Забременели след Инвитро - тема 5

• 49 529
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Момичетааааа, как стееее?  Hug Много сме се кротнали последните дни, от времето ли... дано да е заради това, че няма ядове за споделяне. ММ замина командировка тази сутрин за няколко дни и на мен отсега ми е скучно, та викам да ви посръчкам малко. Някой може да му се е дообсъждало нещо. Wink
Хубава седмица ви желая и само хубави емоции и усмивки!   bouquet

# 76
Aз се поразходих до обяд и сега мисля да му дремна.

# 77
Кей, добра идея, да взема и аз да дремна! Wink

# 78
Аз днес отидох на преглед така профилактично,че не ги бях виждала мъниците от 2 седмици. В сряда правя 12г.с. и вече са близо 6см.,не спряха да се въртят и да мятат ръце и крака. За първи път се виждат така да шават,но на предните прегледи бяха и по-малки.

# 79
Ей, докато се включа тя цяла тема заминала и сте преполовили новата...
Не запомних много... да ме прощавате...
Рени, за киселини много помага сок от лимон - може и разреден с малко водичка. Аз само с това се спасявам, въпреки, че рядко получавам киселини. Ти отиде пак да гледаш свеки ли?  Party Браво на мъниците!

За шофирането - за мен е ежедневие, защото иначе трябва да пътувам 2 часа до офиса и да сменя 3 пъти превозни средства... Шофирам винаги с колан! Толкова съм свикнала с колан, че не се чувствам спокойна ако не сложа. Дърпам долната част под корема и е ок. Тук се продават ей такива специални подложки, но не ми се дават пари за 3-4 месеца...

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 14:36 от pussycat

# 80
Ирина, браво на бебоците! Наближаваш заветната 12та седмица Simple Smile
И аз точно си мислех, че има затишие в темата, дано всички са добре и затова.
Аз досега бях на заведение - шефката ми черпи за рождения й ден. Изобщо да ви кажа, не се оплаквам, голямо лентяйство карам  Whistling

# 81
Аз дремнах, да не ме мислите.
Събудих се с киселини и се скарах на тоалетната чиния.  Shocked
Рени, браво на бебоците! при Стефанов ли ходи?
Аз съм на преглед чак на 9 март, няма да издържа най-вероятно чак дотам и ще мина някой междинен преглед в наше село.

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 16:56 от Keй

# 82
Не,при друг лекар бях в Ст.Загора-Христов,че при Стефанов трябва предварително да си запазя час. И за добрите новини хапнах едно голямо парче торта за обяд,малко калории не са излишни,а след малко ще врътна едни спагети,че глада ме гони вече.
Веси свекървата съм се оставила тя да ме гледа,макар да не се случва много често,по скоро дойдох при мъжа ми защото работи тук.

# 83
И мен се опитват да ме мъчат киселини, не е сериозно още, но явно вече се затискат разни коремни части. Как са ви коремчетата? Моето вече си е доста пораснало, якето вече ми е на ръба Simple Smile

# 84
Аз днес отново не се чувствам добре. Тъкмо се пооправих и днес пак ме боли гърлото, главата и не съм мръднала от леглото. Засега пия парацетамол и смуча хербитусин, дано помогне.

# 85
Здравейте момичета,

идвам само да ви нагледам как сте, че ми липсвате.  Hug

# 86
Вили, дано се оправиш бързо! Пробвай и джинджифил с мед.
Лили, и ти ни липсваш! Как си ти, кога ще действате пак?

# 87
Биси, браво на тумбакито, моето яке първо ще поддаде откъм бюст май, иначе и корема си го отглеждам добре. Simple Smile
Киселини имам от време на време, засега чак не съм се карала на WC-то, но съм на ръба.
Пусикет, обаче много яка изглежда тази подложка, колко струва?
Вили, пробвай с джинджифилче както казва Бис, сега се сетих и аз, че сутринта щях да си правя и забравих.
Нямам търпение да идва петъъък. Цял месец почти ще стане откакто не сме се виждали с бебо.  Whistling
Сега пък имунолозите ми изписаха да пия L-аргинин, ново двадесет, нищо сериозно, ама да има там нещо да зобам.  Joy Някой употребявал ли е такова чудо?
Лилилу, привет!  Hug

# 88
Лилилу  Hug
Вили, ей, май не пропускат тия вируси! Да идва пролетта вече, че да няма епидемии! То, не че напоследък не са всесезонни, ама ми се иска да е топличко.
Така, аз поразпитах родата. И мама, и систъра не са повръщали и са минали без гадене, но и двете са имали страшни киселини. Ми, да ми е честито!  Sunglasses

# 89
Лилилу, какъв е плана?

danny_cat, сподели моля те какво пак ти изследваха имунолозите?
Л-аргининът влиза в хранителните добавки преди забременяване, имаше отношение към функционирането на яйчниците. А на теб за какво?
Аз правих поредната контрола на PIGF и sFLT-1, при която и двете ми излизат занижени, и препоръката е да продължавам с максимална доза прогестеронов препарат.  Да, ама аз вече го намалявам по график. Не съм говорила с никого, чудя се дали да споделя със следящия бременноста (не в Надежда), а тя ще ме прати да говоря с репродуктивния екип (пак не е в  Надежда)... ама и аз в какво се забърках  Confused 
Ти в Надежда ли се следиш, коментирате ли с АГ-то резултатите от имунологията?

Общи условия

Активация на акаунт