87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 513
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Ох, аз пък, колкото и да ме е срам да го кажа, в началото на Imitation Game, непрекъснато си мислех за Шелдън Купър от Теорията на големия взрив. Трябваше да се насиля, за да спра да правя паралела.
Добре игра Къмбърбач, но не съм изгледала всички номинирани филми, за да мога да направя сравнение между всички номинирани.
Но признавам и аз се надявах на изненада от БАФТА, както спомена някой, при това тази година имаха избор между свои.

# 136
  • с трима мъже :)
Падение за журито, което в пристъп на глупост е отличило толкова слаб филм като Интерстелар.

И кое точно му е слабото? На мен лично филмът много ми хареса, а също и на ММ. Така, като слушам, и на колеги е харесал.

Чак пък "слаб"...

# 137

Падение за журито, което в пристъп на глупост е отличило толкова слаб филм като Интерстелар.

Ти видя ли за какво е отличен, или в момента си в пристъп на глупост?

Видях, видях.

# 138
  • Ænima/Albuquerque
Ти видя ли за какво е отличен, или в момента си в пристъп на глупост?

Видях, видях.

Разбирам. Значи второто.   Peace

# 139

И кое точно му е слабото? На мен лично филмът много ми хареса, а също и на ММ. Така, като слушам, и на колеги е харесал.

Чак пък "слаб"...

Не знам кой е ММ, но аз лично държа Нолан отговорен за трите часа, които пропилях в гледане на тази лента. Ти разбира се не си длъжна да се вълнуваш от мнението ми, нали? Simple Smile

# 140
  • София
Искаш да кажеш, че Интерстелар не заслужава награда за ефекти? Това вече е смехотворно. Дали си си пропиляла трите часа или не си е твой проблем, тук става въпрос за ЕФЕКТИТЕ на филма и те ли са зле?  Laughing

# 141
  • Ænima/Albuquerque
Keep The Change, изобщо не се притеснявай. Само ти се вълнуваш от мнението си.

# 142
Искаш да кажеш, че Интерстелар не заслужава награда за ефекти? Това вече е смехотворно.

Нищо не заслужава този филм.

# 143
  • София
Keep The Change, изобщо не се притеснявай. Само ти се вълнуваш от мнението си.
+1 .  Joy Joy

# 144
  • с трима мъже :)
Ей, ама ти изписа повече "време" от гледането на този филм, само за да защитиш мнение, което ние приемаме (ок - не ти харесва), но ти не можеш да приемеш, че има хора, на които филма се харесва доста  Peace

Относно "ММ" намери си да си прочетеш на какво е абревиатура в този форум.
Стана смешна, откровено казано  Confused

# 145
  • Ænima/Albuquerque
Може според ескпертното ти мнение да не заслужава награди, ама си има.  finger

# 146
Ей, ама ти изписа повече "време" от гледането на този филм, само за да защитиш мнение, което ние приемаме (ок - не ти харесва), но ти не можеш да приемеш, че има хора, на които филма се харесва доста  Peace

Относно "ММ" намери си да си прочетеш на какво е абревиатура в този форум.
Стана смешна, откровено казано  Confused

Бъркаш. Обратното се случи. Казах, че не ми харесва и настана смут. Приемам с лека ръка всичко.

# 147
  • София
Keep_The_Change, много негативизъм и непрежение си събрала в себе си. Пусни си трите вибратора с   марка Lelo и релаксирай  Hug

# 148
Може според ескпертното ти мнение да не заслужава награди, ама си има.  finger

Свиваме рамене и продължаваме напред  Mr. Green

# 149
Keep_The_Change, много негативизъм и непрежение си събрала в себе си. Пусни си трите вибратора с   марка Lelo и релаксирай  Hug

Ти пък! Аз да не съм Шива.

Общи условия

Активация на акаунт