Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 124
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Рейнбоу  Hug, съжалявам за резултата, но съм убедена, че твоята принцеса е тръгнала към теб.Другия месец с двойна сила ще стискаме палци.
Момичета благодаря ви за пожеланията  HugММ е в командировка  Crazy, но като се върне ще наваксаме.Един СПА уйкенд вече е плануван.Мамче като че ли съм знаела за таз дантелена годишнина - вчера каква дантелена секси блуза си взех, точно за празнуване  Laughing
Коте много драго ми стана за мерака на дядото за внучката и пелените.Само да е жив и здрав.
Даре, добре ни осведомяваш в крачка, ама малко ти се разкъсват впечатленията.Отдай се на удоволствието, ние ще почакаме да споделиш като свършиш (с удоволствието да  Joy).

# 556
Рейнбоу,  Hug Продължавам да стискам палци за другия опит newsm51

# 557
  • София
Ава честит  празник у вас! Много любов!

Дъгичке здраве да е, то рядко става от раз, другия път е обещаващ Simple Smile сега подобаващо може да полееш 14.02 и да си спокойна, че не вредиш!

# 558
Ава, то така се скача от дантелена блузка на дантелен комплект за бебешко кошче  Party

# 559
  • В градината...
Рейнбоу, следващият път  Peace

Сега разбрах - понеже все ми е студено и не обличам дантели, ами се навличам, затова не съм стигнала естествено до бебешки дантели  Thinking

# 560
  • София
Рейнбоу  spoko не се натъжавай много, сигурна съм, че ще стане  Naughty

# 561
Е на мен ми е все топло и обичам и обличам дантелки, НО и аз не съм стигнала естествено до бебешките дантели... Важното е, че съм стигнала. Как точно - не е от значение  Party

# 562
Лени, пита ме за закъснението - днес ми е 38 ден, правих тест в петък, отрицателен.Явно ще трябва на доктор да се ходи.Миналия месец на 39 ми дойде, сега ще видим.Дано само не зачезне за по-дълго.Аз съм много благодарна за двете си деца, казала съм му на онзи отгоре, че мога още да гледам и обичам - ако е рекъл ще стане.Няма да предприемам други мерки, освен редовен кекс и добро здраве.Но пък за всички, който чакат тук за първо или второ, ще стискам яко палци.

# 563
Ава, и тестчета за валидиране   Wink  ( аз нямам дантелки, каточели...newsm78)

# 564
Рейнбоу, съжалявам, това си е опит за подготовка на почвата  Hug Следващия път ти пожелавам двечки - една датска принцеса и един синеок момък  Heart Eyes
Ава, честита ви годишнина   bouquet Да сте здрави, да се подкрепяте и обичате, да ви е готино заедно до старини  Hug
Даре, много ми е интересно като разказваш  Simple Smile Ходих на един курс, знаеш, по частта с проблемите с баткото, да му прилагам едни терапии, и учителя е оттам. Много добри спомени имам, невероятен човек е. И си имам сувенирче от Божи гроб. На една приятелка правихме кампания преди години също, за нейна близка, събраха се паричките, отиде на лечение, и вече е добре, слава Богу, и оттам си имам иконка и кръстче. Та аз го свързвам основно с Божи гроб. Някак ми е необикновено, заредено мястото, така го чувствам без да съм ходила.

# 565
Още не е ясен планът за посещение на Божи гроб. За сега предстои Яфо. Ама ще стана Хаджи Дари Wink

# 566
Реумбоу  Hug Hug само моля те не се отказвай  Naughty

Ава, да сте здрави, влюбени и ММ да те глези и гледа като принцеса Hug
Даре, ама не е честно само с две думи и без и една снимка поне  Laughing

Кей, глюкоза 4,4  newsm78 не ще да е от там проблема. Утре тат и мат  ooooh!

# 567
Рейнбоу  Hug Hug Hug
Сега, нали ... да не повтаряме урока за успеваемостта на инсеминацията.
Следващия път  Hug

# 568
Цвети, ще пусна като се прибера. От телефона не мога. Щото снимам с фотоапарата.

# 569
Закачам се само  Hug
Някои има ли проблем с кънектването и публикуването на мнение  newsm78 близо час се мъчих, та чак се изнервих  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт