Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде трябва да се прилагат инжекциите с фраксипардин по време на бременност?
Каква е темата на форума?
Какви са препоръките за прием на пробиотици по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде трябва да се прилагат инжекциите с фраксипардин по време на бременност?
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са препоръките за прием на пробиотици по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина по време на бременност?
-
Какви са препоръките за управление на киселини по време на бременност?
Изследваме от осма десета седмица плацентарни молекули - два вида, ще те излъжа какви, не са пред мен. Едната ми е на горна граница, но коментирахме по телефона и не разбрах коя, заради нея е Аргинина, в петък ще ходя до Надежда и ще ги взема изследванията.
За сега няма план. На 26-ти ми беше кюртажа и сега чакаме 1-2 ест. цикъла. В четвъртък съм на преглед да видим дали се възстановявам добре. Иначе аз се чувствам добре - физически. Психически не до там добре, но с всеки изминал ден има малко подобрение
В края на Март мама ще ми дойде та гости и, живот и здраве, очаквам евентуално след това да правим ЗЕТ. Имаме си 2 снежинки. В тях ми е надеждата. Вие като гледам сте добре и сте послушни, няма да се налага да ви се карам
Прегръщам ви и вас и коремчетата

Доколкото съм чувала, вашите лекари не се вживяват много и не прекаляват с прегледи, изследвания и хапове, което от една страна е добре ако всичко ти е наред, не те натоварват излишно. Ти доволна си от твоя лекар, по-полека с натоварванията, нали знаеш.