не е важно нищо друго. Каза му, че се е провалил още на първия кръг, понеже не е спазил условието. После му казаха, че имат изненада за него. Оказа се, че човекът, който е искал парите е играл театър, за да се види дали някой ще се хване. Целта е била да се разбере дали егоизмът  и завистта ще надделеят над здравия разум.

Дойде време да обявят резултатите. Започнаха да изброяват участниците, които продължават. Обявиха имената на 9-те участника и остана само последният. Всички очакваха с нетърпение да разберат кой е последен, но точно така свърши последния епизод.

Надявам се някой да разясни пропуснатото, което ми убягна. Бяха много интересни епизоди. Ясно е, че Сурач е сред участниците затова му оставиха името за накрая.

Здравейте!
Хайде и аз да се включа в темата, макар че не съм чак толкова запалена по Светлината.
bubulina, точно така Сурадж върна зеленчуците, които беше купил и даде парите на човека, който го молеше за помощ. След това купи продукти с останалите пари, но естествено те бяха малко и затова той успя да направи само три ястия. Председателят на журито попита Сурадж защо е направил само три ястия, нима не са му стигнали 500 рупии, за да купи достатъчно продукти. Жената, която му каза, че знае отговора беше другият член на журито. А човекът, който го помоли за помощ е бил от доброволците, които участват в подготовката на състезанието. Всъщност това е в общи линии. Ти си разбрала правилно почти всичко.

# 48
Здравейте!
Хайде и аз да се включа в темата, макар че не съм чак толкова запалена по Светлината.
bubulina, точно така Сурадж върна зеленчуците, които беше купил и даде парите на човека, който го молеше за помощ. След това купи продукти с останалите пари, но естествено те бяха малко и затова той успя да направи само три ястия. Председателят на журито попита Сурадж защо е направил само три ястия, нима не са му стигнали 500 рупии, за да купи достатъчно продукти. Жената, която му каза, че знае отговора беше другият член на журито. А човекът, който го помоли за помощ е бил от доброволците, които участват в подготовката на състезанието. Всъщност това е в общи линии. Ти си разбрала правилно почти всичко.

Здравей! Много се радвам, че реши да се присъединиш отново към тази тема. С теб често си коментираме нашите любимци Сара и Ангад в другата, но сега ще можем да обсъждаме и "Светлината" в тази. Добре дошла - радвам се, че го гледаш, макар и не чак толкова разпалено ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart smile3525

# 49
Ето и линкове за тези които обичат пътешествията и знаят руски,надявам се да ви бъде интересно:
https://www.youtube.com/watch?v=qM9y4xMub3g за Сингапур,
https://www.youtube.com/watch?v=06m6d8AW-6Mза Мумбай
https://www.youtube.com/watch?v=dMXGodtN5HI шопинг в Делхи
В Сингапур е разкошно. Имам приятелка, която ходи там и като й разглеждах снимките, ми направи впечатление, че е много красиво и романтично.
Ха-ха, във втория клип за Мумбай дори има откъс от филма Беднякът милионер, тъй като сюжета на филма се развива точно в Мумбай.

В Сингапур наистина е невероятно - аз докато гледах епизодите със Сурадж и Сандия от там и направо се очаровах. Има толкова красиви места. Сега поне ще може да им се насладим и на български ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts ppp  Hands Clap

Зиги, благодаря за линковете!  Hug Hug Hug

Бубе, не се притеснявай за почерпката и за другите неща!!! Само се забавлявай ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 50
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 06.02.15г.

Дават на сутринта Сурадж и Сандия в спалнята им. Покривът тече и той се чуди как да го оправи, а тя тръгва да си облича сари. Сурадж и казва да не го прави.  Ако трябва ще говори с майка си и всичко ще се оправи.

Влиза Сантош и Бабаса, на врата се показва  и главата на Мена Laughing

"Дъще ,знаеш че традициите в това семейство е жените да носят сари"

Мена се провиква и влиза:
"Да майко аз съм първата снаха в семейството и съм облечена в сари" Mr. Green

Сурадж решава да каже нещо, но майка му казва да не се меси и да си гледа покрива Simple Smile

"Сандия ти си моя снаха, и твой дълг е да спазваш всички традиции. Ще се съгласите с мен, предполагам."
Сандия и отговаря, ще я послуша и ще облече сарито.
Сантош го взима от ръцете на Мена и казва:

"Всички правила и традиции в едно семейство са за това да го крепят.  Но аз също съм нарушавала правилата и традициите.    Знаеш,че не бях съгласна Мохит и Емили да се оженят, защото е против традициите.   Но ти ме убеди да ги наруша и слава на господ, двамата са щастливи в този брак.
Ти самата стана полицай, излизайки от дома ни. Семейство Рати се промени, ние се гордеем с теб като твое семейство.   Laughing Laughing        Сандия, дъще ти ме научи,че човек трябва да се променя с времето. Не  е лошо да се промени манталитета.   Ако не днес, то утре ще стане традиция.
Аз нямам нищо против да носиш панталони и туника. Ще си носиш сарито понякога."

Сандия и благодари, а Мена е недоволна:

"Не е редно, майко ти и разреши да носи каквото иска. А когато аз си облякох рокля само веднъж, ти ми се скара"
Сантош и отговаря:

"Мена, аз те познавам много добре. Сега ще ти обясня.  Сандия се превърна от снаха в моя дъщеря. Тя прие семейството ни от сърце.  С доброто си поведение,спазването на правилата. Бореше се с мен постоянно.    Но постепенно тя победи, влезе в сърцето ми. Днес аз съм щастлива."
Сандия плаче и я прегръща.  Мена продължава Laughing
"Аз съм вашата първа снаха, аз съм тук вече толкова години. И аз също заслужавам да ми разрешиш някои неща." Laughing

Сантош и отговаря:
"Аз не съм пристрастна, ще ви дам шанс на теб и Емили. Отиди да я извикаш."

Слизат долу в дневната и виждат всички домакински съдове разделени на две места.  Мена си мисли, че сигурно искат да измият и почистят всичко. Тръгва да се прави на добра снаха, но и Емили отива.  Като и казва, че не може сега да върши тежка работа и да остави на нея.  Взимат и двете един от съдовете и започват да си го дърпат, коя да го измие Joy Joy Joy

"Достатъчно, знам че двете ми снахи са заети с много работа,да печелят пари."     Кара Чоту да отиде в кухнята да премести една табелка на стената. На която пише "Викрам и Менакши. Laughing
Мохит веднага му се присмива,че са му отредили кухнята.  Чоту обръща и друга табелка на която пише"Мохит и Емили". Laughing Laughing Laughing

"Когато децата искат свобода, родителите трябва да я дадат. След като се срамувате от нас и сме ви в тежест.Ние сме достатъчно разумни и ще ви я дадем.  Всичко направихте, да сте свободни.  В болницата докато спях, ми взехте отпечатък от ръката дори.  Е сега спечелихте.    Емили, Мена от днес започвате сами да се грижите за семействата си. Ще живеем под един покрив, но кухните ще са разделени. Свободни сте да правите каквото искате."

Мена вижда,че кутиите са празни Laughing Сантош и казва,че могат да си ги напълнят с каквото искат. На пазара има всичко Joy Joy Joy Joy
Мохит моли баща си да я спре.  Но той им казва,че те вече са възрастни и няма да са им в тежест. А и така, ще се научат да си гледат семействата.
Продължават и четиримата да ги умоляват да спрат.     Сантош пита Сурадж, когато преди са живяли отделно, колко е плащал за наема.  Той и отговаря, че е плащал две хиляди и петстотин рупии.  Тя им казва,че от двамата ще иска пет хиляди всеки месец. Laughing
Те са изненадани и шокирани......

# 51

Скрит текст:
Дават на сутринта Сурадж и Сандия в спалнята им. Покривът тече и той се чуди как да го оправи, а тя тръгва да си облича сари. Сурадж и казва да не го прави.  Ако трябва ще говори с майка си и всичко ще се оправи.

