МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 100 087
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Варна
И при нас на дневен ред е лятната почивка. Пак ще търся апарт хотел на прилична цена. Миналото лято бяхме в близост до Камчия и нощувката ни се връзваше 20-тина лева (но останахме месец и половина). Ако не намеря нещо друго, ще бъдем отново там.

А по повод проблемите със съседите - имам усещането, че сега хората сякаш не са свикнали около тях да има деца. Спомням си, че като деца се събирахме 50-тина хлапета на различни възрасти между блоковете и вдигахме невъобразим шум играейки си на народна топка, "Ура!", ръбчета, Стражари и апаши, криеница. Никой не се е сещал да ни прави забележка, че сме крещели.

# 541
  • Разпиляна във въображението
Ние в края на месеца сигурно ще се изсипем при свекитата в Бургас. Още не съм си върнала формата от преди раждане. Цели 13 кг  Embarassed и със сигурност ще ми е неудобно да ходя на плаж. Не мога да се погледна в огледалото Tired

# 542
Ние точно се прибрахме онзи ден от почивка в Гърция. Излезе ни на далавера, тъй като цената е на стая, ултра алл инклузив. Случихме и на промоция. Децата по принцип си бяха безплатно, а всичко от храната до кърпите, чадърите, шрезлонгите на плажа, през детегледачките, включено в тази цена. В Б-я плащаме мин % за децата на 4+ години за същата услуга. Като гледам миналата година сме платили по-висока цена за по-скромна услуга.
За мен алл инкл. е ОК за малки деца, защото не се чудиш къде, какво и как ще се яде. Плащаш една сума и да ядат каквото искат Simple Smile. Разбира се, трябва известна сигурност, че храната е ОК.

Мрънкащи съседи вече нямаме, но като ходим при бабата и дядото много ни мрънкат, че паркираме близо до входа, а нямало места за живущите ...

# 543
  • offshore & overseas
Ние точно се прибрахме онзи ден от почивка в Гърция...
А ще споделиш ли, моля, малко подробности - какъв точно тип настаняване (пишеш просто „стая”, но нас например обикновена стая няма да ни събере) и за колко души (и ако е удобно, горе-долу колко ви излезе).

Дано да не съм задала недискретен въпрос! Embarassed

Питам, защото все се надявам, че някой ден ще стигнем и ние до Гърция, но досега колкото и оферти да съм гледала, като сметна за петчленно семейство, все ми излизат космически цените, дори и за юни и септември (над 3000 лв., за 7 дни, което за нас е ацки много). И впечатленията ми от проведения рисърч са обратните - че именно в Гърция те цакат и за децата. Освен наистина да сте попаднали на някаква супер промоция, или пък аз съм изгубила представа кое е изгодно.

Може би трябва да търся чрез агенция и предварително заявени критерии?

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 17:00 от Мяуче

# 544
Ние точно се прибрахме онзи ден от почивка в Гърция. Излезе ни на далавера, тъй като цената е на стая, ултра алл инклузив. Случихме и на промоция. Децата по принцип си бяха безплатно, а всичко от храната до кърпите, чадърите, шрезлонгите на плажа, през детегледачките, включено в тази цена. В Б-я плащаме мин % за децата на 4+ години за същата услуга. Като гледам миналата година сме платили по-висока цена за по-скромна услуга.
За мен алл инкл. е ОК за малки деца, защото не се чудиш къде, какво и как ще се яде. Плащаш една сума и да ядат каквото искат Simple Smile. Разбира се, трябва известна сигурност, че храната е ОК.

Мрънкащи съседи вече нямаме, но като ходим при бабата и дядото много ни мрънкат, че паркираме близо до входа, а нямало места за живущите ...
Може ли да споделиш къде сте били и колко ви струваше на вечер?

# 545
Бяйме с трите деца (най-голямото е на 6). За 7 нощувки платихме о/о 950 евро за цялата фамилия за ултра ол инклузив. Цената е такава, защото се възползвахме от оферта, а офертата я получихме от агенция (3 оферти ни дадоха). Проверихме в букинг, видяхме, че е много изгодно и така... Нашите условия бяха, да е подходящо за деца, да е чисто, хубава храна, да е всичко включено в цената, да не пътуваме много и ако може плажът да е с пясък. Като видяхме, че има и вътрешен басейн, направо тръгнахме. Simple Smile). Много е топло в ранния следобяд, а и в дъждовните дни си е голям плюс.

Стаята беше ДБЛ, на границата да ни е тясна, но с малко фантазия се получи доста добре. Две от децата бяха на отделни легла, а бебето спеше м/у нас на спалня. За бебешко креватче, място имаше, но според мен щеше да е вече много тясно.

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 16:55 от Windekind (ex Aludra *)

# 546
  • offshore & overseas
Много ти благодаря! „Търсенето“ отговаря и на моите критерии - до последния детайл. Значи правилно съм предположила, че трябва да търсим оферта от агенция. Crossing Arms

Забравих да споделя, че ние тази година ще почиваме „ведомствено“ в Кранево. Няма да е някакъв лукс и разхищение, но мисля, че ще останем доволни, защото не сме претенциозни (поне ние 4-мата, лъв ми ще ми скъса нервите сигурно). Настаняването е в апартамент (2 стаи и 2 телевизора, муахахаха), а сезонът е средата на август. Отиваме за 9 нощувки и се надявам да не се тръшнем с морския вирус, но това си е Божа работа. Ще започна „премедикация“ с пробиотици ок. месец по-рано. bowuu

# 547
  • Варна
Здравейте , сигурно има година, че и повече, от както не съм се включвала!   Embarassed

Сега и при нас е на дневен ред почивката. Иска ми се много в чужбина , но и повече от 3000лв не ми се дават за нас петимата newsm78. И да , разбира се all inclusive е предпочитан вариант, заради храненето на децата. Лошото е , че преди август не мога да взема отпуска, а тогава цените са...... #Crazy .

Windekind, вашето наистина е било много голяма далавера, но все пак е юни.. Така , че ако някой сподели нещо интересно ....   bouquet

# 548
  • София
От днес и аз официално в многодетния отбор. Роди се Валерия, 3920 гр, 54 см,нормално раждане.

# 549
  • София
magi_sveta , честито! Да е жива и здрава тази голяма девойка Валерия, много щастливо детство да има! Бързо възстановяане на теб!   bouquet

# 550

Windekind, вашето наистина е било много голяма далавера, но все пак е юни.. Така , че ако някой сподели нещо интересно ....   bouquet

Ние винаги резервираме в поседната минута, случвало се е и вече на път Simple Smile), от опит, има и страхотни оферти ласт минит през август, но за целта трябва да имаш възможност да лавираш с датите.

magi_sveta, ама тя девойката вече отгледана Simple Smile)) Честито! Да сте живи и здрави цялото семейство. Бързо да се прибирате у дома ви желая.

# 551
  • Асеновград
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Честито на мама, да е жива и здрава Валерия.

# 552
  • София
Леле, колко хубава новина, едно щастие в повече  bouquet Да ви е жива и здрава малката Валерия!

# 553
Честита Валерия, magi_sveta.
Да расте здрава, добричка и весела.
на теб - бързо възстановяване.   
  bouquet

# 554
  • Варна
magi_sveta, честито! Да ви е жива и здрава малката принцеса! Само да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт