87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 466
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ако на някой му е интересно - наживо red carpet BAFTA

# 91
  • вятър в маслините, вятър над хребета
оу, благодаря   bouquet

# 92
  • Ænima/Albuquerque
Много остарял Ралф Файнс, бе...  Tired

# 93
Много Confused
А аз видях Джулиан и давам на късо smile3544

# 94
Аз хванах Бенедикт и жена му.  Heart Eyes
В 9 британско време започва излъчването на церемонията.

# 95
  • София
Преди време гледах на такава тематика "Айрис" с Judi Dench...

този ще го потърся, че ми стана любопитно:)
Ето, виж и смятам, че много повече ще ти допадне. Този филм направо ми разбърка   душата . Играта на актьорите е повече от прекрасна.  Peace
http://www.imdb.com/title/tt0280778/

# 96
  • в морето до колене
Мячик, готово Simple Smile
...
Обаче се опасявам, че пуснатата 'форма' ще се загуби сред страниците и не знам сега как да се процедира.
Остава си на тази страница и хората трябва да запомнят, да се пусне в отделна под тема или най-удачното според мен, хем да си остане тук, хем да копираш 'формата' и да я сложиш на 1 стр. в основната ти тема или под нея, така всеки отворил за първи път темата ще я види най-отпред на 1 стр.
Помолих модератор и в първи пост на темата добавихме линкове към твоите две публикации. Списъкът с номинантите веднъж вече е публикуван там - Hushpuppy се потруди за това и аз не искам да го дублираме отново.
Мисля, че линковете вършат работа за целта на твоята идея, Diavolo.  Peace

# 97
Аз хванах Бенедикт и жена му.  Heart Eyes
О, тя пък какво тяло извади в разкошната рокля, онемях Heart Eyes

# 98
  • с трима мъже :)
Момичета, изтеглих и двата филма - благодаря ви за препоръките. Още днес ги дръпнах, ама имах работа, та сега...засядаме с ММ.

Айрис и Nightcrawler Peace

# 99
  • В светлината на слънцето
Пльоквам се най-тържествено в Оскаровата тема. Mr. Green Още се колебая относно някои от личните ми предпочитания - особено в частта за филма. За мъжка роля - знаете, казах си го вече в другата тема, както и основанията ми защо така. Стискам палци на Къмбърбач, но съм почти на 99,99% убедена, че статуетката ще отиде в ръцете на Редмейн. Точно по причините, които вече изтъкнах. Thinking За женска роля също съм пристрастна, но мисля, че там с журито мооооже и да се разберем  Дж.Мур. Peace Мнооого ми хареса операторската работа на Unbroken. Peace Особено на голям екран изглежда много добре. Grinning

# 100
  • в морето до колене
Който иска да гледа БАФТА на живо - заповядайте.

http://www.filmon.com/channel/bbc-one

# 101
Айрис Мърдок ми е любима писателка и една от забележителните личности в британската култура. Филмът Iris е
Скрит текст:
много добре направен, но централна тема е какво представлява писателката към края на живота си, опустошена от болестта. Основно разглежда отношенията със съпруга и. Бегло показват и младостта и, но пропуска почти всичко важно от интересния и, изпълнен със събития живот. Айрис заслужава и друг филм, в който да я обрисуват в разцвета на силата и, както и да я представят като творец на широката публика.
В този смисъл филмът малко ми напомни на The Iron Lady от 2011 г., където обаче бяха представени етапите от политическата кариера на Тачър.
Скрит текст:
Това не може да се каже за Iris и творческия път на Мърдок. Явно просто не е било част от замисъла зад филма.
Независимо от това, заслужава си да се гледа. Оригинален филм, с убедителни Джуди Денч и Кейт Уинслет. Ако подбуди някого да потърси книгите на Мърдок, толкова по-добре. (Бях малко разочарована от Кейт Уинслет, когато научих, че не е прочела нито една книга на героинята си, за да се подготви за ролята.)

Благодаря за линка, сядам да гледам.  Simple Smile

# 102
Здравейте в Новата Оскарова тема! Мерси, Мяч!   bouquet

Изгледала съм половината филми (имам предвид не само от тези в категорията "най-добър филм", а като цяло), така че още не съм гласувала, но ще се опитам скоро Simple Smile

# 103
  • София
Изгледах и" American Sniper".  Не е мой филм. Нищо ново и интересно не видях. Но няма да се учудя , ако вземе и награда. Точно в американски стил.

# 104
Линкът за БАФТА пряко ми вика Сори, не става за вашия регион. Ми добре.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт