Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 075
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
 Аз съм за бельото и охохто , щото вече много вино изпихме  Joy
Иги ,  Hug (доволна съм за дребен много!!) и като ви изпишат де се изтипосате в албума да ви видим Simple Smile

# 601
Рейнбоу, много ме е яд, че така се получиха този път нещата  Hug
Ава, честита 13 годишнина!  bouquet
Иги,  Hug супер новини от теб1 Браво, все така да бъде занапред!
Жане, не знам защо, обаче имам предчувствие за женско чадо при тебе  newsm78. Между другото кога ти определиха термин?
Тарторина, къде си? Гушкате ли се вече с бебчо?
Даре, страхотно да си изкараш!
Магнет, и аз съм за охохохохо-то и дантеленото бельо!
Иви, леко бременеене!  bouquet
Мимче, блазе ви за разходката! Ние тука с тези минусови температури се разхождаме само в магазините като пазарим.

# 602
Добро снежно утро!
Ние осъмнахме с 3см сняг и минусови температури Mr. Green Голяма пързалка ще е днес, докато стигнем до работа.
Ето кафето и чайчето. Закуска няма, щото Жането ша ма почне с точилката  newsm29
Скрит текст:

# 603
  • Инсбрук
Здравейте, здравейте   bouquet

Е не съм родила още де, щях да се похваля  Mr. Green Не мога да смогна да ви изчета. Нали се преместихме, та е лудница, още багажите не сме оправили, а аз ходя по доктори. Спазарих се уж за секцио, но едно младо докторче сега ми иска бележка от личния, че не съм болна нещо, щото левкоцитите ми били малко завишени, ама то пък можело да е и нормално. Та така...

Рейнбоу  Hug тоя път ти е подготвителен   bouquet

Иги  Hug малкият е борбен като майка си, дано си го приберете по-бързичко в къщи.

Иви, честито, да повлечеш крак и за другите момичета  Wink

Даре да си изкараш релаксиращо. После снимки да гледаме.

Жане, ТМ свикна ли с мисълта вече, че ще става татко  Mr. Green пък ако е момиченце, ще му мръднат ушичките направо

На всички  Hug Hug Hug

# 604
Добро утро,
за някой снежно за Бургас не, ама и тук осъмнахме на по-ниски температури.
Сега и майка ми е лепнала от моя гърлен вирус а малката още се държи, надявам се да устиска  Praynig
Иги- много жадно за живот и игри е това мъниче Бурак- браво. Щом иска да яде, това е супер. Дядо ми казваше- "храната прави борбата" Heart Eyes Значи всичко ще е наред  Hug
Танзу- много рано отиваш на работа, защо така Rolling Eyes?
Хайде и аз слагам лека закуска, наистина Жането да ни подгони  Embarassed Жанче, кога си на преглед ти?
Весел ден ви пожелавам и мноого усмивки Laughing
Скрит текст:

# 605
С дантелено бельо хващаме око, а без бельо ще има охохохооооо!
А те това трябва да е заглавието Wink

# 606
Дари бре, къде си тръгнала без бельо рано-рано у чужбинско Shocked Я бегай да печеш трътката навън, че тука умрехме от студ cold

# 607
Добро,мразовито утро.За заглавие и аз съм за данталите,тъкмо да ми дойде вдъхновение.Падна ни лекарската забрана за  luvbed,сега остава само да намерим време.

Иги,браво на малкия герой.Не се притеснявай,още е малък да следи с поглед.Сега за него е важно само да суче.Да папка много и скоро са де гушкате в къщи.

# 608
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Добро утро, момичета

Рейнбоу, спокойно ще вървим комплект другия месец
Иве, ще правим ЗЕТ. Имаме 4 замразени ембриона и ме чакат да си ги прибера
Иги, браво на Бурак. Да хапва, че да се прибирате в къщи
Шери, браво за забраната, че е отпаднала вече

Хубав ден на всички

# 609
А ако сменим охохооо с йохохо ще препраща към бутилката ром  Mr. Green

# 610
Добро утро Hug
Само дето за мен не е добро. Сега взех иследванията си за ТАТ и МАТ завишени десетократно Confused Ако някои разбира, нека ми драсне на лични, та да не спамим тук
Иги  ooooh!

# 611
Дона по двойки ли ще ги размразявате, много добре звучат нещата  Peace

# 612
Цвети аз не разбирам, но пиши си на воля, някой друг също може да изпадне в подобна ситуация.
Може би трябва да направиш ехография на щитовидната жлеза, но при всички случаи е поправимо.

# 613
Добро утро!
Шери, действайте. Сега ще сте като млади любовници след толкова време суша  Simple Smile
Иги, много се радвам за малкия борец. Браво за благородния жест. smile3501
Хаджи Дари много си важна  bowuu
Дъгичка, смело напред.
Ава, много неприятно закъснение. Дано не ви провали СПА уикенда.
Дона успех. В четвъртък ли ще бъде трансфера? Колко ще ти върнат?
Цвети  Hug  не разбирам от тези изследвания

# 614
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Амини, да! 2 сега и да се надявам другите 2 за второ дете

Общи условия

Активация на акаунт