87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 498
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Не за друго, ми шото ше падне скролване из постовете. Едни чаршафи ше се занижат...  Laughing

И на мен ми хареса Бърдмен. Много метафора, много чудо. Цялата сатира и изобщо поглед към актьорите, сдуханото им его и излишно натоварените им претенциозни характери. Алтернативният край от линка горе не е лош, доста идейно да включва мега изтъркания Жони, чудно щеше да стане.
Скрит текст:
Аз също си мислех че шсе гръмне на сцената успешно за край

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
Точно това, че се провали в гръмването, ми хареса на мен. Мегаломания и его цял живот, а отвътре кухо, та дрънка, баш като за некадърно гръмване и смешен пластмасов нос след това.

# 62
  • В Космоса
Ми, да! И после -  нямал смисъл! Хубав си е филмът! Sunglasses

# 63
Да, да, Джой. Много добре го направиха. Исках да кажа, че надушвайки какво ще се случи, очаквах, че това ще бъде края.  Grinning  Филмът има много за нищене. Показа много. Вярно, по-арт е, претенциозен идва, ама нали, оскар материал си гонят хората. Налага се да е притеншъс фак, няма начин.  Laughing

# 64
  • В Космоса
Естествено,
Скрит текст:
че всеки си мисли как ей ся излиза на сцената и  се гръмва. После публиката пляска, пляаааскааа, пляааааска, все по-въодушевено и ти седиш и полузадоволстваш, че си предвкусил гибелта на досадника... Уви!
Човекът полетя! Само щерката го разбра с тез големи очи. Видя полета. И аз го видях. Wink

# 65
Скрит текст:
И аз. Много идейно беше накрая да погледне нагоре и да се усмихне. И диалозите едни такива уж лежерни, пък философски така, абе хубав е филма.

# 66
  • с трима мъже :)
Ами да ви кажа честно, ако ще сравнявам снайпериста и бърдмена, втория печели  Peace
Снощи изгледах "Американски снайперист". Идея си нямам защо е номиниран  newsm78
Филм като филм, но не видях в него нищо особено  Thinking
Сюжета ми беше безкрайно отегчителен. Не ме грабна  Naughty

# 67
Аз най-сетне гледах "The Imitation Game" (надявах се, гледайки го, да разбера защо са избрали да го преведат като "Игра на кодове", но не можех). За мен определено не е за филм на годината.
И Кийра Найтли не заслужава Оскар, въпреки че я харесвам като цяло.

# 68
  • Once there was a Hushpuppy...
Естествено, че всеки има право на мнение - от това да тръгнем Mr. Green
Но, Игра на кодове най-много от всички заслужава статуетка тази година Peace - ТОВА е СПОРЕД МЕН. За да не звуча експертно, както по-нататък ще бъда обвинена ........

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 17:41 от Hushpuppy

# 69
  • с трима мъже :)
Гледах Алис... целия филм - през сълзи....много тежък, много хубав  Peace   bouquet

За женска роля, на Джулиан спокойно бих й дала наградата  newsm74
Изпълнението й е отлично.

А пък най-голямата награда, филмът заслужава за сценарий  Peace

# 70
  • София
Снощи гледах Снайпериста и не че беше лош , но беше лично за мен  нещо страхотно. Брадли мисля направо бледнее пред останалите кандидати за мъжка роля  Simple Smile Тези дни ще гледам Алис и Играта.

# 71
  • София
Аз пък гледах Nightcrawler и много ме впечатли Джейк Джиленхол, много различен от това което съм гледала до сега и перфектно пресъздаден образ, ако филма беше малко по-добър можеше да стигне до номинация.

# 72
  • София
Гледах Алис... целия филм - през сълзи....много тежък, много хубав  Peace   bouquet
....................

На мен не ми допадна толкова много. Не ми стоеше истински. Преди време гледах на такава тематика "Айрис" с Judi Dench, там бях заслепена и от темата на филма и от играта й.  За мен беше много по вълнуващ. Сега, въпрос на харесване.  Peace

# 73
  • Ænima/Albuquerque
Снайпера още не съм гледала и смятах да го пропусна. Да взема да го пусна неделно ли...

# 74
  • Once there was a Hushpuppy...
За Снайпериста. Няма как от филм с такова заглавие да се очаква шедьовър.
Този филм не е невероятен естествено, и друг път сме гледали такива. Но, за непретенциозни зрители става Peace

Аз пък гледах Nightcrawler и много ме впечатли Джейк Джиленхол, много различен от това което съм гледала до сега и перфектно пресъздаден образ, ако филма беше малко по-добър можеше да стигне до номинация.

Аз се чудя защо този не е сред номинираните за филм Peace
По повод сценария и оригиналността на сюжета, то това е най-доброто, което гледах напоследък. Не зная какво му липсва... За мен беше доста добре изпипан във всяко отношение.

Общи условия

Активация на акаунт