Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 114
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Даре,когато успееш да посетиш Божи гроб да се помолиш за всички,които сме тук.

# 571
Момичета, мерсо Hug много сте мили, криво си ми е, няма да си кривя душата, но не съм се отчаяла, ще пробвам пак.

Сега си взех и пиклив тест за сряда сутрин, щото ме хапят бръмбари, ама да съм се отчела поне, реших в четвъртък да пусна официален кръвен и да се обадя в клиниката да им кажа...

Аз да питам за дуфастона-колко време след като го спра трябва да ми дойде? Ще го пия поне до четвъртък, че поне този път да успея да отида на 2-ри ден на преглед, а не като предния на 5-ти чак, та да не ми се падне да ми е събота-неделя 2-ри и 3-ти ден от МЦ.

Четох назад, но ни е малко объркано и като в мъгла всичко, та ако съм пропуснала новина-ще се реванширам по-късно  bouquet

# 572
До колкото си спомня до 5 дни след спиране трябва да дойде МЦ  newsm78

# 573
Рейнбоу, прегръщам те силно  Hug

# 574
  • В полите на Пирин планина
Ава, честита годишнина,пожелавам ви  много любов,разбирателство и хармония!   bouquet
Реинбоу,  Hug пожелавам  следващия път да е твоя. Ако не ни изненадаш в четвъртък  Praynig
Даре,гледам че вече си разшетала джапанките  Laughing  И да -помоли се за всички нас  Hug

# 575
Аз се върнах да попрочета

Ава, честита годишнина! Да сте винаги влюбени и уважаващи се и отгледате в хармония страхотните си девойки плюс още едно Hug

Инатче, стискам палци утре да разбереш и ТМ да се върне за момента на пункцията! Дано е твоя опит! Hug

Танзу, кандиларов ми скъсаха нервите днес и въпреки, че са ми най-близо повече при тях няма да ходя! Разултатът излезе онлайн 10 мин преди да побликувам, звънях им два пъти-бил готов, ама чакали доктор да го види, но не могат да ми го кажат #Cussing out после не можели да го разчетат, да си търся доктор #2gunfire е, аз си го разчетох.

Фокси, щях да ти пиша, но ти си видяла вече. От толкова рифрешване днес ми падна следобед батерията на тел, добре поне, че успях да си пренасоча разговорите към служебния, но ти нямах номера. Да грабиш с пълни шепи от испанско Hug

Даре, я какъв добър репортер от мястото на събитието би станало от теб! Страхотно да си изкараш Hug

Към софийските мами-срещичка като се върнат фокси и дарето? Имам нужда от точилки

Аз съм си обещала, че няма да плача, не искам да пращам грешни сигнали към вселената, та се опитвам да се взема в ръце, повтаряйки си, че съм знаела успеваемостта и така

Наздраве от мен с винце

# 576
Рейнобоу, прегръщам те   action032  Ох защо така се получава, много ме е яд, ама много. Поплачи си и дано ти олекне. Мен досега след неуспешен опит планирането само ме е спасявало. В момента, в който започна да правя планове и започнат нови процедури, животът ми тръгва и отново всичко има смисъл.  Следващият път ще е твоят, ще видиш  Hug
Коте, много мило ми стана с дядото на бебка  Hug
Ава, честита ви годишнина   bouquet Още 10 пъти по толкова в любов, разбирателство и хармония. И 13-та година още едно бебе да ви донесе  Hug
Донна, ще стискаме палци за четвъртък, ти на 12.02 започваш стимулация, нали така
Благодаря ви за милите думи  Hug

# 577
Цвети, перфектна ти е глюкозата! Дано нямаш проблеми и с тат и мат, другото бързо ще го центровате, пускай и анти мюлера и действай. Хайде още едно наборче да се появи, имаш време!  Hug

# 578
Рейнбоу ако трябва и на ин витро ще се пуснеш, имаш много време и варианти  Hug

# 579
  • София/Стара Загора
Привет, привет,

Забравих вчера да честитя хубави положителен резултат на Ивето  Hug Hug сега започва най-хубавото и началото на щастието ти  Hug Hug Hug

рейнбоу  Hug spoko Hug Hug не се отчайвай - ще стане, я колко много хора ти стискаме палци  Hug Hug

Ава, честита годишнина, бъдете влюбени, отдадени един на друг и подкрепящи се още дълги години

даре, хаджийка ще ставаш, събирай впечатления, снимков материал и слънце  Hug

и аз си имам кръстче от Божи гроб - не съм ходила там, но преди вторият ни опит, зъболекарката на ММ като разбра с какви проблеми се борим и какво ни предстои,  ми го даде с една свещичка от Божи гроб - така че, аз продължавам да се надявам и вярвам, че няма да ни подмине щастието да станем родители поне един път, а защо не и повече, както и за всяка една от нас

и аз съм "за" за срещичка по някое време скоро

Инатче, дано се развият нещата по най-добрия начин и матРиала да се яви навреме  Mr. Green

аз пък чакам "лелката" и да започвам пак изследвания, тестове за ову, даже мисля да се пробвам с прекрасната мисия на мерене на БТ, пък да видим

уанче, имаш ли вече рокля, сподели, докъде стигнахте с приготовленията, пробва ли се да направиш тортата

май пропускам нещо, но ....може и да се сетя скоро, докато гледам Х-фактор  Mr. Green

# 580
Рейнбоу, наздраве и от мен с винце  Wine Glass аз съм на мавруд тази вечер. Явно ще ме чакаш ти мене следващия месец  smile3506 да си вървим в комплект   love001

# 581
Танче много си красива така.В тон с празника и темата.

Ава,аз забременях малко след нашата 13 годишнина.Пожелавам ти на другата годишнина да сте се увеличили.

Таннзу,наздраве и от мен.Имам днес разрешение от педито по малко винце,по повод добрите резултати на Алекс.

Манди,сигурна съм ,че Ония от горе не те е забравил и както всички момичета тук.Просто явно чака най-подходящия момент,за да ви сбъдне мечтата.

Цвети,за глюкоза не мога да дам мнение,защото моята беше толкова след обременяване.

# 582
Кой каза срещичка  Heart Eyes мен ме е яд (като разрових малко из стари летни темички) че не съм писала тогава по нета изобщо , та не съм се добрала до среща. Сега надявам се да не пропусна . Като се завърнат  забегналите от бг Wink
Манди и аз гледам Х фактор и блея, ама миля, че е добро  Heart Eyes
Мале след хистерото ако знаех, че ще ми тече като кран лелката...не знам дали щях да се пристраша Rolling Eyes

# 583
  • София/Стара Загора
кремика, и аз така го гледам, слушам го, и от време на време се заглеждам....

шери  Hug Hug Hug благодаря ти, знам и вярвам, че не сме забравени, не само аз, ами и всички тук

# 584
И аз така, слушам ги Х-факторите, хвърлям по някое око от време на време и се забавляваме с кучето, че нещо и е игриво в момента и е много надъхана   animal037  Ама моята фаворитка остана на трето място, и малко ме натъжи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт