87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 487
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Не че Кийтън е титан на актьорската игра, ама бие по точки отвсякъде. Ще видим. Струва си да се заложи на него в ролята на аутсайдер за наградата.

# 121
  • срещу двата комина :)))
начи, не съм гледала Теорията, само трейлъра, но като начин на игра Еди адски много ми прилича на Бени в Hawking и някак не мога да приема сериозно наградите му  Peace

# 122
  • Ænima/Albuquerque
Линкът за БАФТА пряко ми вика Сори, не става за вашия регион. Ми добре.  Cry

Да видите и вие Там, как е Тук, като ни викате такива неща.  Crossing Arms

начи, не съм гледала Теорията, само трейлъра, но като начин на игра Еди адски много ми прилича на Бени в Hawking и някак не мога да приема сериозно наградите му  Peace

Е, ква да е? Той Хокинг да не би да се разболява два пъти, ама по различен начин?

Интерстелар и Джей Кей си има Бафти - аз съм доволна.  Mr. Green

# 123
Интерстелар с награда?! Това съм го пропуснала.

# 124
  • Ænima/Albuquerque
Ми малко по-назад си пише. 

# 125
Е тва вече е падение.

# 126
  • Ænima/Albuquerque
Щом казваш.

# 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Надали има начин да се покажат кой знае какви актьорски вариации при портретирането на един и същ, при това особено специфичен, физически недъг. Предполагам, че в такуъв случай натежава кой филм гледаш първо- и след Бени еди ще бледнее, както и обратното за тези, които тепърва ще гледат Хокинг.
От двамата, Ръдмейн и Къмбърбач, харесвам като актьор повече Ръдмейн. Оскара тази година обаче давам на Бени- много ме плени фината му роля. Струва ми се много трудно да изградиш образ с толкова дискретна емоция и още по-трудно да накараш зрителите да обикнат такъв образ.

И понеже тук всички все за мъжете си говорим, а битката е жестока, аз пък да си кажа, че за мен лично е изключително впечатляващо абсолютното единодушие на всякакви комисии и гилдии при дамите. Навсякъде (освен в БГ-Мамма, къдетос е харесва ефекта Laughing) изглежда все едно останалите кандидатки просто отиват на церемонията да разходят рокля и колие, а победителката е предизвестена.

# 128
  • София
Keep_The_Change , супер негативна личност си  Stop Кой филм не е падение и заслушава награда и кои актьори също или може би всички са недоразумения и кукли Кен  Mr. Green

# 129
Тя Мур е в много слаба компания, как няма да има единодушие.

А на Бенедикт кое му е финото в ролята не разбрах, а много внимателно гледах филма.

# 130
  • Ænima/Albuquerque
начи, не съм гледала Теорията, само трейлъра, но като начин на игра Еди адски много ми прилича на Бени в Hawking и някак не мога да приема сериозно наградите му  Peace

Е, ква да е? Той Хокинг да не би да се разболява два пъти, ама по различен начин?

Надали има начин да се покажат кой знае какви актьорски вариации при портретирането на един и същ, при това особено специфичен, физически недъг. Предполагам, че в такуъв случай натежава кой филм гледаш първо- и след Бени еди ще бледнее, както и обратното за тези, които тепърва ще гледат Хокинг.

Ей тва, ама с повече думи.  Mr. Green

# 131
  • София
Кое е "вече падение"?????

# 132
Keep_The_Change , супер негативна личност си  Stop Кой филм не е падение и заслушава награда и кои актьори също или може би всички са недоразумения и кукли Кен  Mr. Green

Харесах Бойхуд и Уиплаш. От претендентите за главна роля нямам фаворити, Еди, Кийтън и Бенедикт не ме впечатлиха толкова, че да се подмокря. При дамите е същото. Но ролята на Симънс ме плени, признавам си.

Не съм негативна личност, откровена хейтърка съм когато става дума за филми.  Mr. Green

# 133

Падение за журито, което в пристъп на глупост е отличило толкова слаб филм като Интерстелар.

# 134
  • Ænima/Albuquerque

Падение за журито, което в пристъп на глупост е отличило толкова слаб филм като Интерстелар.

Ти видя ли за какво е отличен, или в момента си в пристъп на глупост?

Общи условия

Активация на акаунт