Сурадж решава да каже нещо, но майка му казва да не се меси и да си гледа покрива Simple Smile

"Сандия ти си моя снаха, и твой дълг е да спазваш всички традиции. Ще се съгласите с мен, предполагам."

"Всички правила и традиции в едно семейство са за това да го крепят.  Но аз също съм нарушавала правилата и традициите.    Знаеш,че не бях съгласна Мохит и Емили да се оженят, защото е против традициите.   Но ти ме убеди да ги наруша и слава на господ, двамата са щастливи в този брак.
Ти самата стана полицай, излизайки от дома ни. Семейство Рати се промени, ние се гордеем с теб като твое семейство.   Laughing Laughing        Сандия, дъще ти ме научи,че човек трябва да се променя с времето. Не  е лошо да се промени манталитета.   Ако не днес, то утре ще стане традиция.

"Не е редно, майко ти и разреши да носи каквото иска. А когато аз си облякох рокля само веднъж, ти ми се скара"
Сантош и отговаря:

"Мена, аз те познавам много добре. Сега ще ти обясня.  Сандия се превърна от снаха в моя дъщеря. Тя прие семейството ни от сърце.  С доброто си поведение,спазването на правилата. Бореше се с мен постоянно.    Но постепенно тя победи, влезе в сърцето ми. Днес аз съм щастлива."
"Аз съм вашата първа снаха, аз съм тук вече толкова години. И аз също заслужавам да ми разрешиш някои неща." Laughing

Сантош и отговаря:

Слизат долу в дневната и виждат всички домакински съдове разделени на две места.  Мена си мисли, че сигурно искат да измият и почистят всичко. Тръгва да се прави на добра снаха, но и Емили отива.  Като и казва, че не може сега да върши тежка работа и да остави на нея.  Взимат и двете един от съдовете и започват да си го дърпат, коя да го измие Joy Joy Joy

"Достатъчно, знам че двете ми снахи са заети с много работа,да печелят пари."     Кара Чоту да отиде в кухнята да премести една табелка на стената. На която пише "Викрам и Менакши. Laughing
Мохит веднага му се присмива,че са му отредили кухнята.  Чоту обръща и друга табелка на която пише"Мохит и Емили". Laughing Laughing Laughing

"Когато децата искат свобода, родителите трябва да я дадат. След като се срамувате от нас и сме ви в тежест.Ние сме достатъчно разумни и ще ви я дадем.  Всичко направихте, да сте свободни.  В болницата докато спях, ми взехте отпечатък от ръката дори.  Е сега спечелихте.    Емили, Мена от днес започвате сами да се грижите за семействата си. Ще живеем под един покрив, но кухните ще са разделени. Свободни сте да правите каквото искате."

Мена вижда,че кутиите са празни Laughing Сантош и казва,че могат да си ги напълнят с каквото искат. На пазара има всичко Joy Joy Joy Joy
Мохит моли баща си да я спре.  Но той им казва,че те вече са възрастни и няма да са им в тежест. А и така, ще се научат да си гледат семействата.
Продължават и четиримата да ги умоляват да спрат.     Сантош пита Сурадж, когато преди са живяли отделно, колко е плащал за наема.  Той и отговаря, че е плащал две хиляди и петстотин рупии.  Тя им казва,че от двамата ще иска пет хиляди всеки месец. Laughing

Миха, много ти благодаря за невероятния превод на новия епизод на "Светлината" в Индия! Както винаги беше много интересен ...  newsm44 newsm76  Kissing Heart

Много се смях, когато Менакши и Емили тръгнаха да теглят онзи съд! Това с табелките също беше оригинално и готино: на едната Викрам и Менакши, на другата Мухит и Емили - да ги видим сега какво ще правят. Сантош е опасна добре го е измислила - чак и наем иска да й плащат. Така им се пада ...  smile3501 Two Hearts smile3533

