Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 087
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • В сърцето на любимите мъже!
Rainbow,   Hug, не се отчайвай! И не отделяй очи от целта, и рано и късно ще стане!

Ransun, аз ли нещо опуснах или още чакаме?

Иви, честито и умната!

Аз пък, ако си спомнятем, споделих (в деня преди да родя), че след две години мислене, си поръчах съдове на Le Creuset. Обаче имаше някакви въпросителни около поръчката и ми писаха за някакви потвърждения и ... аз я отмених и се пренасочих към дарение на Неоналогията, дето сега е Бурак. Той няма нужда от някаква сложна апратура, но като виждам всекид ен какви бебенца се гледат там - има по 400 г, по 800 г... и те хора стават.

Иначе вече най-нахално си ходя по два пъти на ден в отделението да кърмя на място - в 15 и 18 часа, а през останалото време цедя на всеки два часа, направо вече ми се завива свят, ама да яде детето. Вече ми се струва съвсем нормално новородено бебче, макар че все се заглеждам, следи ли ме с поглед (ами не ме следи съвсем, още му е мътен погледът), дали като му говоря реагира и какво ли още не. Засега единственото, с което реагира на всичко, е с отваряне на уста като риба и е готов да ме захапе по всяко време, без значение колко е ял. Говоря му, гушкам го, целувам го, а той все търси ли търси да ме засмуче.  Laughing много е сладък. В сряда ще му направят контролното ЕЕГ и после се надявам, че вече ще го вземем. Дано да няма последици и занапред.

# 586
Иги, много благородно дело  Peace
Много се радвам за малкия Бурак, добре вървят нещата щом хапва здраво  Hug

# 587
Игги, стискам палци резултатите от ЕЕГ да са добри и да си го приберете в къщи.  Hug не се притеснявяй, той така е свикнал-щом мама е тук, има папкане Heart Eyes  моля се за вас и ще ти напомням и тормозя за снимки на порасналия палавник и белите, които измисля Hug

# 588
Иги, разплаках се! Някакво щастливо и мило ми стана!  Hug

# 589
Много хубави новини за малкия юнак Бурак! Иги, много се радвам и ще стискам палци за добър резултат от контролното ЕЕГ в сряда!

# 590
  • В полите на Пирин планина
Иги, тъкмо си мислех за вас, стискам палци всичко да е наред и в края на седмицата да се гушкате с малкия в къщи  Hug
Шери,мерси  Heart Eyes
Джамила нещо я няма, дано са добре  Praynig

# 591
Иги, много хубави новини  Hug Нека занапред са само такива и скоро да се гушкате у дома спокойни  Praynig
Джамила и аз я мисля, не се включва, дано да са добре  Praynig

# 592
Иги, всичко ще е наред с малкото ти момченце и ще си го гушкате у дома  Heart Eyes Щом са му правили ехограф на главичката, т.е. ТФЕ, и всичко е наред, и ЕЕГто нямаше огнища, това е най-важното. Стискам палци и за контролното ЕЕГ. Нагушкай и нацелувай бореца си от нас Hug

# 593
Иги Hug нацелувай го от нас този малък, но толкова борбен юнак!

# 594
  • В градината...
Иги, много прегръдки и от мен  Peace Много добре сте постъпили.

# 595
 Душицата малка се е оправил ! Много се радвам ! Специални гушки и целувки за силното момче !

# 596
Ханна, как сте? Не съм те засичала скоро.  Hug

# 597
  • Истински се вижда само със сърцето.
Рейнбоу  Hug

Иги, много добре си постипила, стискам палци и контролното ЕЕГ да е добро и да си се гледате в къщи  Hug

Ава,честита годишнина   bouquet

Даре, а добре си пристигнала  Mr. Green

Я дайте едно заглавие за тема, така ще ми е по лесно да я пусна след работа, ако не ме предаде компютъра  Whistling

# 598
Иги, много се радвам, че вървят както трябва нещата, хубаво правиш че ходиш по- често да го кърмиш, то за него сега е най-важно да е близо до теб. А за следенето с поглед, и Хелена не може да следи, аз буквално и обръщам главата към мене, много са малки още. Точно както Бурак е -отваря си само устата и търси да суче.  Hug

Рейнбоу  Hug следващия път ще стане, ще си имаш датска принцеса

Креми, търсим по-надалече главно заради цените, падат в пъти, но искаме и държавно училище да има свястно и обществен транспорт до центъра.

Днес при нас беше пролет направо и излязохме на разходка малко, Хелена в шал я носих, Тео в количката заспа веднага, ММ си е още една седмица вкъщи, много хубаво така Simple Smile добре че не остана много от зимата

# 599
  • София
Любовта във въздуха витае, за две чертички всяка си мечтае!

С дантелено бельо хващаме око, а без бельо ще има охохохооооо!

Любовта ни топли и събира, носи вино, свещи и мечти и прекрасни две черти!

Общи условия

Активация на акаунт