87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 838
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Айде сега, не знаете Уууу какво е. Sunglasses

# 301
  • DE
Дали има някакъв стриим онлайн, че половина гледа някакъв тъп филм та не ми се иска да го притеснявам  Rolling Eyes

# 302
Почвам да викам Уууууу за Бойхуд. УУуууууу! Язък за любимите ми Итън Heart Eyes и Патриша Heart EyesTired

И Ааааааааааа за Хотел Будапеща. Йеееее!

И Марион! Марион!Перфектна!

Бе и за Бърдмен ми се ще да повикам. Хайде вийкам. Бърди-бърди-бърди-бърди! Даааааа!

Joy
А си мислех, че аз съм се развълнувала! Само така, Акаша! Joy Само че аз викам най-много за "Хотела"  newsm18

По коя телевизия ще ги предават?
BTV Cinema. Коментарното студио е пълна скръб.

Мячик ми преписва прогнозите.  Naughty Mr. Green

# 303
Това означава ли, че пак ще има особено куц превод в ефир?

# 304
  • София
хаха, Мяч, страхотна извадка  Mr. Green
блях, Спилбърг пред БОГ  Rolling Eyes Laughing

все повече си мисля за следния сценарий:
Бърдмен взима за филм, но на Ричард Линклейтър ще му дадат за режисьор. Познат трик на академията, да няма обидени... И все пак няма да си променям прогнозата, всичко или нищо за Бърдмана.  Twisted Evil

# 305
Бърдмен взима за филм, но на Ричард Линклейтър ще му дадат за режисьор. Познат трик на академията, да няма обидени... И все пак няма да си променям прогнозата, всичко или нищо за Бърдмана.  Twisted Evil
Така мисля, че ще стане, така бих го направила аз. За да няма обидени.  Grinning

# 306
  • Ænima/Albuquerque
Айде сега, не знаете Уууу какво е. Sunglasses

Проверявам просто, проблем ли е?

Някаква идея коя англо-говоряща телевизия предава на живо? Препочитам да пропусна "превода" в ефир.  Rolling Eyes

# 307
# 308
  • с трима мъже :)
и аз, когато "разпределям" Оскарите, търся някакъв баланс в раздаването и "да има за всички". А не е правилно. Ако един филм е достатъчно силен, защо пък да не обере наградите наред?  Thinking

Нормално е

# 309
Не ме радва в Бърдмен нищо освен Майкъл Кийтън. По принцип Едуард Нортън ми е много любим актьор,  но този път по изключение не го харесах.

# 310
Стриймът трябва да е от тук - http://oscar.go.com/live. Но дава съобщение: Due to rights agreements, we only offer this video to viewers within the United States and its territories.

Пробвах и с ABC, но дава подобно съобщение.

# 311
  • В Космоса
Сарко, в моя коментар ясно си личи какво значи уууу-то. От язък-а. Sunglasses

# 312
  • в морето до колене
Така мисля, че ще стане, така бих го направила аз. За да няма обидени.  Grinning
Миналата година свърши работа, защо да не стане и тази.
+ за сценария на Играта и на Хотела ... и всички са наградени.  Mr. Green

Дяволе, Спилбърг пред Бог го преживявам, ама Питър Джаксън пред Бог ми идва в повече + жена му веднага след Бог.  Twisted Evil

Пробвайте стрийм на Pro7 ето тук - http://schoener-fernsehen.com/live/stream/de/PRO7/PRO%20SIEBEN/
Те дават церемонията без превод по мои спомени.
Преди години там съм ги гледала.

# 313
  • София
Някаква идея коя англо-говоряща телевизия предава на живо? Препочитам да пропусна "превода" в ефир.  Rolling Eyes

PRO7 естествено Wink
аз всяка година си гледам там.
в момента съм на Би Ти Ви Синема, но в момента в който немците почнат да излъчват ще превключа най-вероятно там, защото нашите много говорят и ще изпуснат червения килим най-вероятно.

# 314
и аз, когато "разпределям" Оскарите, търся някакъв баланс в раздаването и "да има за всички". А не е правилно. Ако един филм е достатъчно силен, защо пък да не обере наградите наред?  Thinking

Нормално е
Тук няма правилно. Кой както го усеща. Не обичам някой блокбъстър да вземе 12 награди, а хубави филми да останат без нищо.
Не че комисиите ме питат.  Laughing
Whiplash например е едно малко чудо на тазгодишните Оскари и просто трябва да вземе награда за адаптиран сценарий.
Дяволо и Мячик, благодаря за информацията за PRO7. Peace

Общи условия

Активация на акаунт