Радвам се и че Сантош позволи на Сандия да носи панталони и туника! Тази сцена също беше страхотна - особено прегръдката на двете ...  Hug Hug Hug

Сурадж се чуди как да спре теча - със сигурност няма търпение със Сандия да се нанесат в стаята и да й се порадва както си му е реда ...  Mr. Green Heart Eyes smile3521

Не разбрах само какво каза Анкур на Сурадж и Сандия в рекламата за другия епизод. Утре ще разберем, но ще е много интересно ...
smile3525

# 52

Сантош и отговаря:

Сантош и отговаря:

Здравейте всички. Тереза благодаря ти за новата тема. Миха на теб специални благодарности затова че превеждаш епизодите на светлината. Много ми харесват, но е жалко че са много далеч с български превод. Аз също мисля, че Сандия е донора. Много беше тъжен епизода в който са се срещнали със Сурач и когато той дава изявление по телевизията. Поплаках си докато го четох макар и със закъснение. Много ми харесва тоя сериал, но като казвате, че цветовете е подобен ми се иска да започна и него да гледам само че няма къде, в стаята спим няколко момичета и няма да ми позволят след 12 да пускам телевизор. Ани, може да ми дадеш линк към епизодите на светлината. Дано само говорящата програма ми чете за да мога да си ги пускам защото не навсякъде има достъп за нас.

# 53
Здравейте всички. Тереза благодаря ти за новата тема. Миха на теб специални благодарности затова че превеждаш епизодите на светлината. Много ми харесват, но е жалко че са много далеч с български превод. Аз също мисля, че Сандия е донора. Много беше тъжен епизода в който са се срещнали със Сурач и когато той дава изявление по телевизията. Поплаках си докато го четох макар и със закъснение. Много ми харесва тоя сериал, но като казвате, че цветовете е подобен ми се иска да започна и него да гледам само че няма къде, в стаята спим няколко момичета и няма да ми позволят след 12 да пускам телевизор. Ани, може да ми дадеш линк към епизодите на светлината. Дано само говорящата програма ми чете за да мога да си ги пускам защото не навсякъде има достъп за нас.

Сунитра, заповядай: Hug Това е канала на момичето, което качва епизодите, дано да успееш да ги отвориш.

http://www.videoclip.bg/user/pateto0303

# 54

Сунитра, заповядай: Hug Това е канала на момичето, което качва епизодите, дано да успееш да ги отвориш.

http://www.videoclip.bg/user/pateto0303

Много ти благодаря, сериите си вървят без проблем. Бубулина, че защо ти е да плащаш във войо? Ако винаги така ги качват то всеки може да ги гледа ама не се знае колко време ще стоят.

# 55
Така е Бубе, вместо да плащаш на Войо можеш тук да гледаш епизодите Peace Благодарение на този сайт мога да гледам сериите, които пропускам понякога по БТВ.

# 56
  • София
Честит Рожден    Ден!    Бубе      newsm51  party023 newsm51

Пожелавам ти много здраве, много щастие newsm10 и много, много txtloves любов!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 57
Честит рожден ден ,Бубе!  love001
Желая ти много здраве,щастие,късмет и много любов txtloves 
 Нека този ден бъде изпълнен
с усмивки, слънце, любов и смях! love001  nbirthday  party023 newsm38

# 58
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Дават на сутринта Сурадж и Сандия в спалнята им. Покривът тече и той се чуди как да го оправи, а тя тръгва да си облича сари. Сурадж и казва да не го прави.  Ако трябва ще говори с майка си и всичко ще се оправи.

Влиза Сантош и Бабаса, на врата се показва  и главата на Мена Laughing

"Всички правила и традиции в едно семейство са за това да го крепят.  Но аз също съм нарушавала правилата и традициите.    Знаеш,че не бях съгласна Мохит и Емили да се оженят, защото е против традициите.   Но ти ме убеди да ги наруша и слава на господ, двамата са щастливи в този брак.
Ти самата стана полицай, излизайки от дома ни. Семейство Рати се промени, ние се гордеем с теб като твое семейство.   Laughing Laughing        Сандия, дъще ти ме научи,че човек трябва да се променя с времето. Не  е лошо да се промени манталитета.   Ако не днес, то утре ще стане традиция.

Сантош и отговаря:

"Мена, аз те познавам много добре. Сега ще ти обясня.  Сандия се превърна от снаха в моя дъщеря. Тя прие семейството ни от сърце.  С доброто си поведение,спазването на правилата. Бореше се с мен постоянно.    Но постепенно тя победи, влезе в сърцето ми. Днес аз съм щастлива."
Сандия плаче и я прегръща.  Мена продължава Laughing

Сантош и отговаря:

Слизат долу в дневната и виждат всички домакински съдове разделени на две места.  Мена си мисли, че сигурно искат да измият и почистят всичко. Тръгва да се прави на добра снаха, но и Емили отива.  Като и казва, че не може сега да върши тежка работа и да остави на нея.  Взимат и двете един от съдовете и започват да си го дърпат, коя да го измие Joy Joy Joy

"Достатъчно, знам че двете ми снахи са заети с много работа,да печелят пари."     Кара Чоту да отиде в кухнята да премести една табелка на стената. На която пише "Викрам и Менакши. Laughing
Мохит веднага му се присмива,че са му отредили кухнята.  Чоту обръща и друга табелка на която пише"Мохит и Емили". Laughing Laughing Laughing

"Когато децата искат свобода, родителите трябва да я дадат. След като се срамувате от нас и сме ви в тежест.Ние сме достатъчно разумни и ще ви я дадем.  Всичко направихте, да сте свободни.  В болницата докато спях, ми взехте отпечатък от ръката дори.  Е сега спечелихте.    Емили, Мена от днес започвате сами да се грижите за семействата си. Ще живеем под един покрив, но кухните ще са разделени. Свободни сте да правите каквото искате."

Мохит моли баща си да я спре.  Но той им казва,че те вече са възрастни и няма да са им в тежест. А и така, ще се научат да си гледат семействата.
Продължават и четиримата да ги умоляват да спрат.     Сантош пита Сурадж, когато преди са живяли отделно, колко е плащал за наема.  Той и отговаря, че е плащал две хиляди и петстотин рупии.  Тя им казва,че от двамата ще иска пет хиляди всеки месец. Laughing

Миха, много ти благодаря за невероятния превод на новия епизод на "Светлината" в Индия! Както винаги беше много интересен ...  newsm44 newsm76  Kissing Heart

Много се смях, когато Менакши и Емили тръгнаха да теглят онзи съд! Това с табелките също беше оригинално и готино: на едната Викрам и Менакши, на другата Мухит и Емили - да ги видим сега какво ще правят. Сантош е опасна добре го е измислила - чак и наем иска да й плащат. Така им се пада ...  smile3501 Two Hearts smile3533

Радвам се и че Сантош позволи на]Ро Сандия да носи панталони и туника! Тази сцена също беше страхотна - особено прегръдката на двете ...  Hug Hug Hug

Сурадж се чуди как да спре теча - със сигурност няма търпение със Сандия да се нанесат в стаята и да й се порадва както си му е реда ...  Mr. Green Heart Eyes smile3521

Не разбрах само какво каза Анкур на Сурадж и Сандия в рекламата за другия епизод. Утре ще разберем, но ще е много интересно ... [/b][/color][/size] smile3525

Рокси smile3534  Кара и се ,че в нейното състояние не трябва да вдига нищо тежко....Тя го спря да продължи да говори Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 10:29 от miha-

# 59
Честит Рожден Ден,Бубе! newsm51
И аз ти пожелавам много здраве,щастие и любов, а така също, много пътешествия и приключения с любимия човек!

Миха, благодаря за превода!  bouquet
Това с разделените кухни ще е голям сеир,дано да продължи по-дълго!

Зиз, може с Мишока да се топнат в басейна. smile3503
Водещите на”Орел и Решка” стигнаха до извода, че в Сингапур трябва да се ходи по двойки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт