Забременели след Инвитро - тема 5

• 49 529
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Алекс, всичко следя в Надежда, коментирам с доки от ЖК и въпреки препоръката на имунолозите да съм на макс с Утрогестана, доки ми остави само вечер три и то орално, че лекувахме гъбки. После казах на имунолозите и те ми казаха ОК.  newsm78 Изследваме от осма десета седмица плацентарни молекули - два вида, ще те излъжа какви, не са пред мен. Едната ми е на горна граница, но коментирахме по телефона и не разбрах коя, заради нея е Аргинина, в петък ще ходя до Надежда и ще ги взема изследванията.
SFLT 1 май беше...

# 91
Добро утро мамчета-сладурки  Hug За сега няма план. На 26-ти ми беше кюртажа и сега чакаме 1-2 ест. цикъла. В четвъртък съм на преглед да видим дали се възстановявам добре. Иначе аз се чувствам добре - физически. Психически не до там добре, но с всеки изминал ден има малко подобрение Simple Smile В края на Март мама ще ми дойде та гости и, живот и здраве, очаквам евентуално след това да правим ЗЕТ. Имаме си 2 снежинки. В тях ми е надеждата. Вие като гледам сте добре и сте послушни, няма да се налага да ви се карам hahaha Прегръщам ви и вас и коремчетата Hug

# 92
Добър ден, момичетааа! Лилилу, чакаме те при нас-по-бързо идвай, миличка. Този път всичко ще бъде наред, ще видиш! Hug Heart Eyes

# 93
Здравейте от слънчева Майорка. Ех колко си е хубаво вкъщи. И не съвсем не съм ви забравила, чета ви късно вечер с едното око и все се каня да ви пиша сутринта. Но започнах да ходя на работа, имам да наваксвам толкова много и да оправям неразборийте на мъжа ми, че не ми остава време дори да се храня през деня. Иначе съм добре, имам си АГ което вече ме следи тук и назначен втори БХС в 20 седмица. Пуснах орина и кръв и всичко е ок. До сега не са ми пускали микробиология и се чудя дали да не напомня на доки. Гледам че всички сте добре и растете, радвам се за новите попълнения- колкото повече майки, толкова повече бебета  Grinning
Утре съм на контролен преглед, че трета седмица не съм си виждала вече бебчето. Дано да видим и най- накрая какво има между крачетата, че срамежливо ще излезе моето бебе. Коремчето ми се появи и съм много доволна, вече приличам на истинска бременна. Сега с нетърпение чакам и първите ритничета на бебчо. Прегръщам ви всичките, пазете се и си бременейте спокойно до юли месец.  Hug

# 94
Лили, много успех със снежинките! Чакаме те скоро в нашите редици Hug
Джи, онзи ден си мислех къде се покри. Не знаех, че си в Майорка. Ако си в Палма и минаваш през Three Lions Palma Pub, да поздравиш собствениците от една бременна маймуна.  Joy Доколкото съм чувала, вашите лекари не се вживяват много и не прекаляват с прегледи, изследвания и хапове, което от една страна е добре ако всичко ти е наред, не те натоварват излишно. Ти доволна си от твоя лекар, по-полека с натоварванията, нали знаеш. Simple Smile
Аекара, как си бе, мила, как е д-то!  Laughing

# 95
  • Sofia
Здравейте момичета  Hug

Бих искала да питам дали мога да се присъединя към вас, тъй като отдавна ви чета и много ми харесва темичката, мисля и, че е късметлийска.
Моят случай е малко особен, бременна съм след икси, това ми е трета бременност, имам две прекрасни деца - на 7 и на 1, 4 годинки. И двете ми предишни бременности бяха доста проблемни, излежах ги от начало до край, защото имам нарушен кръвоток към матката, плацентата остарява бързо и бебетата се раждат по-малки и по-рано. Но слава Богу са добре. Сега обаче бебетата бяха две, за мой и на лекарите ужас, и поради категоричното мнение на д-р Сигридов и д-р Чавеева, че няма да мога да ги износя, се наложи да направя редукция. Беше много трудно, но го преживях. Рискът обаче е голям и постоянно съм на тръни да не се случи нещо лошо. Освен това няма и как да се пазя, защото трябва да се грижа за малкия си син.
Сега съм в 17 г.с, бебето малко изостава, но уж е добре, лошото е, че шийката ми е 29 мм и според мен това е доста притеснително. Д-р Чавеева обаче нищо не ми казва, а аз не мога да лежа поне засега, и така само се моля на Господ всичко да е наред.
Малко стана като оплакване на всички проблеми, обаче много имах нужда да се включа при вас и да споделя, защото съм сигурна, че ще ме разберете. Сигурна съм и че всички в темичката ще гушкат своите така желани бебенца, защото го заслужават.
Ще се радвам много ако мога да пиша от време на време при вас.   bouquet

# 96
Рибче, добре дошла!   bouquet

Възхищавам ти се за куража за трето бебче Simple Smile Малко хора биха се наели.
Дано всичко е наред с бебе номер 3 Simple Smile Няма ли кой да ти помага за малкия, баба примерно?

# 97
Рибче, добре дошла в нашите бойни редици!  Hug
Затова сме тук, да си се оплакваме, хвалим и даваме кураж. Чавеева е много добър специалист, доколкото съм чувала, ако се налага серклаж би ти казала, ако се притесняваш го обсъди с нея. Но почивката е наистина много важна и за бебенцето, и за шийката, и за теб. Дано да намериш решение и някой да ти помага.
Късмет и успех до термин! Simple Smile

# 98
  • Sofia
Благодара ви, момичета, за топлото посрещане

Ще имам нужда от късмет сигурно и вярвам, че всичко ще се нареди. Досега този проблем поне не го беше имало, шийката ми е била ок, дори не знам колко, не съм питала. Но сега явно от трета бременност или от редукцията се е поскъсила. И аз вярвам на д-р Чавеева, за съжаление д-р Сигридов засега не преглежда. Тя само ми спомена колко е дълга и че не е много и това, аз после се разрових по форумите и разбрах, че е доста опасно всъщност. Следващият път ще разпитам по-подробно, което обаче е чак след 3 седмици.

Бабата може да ми помага от време на време само, ако наистина се наложи ще търся някой сигурно. Много исках това бебче, дано всичко е наред! Като ви чета за всички май е доста трудно, но трябва да се справим!

# 99
  • София, Бургас
Rib4e,всичко ще бъде наред. Като нищо това бебче да го износиш докрай без проблеми с тегло и т.н. пиеш ли магнезий за котракции? Мисля, че го изписват при малка шийка. Аз си самоизписах да си призная. Докторката ми каза, че шийката ми е добре и това е така засега, но аз си пих миналата бременност и нямах никакви контракции. А сега от време на време като, че ли усещам, та затова пия по 1-2 магнерота на ден..

# 100
Добре дошла,Рибче! През мн. трудности си минала!!! HugВсичко ще бъде наред с теб и бебо! Тази шийка е доста къса-моят съвет е много бързо да говориш с док. и ако трябва да се направи серклаж/ от както ми го направиха, станах голяма компетенция...хихихи/.Пази се много и си полежавай винаги , когато имаш възможност, за да почива шийката. Hug

# 101
Рибче, добре дошла и съм сигурна, че всичко ще е наред с бебчето и с теб Wink

# 102
Рибче, и моята шийка е толкова... Доки каза да не се притеснявам , че заради това не ми е спряла още утрогестана..
Четох някъде че под 25 мм е обезпокоително .

# 103
Рибче , добре дошла  Hug, най-добре говори с док за шийката  Heart Eyes

Дани  hahaha д-то е добре засега , незнам докога. Имам май контракции днес, една тежест в корема имам постоянна. Болки нямам, просто е доста дискомфортно.

# 104
Рибче добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт