Консултация при д-р Иво Тодоров

• 2 972
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,мами Simple Smile
Извинявам се,ако има такава тема,но тези,които видях,бяха заключени,а ми е наистина важно Heart Eyes
Вчера разбрах,че съм бременна,та въпр.ми е-някоя от вас,ходила ли е на консултации при Тодоров(следене на бременост и все) и каква е цената?
Благодаря предварително и се извинявам още веднъж,ако темата се повтаря newsm03

# 1
  • София
Да, аз, но не мога да съм ти полезна с точна сума, защото беше отдавна, цените сигурно са се променили. Обади се по телефона (има го в сайта им) и ще ти кажат. Имай предвид, че се чака много за прием.

# 2
Да, аз, но не мога да съм ти полезна с точна сума, защото беше отдавна, цените сигурно са се променили. Обади се по телефона (има го в сайта им) и ще ти кажат. Имай предвид, че се чака много за прием.
Аз по принцип си ходя само при него за прегледи,но сега за консултации...Ми е дилема...
А колко ти взе тогава той?

# 3
Здравей, аз си следях и двете бременности при него. Освен това си ходя и за профилактичните прегледи при него. Лично за мен това е най-добрият лекар. Абсолютно съм му се доверила от години наред. Вече не се чака за прием, преди беше без час, сега се записват часове предварително обикновено седмица-две напред. Най обикновен преглед е 60 лв., а феталните морфологии са по 120 лв.
За съжаление само докторът не се занимава с нормално раждане, прави само секцио в Тина Киркова.

# 4
  • София
Аз по принцип си ходя само при него за прегледи,но сега за консултации...Ми е дилема...
А колко ти взе тогава той?
Моята информация наистина е много стара, виждам, че са ти дали актуални цени. Моят съвет е да си се запишеш все пак на ЖК в поликлиниката и да си ходиш всеки месец, както се полага, там ще ти пускат рутинните изследвания и евентуално болнични, ако се налага, а Иво Тодоров вика на преглед през около 2 месеца, прави един кръвен тест в ранна седмица (10-11 май беше), не ПКК, друго беше, съпоставимо с БХС, но не мога да си спомня какво точно. След това към 14-15 вика на фетална морфология, прави 4Д преглед и снимка на плода. Аз лично съм много доволна от него, включително ражданията.

# 5
Благодаря за отг.,момичета.В неделя съм на преглед при него,ще видя какво ще направя Simple Smile

# 6
Здравейте,отново,мами Simple Smile
Въпр.ми е следният:Във вторник си направих теста,показа положителен,след това направих още един,и той се оказа +...Кога според вас е най-добре да отида на лекар...Рано ли ще е в неделя,или да изчакам поне до 16ти-17ти...?

# 7
  • София
Честито  Hug
Преди 7 седмица няма особен смисъл да се ходи на лекар, че дори и това си е раничко. Към 8-9 г.с. вече се засича пулс и може да се измери дължина на ембриона. Разбирам нетърпението ти, но по-добре да изчакаш мъничко.
Успех Simple Smile

# 8
А как така в неделя? Той не работи тогава по принцип. Или някъде другаде си ходиш на прегледи?

# 9
А как така в неделя? Той не работи тогава по принцип. Или някъде другаде си ходиш на прегледи?
Еми от няколко години работи и тогава,като тогава са ВИП клиентите...Та ще ходя тогава...
Имам едно притеснение,обаче,ако можете да ми помогнете... Sad
Имам от днес някакво кафеникаво течение...Няма да ми дойде 100%,правих 3теста вече... Grinning
Но ме притеснява,нормално ли е...Някъде казват,че е нормално в такъв ранен стадий на бремеността,др.казват,че не е...Вие какво ще кажете...Много ми е притеснено... newsm78 Weary

# 10
  • София
Да, възможно е да е имплантационно зацапване, ако е това, не е опасно. Следи да не стане ясна кръв или да не се увеличава количеството, в такъв случай веднага при доктора.

# 11
Еми днес го получих,малко е,не е обилно и не ме боли корем...Но се притесних,защото изчетох какво ли не... Cry

Общи условия

Активация на акаунт