МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 100 078
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да е жива и здрава млката принцеса! Добре дошла!

Ние тази година сме на нашето черноморие, отказвайки се от ол инклузив си наехме двустаен апартамент срещу 110 лева на нощ в Бяла, с напълно оборудван кухненски бокс (готвя на малката), пералня, тераси, на 100 метра от плажа! Дано останем доволни.

# 556
  • София
magi_sveta, честита дъщеричка! Да е здрава и да носи много радост на всички!  bouquet

# 557
  • Разпиляна във въображението
magi_sveta, честита дъщеричка!

# 558
Благодаря за мненията относно почивката на море.Деспина, заинтригува ме вашата оферта.Иначе за чужбина с дете на 1 годинка и кака, която все и става лошо докато пътува, не мога да си помисля.А тази година ще се почива няколко дни, че мъжа е на нова работа и няма отпуска...За почивка в планината на мен ми допада Априлци(не знам дали се стига с влак);миналата година бяхме там в едни къщички и ни хареса;спокойно е (дори прекалено) и става за деца(особено шумни като моите Grinning).
magi_svеta,чесито и от мен.Да ви е жива и здрава девойката  bouquet

# 559
От днес и аз официално в многодетния отбор. Роди се Валерия, 3920 гр, 54 см,нормално раждане.
Ехаааа, супер! Голяма мома! Здрава да ви е и много,много да ви радва!

# 560
Ех, ние пък почивки не сме си позволявали все още. Едва миналото лято се престрашихме с две деца и трето на път да направим 2 нощувки извън дома. На баткото много му хареса, а сестра му беше още мн малка, та сега може и да не помни приключението. Предишни години сме прескачали за по 2-3 часа до морето, на нас ни е на 50км разстояние, та е по-лесно така. Но пак сколасваме само 2-3 пъти да стигнем до там, че лятото е активен сезон за пчелите и работа има мноооого, не смогваш да я свършиш, пък както сега мм се оправя съвсем самичък, че аз гледам децата....

magi_sveta, да ти е жива и здрава новата рожба, да увеличи щастието в семейството!

# 561
  • Разпиляна във въображението
Следващата седмица сме на Бургас. Хубавото е, че сме при свекитата и щом малките не слушат много много направо викам да ги приберат отэплажа. Теди може и да го заведем за кратко. Милиятэза по-малко от шест месеца ще е посетил и снежните планини и морето

# 562
Ех, ние пък почивки не сме си позволявали все още. Едва миналото лято се престрашихме с две деца и трето на път да направим 2 нощувки извън дома. На баткото много му хареса, а сестра му беше още мн малка, та сега може и да не помни приключението. Предишни години сме прескачали за по 2-3 часа до морето, на нас ни е на 50км разстояние, та е по-лесно така. Но пак сколасваме само 2-3 пъти да стигнем до там
Ние не пропускаме година без море.Миналата година водихме най-малката щерка на 3 месеца(за ужас на роднините) и тя най-малко проблеми ми създаваше.Сега обаче,е толкова палава и непослушна,че не знам как ще бъде.Иначе аз на баби не разчитам за нищо Thinking

# 563
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Миналата година бяхме в началото на септември в апарт хотел Стела Марис - Синеморец ->http://pochivka.bg/o-6399-хотел_стела_марис#prices. Близо е до плажа. Беше спокойно. Апартамента беше със спалня, стая с 2 легла, хол с кух. бокс с всичко необходимо за готвене. Бяхме общо 6 човека - взехме едната баба да гледа бебето Simple Smile Предоставиха ни 2 кошари - сгъваеми, за двете малки деца, които опънахме в спалнята Simple Smile. Бабата и голямата спяха в другата стая с двете легла. Беше ни просторно и удобно Simple Smile Цената през септември за апартамента беше - 70 лв. Минаваше да чисти камериерка всеки ден. С прахосмукачка, парцал, баня, сменяха се кърпи и хавлии, на 2 дни сменяше спалното бельо. Ресторанта обаче затвори в началото на септември ... Нямаше хора ... Беше спокойно ... Готвех, ходехме в др. ресторанти и така ... Сутрин ходех до "центъра", които също е близо за закуска Simple Smile Имаше и два концерта Simple Smile Имаше и надсвирване и надиграване с хорА на стадиона ... Хубаво и спокойно беше Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 10:01 от Почти безобидн@

# 564
Ние също миналата година бяхме в Стела Марис, само че боксът им не беше оборудван с нищо. Да не говоря как момчето чистеше басейна с гъбата и препарата, а вътре се къпеха хора.  Sick

# 565
Записвам се и аз, че тъкмо ме вълнува въпросът с почивките  Crazy
До 2-3 седмици (в краен случай 4) се очаква третото бебе. Имаме 2 момчета, на 7 и на 5, а сега очакваме момиченце.
Ние не сме се ограничавали от почивки покрай бебетата, мъкнем ги с нас навсякъде (само да са здрави!)

Тази година обаче ще си останем в БГ, защото едва ли ще ни се занимава да вадим паспорт на бебето  Mr. Green Единият ни план е за Албена, заради многото сенки под дърветата, където мога да се разхождам през деня с бебето, докато момчетата са на плаж.
Отбелязвам си обаче хотела в Синеморец, който посочи Почти безобидна, защото там ни харесва. Досега сме оставали във Варвара, но там няма къде да се дяна през деня. В Синеморец как е положението с разходките извън плажа?

# 566
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ванилия Мадагаскарскар за Синеморец - селце като селце ... Площада е хубав има и детски катерушки ... Разходки ... аз бях с една количка лятна ... успявах да се разхождам по черните горски пътища покрай плажа Simple Smile За апартаментите - права е амнезия ... Имаше 3-4 чаши и не помня каква друга посуда (май една тенджера и тава и малко чинии), но беше малко ... Ние, понеже сме къмпигари по принцип ... си носехме всичко от лъжиците до тенджера Simple Smile Не е лукс, но за 70 лв (през септември) за 6 човека ... става Simple Smile

# 567
  • Sofia
Включвам се и аз Simple Smile Живот и здраве след 7 седмици ще станем многодетни:)
Имаме 2 момчета ( на 7 и на 3) и сега чакаме девойка baby_neutral
Тази година сме се отказали от морето, защото терминът ми е средата на август и не виждам как ще стане. Пък и си продадохме апартамента, сега търсим нов Crazy
Ще се радвам да ме приемете във вашата групичка и да споделяме опит:)

# 568
  • Варна
Добре дошли на новите майчета. Колко хубаво пак ще има нови бебчета в групата.

Аз този път не успях да се справя с намирането на място за почивка. Не намирам подходящото място и това е.

# 569
  • София
Добре дошли на новите майчета. Колко хубаво пак ще има нови бебчета в групата.

Аз този път не успях да се справя с намирането на място за почивка. Не намирам подходящото място и това е.
Ние резервирахме юли къщичка тук: http://www.ismaroshotel.com/home/?roomtype=bungalowsbg&lang=bg, ще сме с двете момчета, но принципно има и канапе, на което може да се спи, което означава, че поемат и 5 души.

Общи условия

Активация на акаунт