Забременели след Инвитро - тема 5

• 49 529
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Ирина, аз спрях да шофирам. Карах по едно време, но покрай зацапванията 9-10 седмица спрях. Пък и един път доста ме боля корем след като се возих напред-назад и реших, че е от това, хем не беше много реално, само в квартала. Мъжът ми се съобразява, пие 1-2 бири или чаши вино и това е. Ако искам да отида някъде, а мъжът ми го няма, взимам такси. А ти се пази, не е минало много време от престоя ти в болницата.

# 61
Рени на мен ми забраниха да шофирам почти от самото начало, както и секса  Wink
Аз си стоя и чакам някой да ме обслужи когато трябва.
До преди 2 седмици имах и аз киселини.......... само газирана вода ми помагаше , сега нямам вече. Очаквам пак включване през седми месец bowuu

# 62
Аз не обичам да се возя и съм най-спокойна аз да си шофирам. Вече 16г. откакто съм шофьорка не съм се спирала,а и аз работя основно от април до октомври и по цял ден съм на педала. Ще питам доки откога мога ди си карам вече. Аз за секса не съм питала,но честно казано и не съм искала от страх,тук от известно време ми се появиха едни мераци,сигурно от хормоните,но не споделям с мъжа ми,че той само и това чака и веднага ще е на линия 😊

# 63
Шофирането е опасно доколкото знам, защото може да се наложи да се реагира бързо , а и тези педали . Секса ми го забраниха за да не правя контракции( иначе и на мен ми се иска  Embarassed)

# 64
Здравейтееее! Ето ме и мен, цяла седмица бях на обучение, сега се прибрах.
Пътуването мина леко и без проблеми, на летището си поглаждах многозначително корема и ме пускаха да мина покрай скенера. Нямах какъвто и да е документ че съм бременна, нито рецепта за торбата с хапчета, но не е било проблем. 

За шофирането
- за трансфера отидох с колата и пак така се прибрах - не е гот да се друсам по павета, но така или иначе трябва да се прибера и друсането ще е същото с такси или с трамвай.   Не виждам защо да не шофирам поне докато корема не започне да пречи, карам по-леко от средното софийско такси и избягвам вирусите в градския транспорт.  ОБАЧЕ много сериозно се замислям за предпазен колан за бременни, нещо такова - http://www.besafe.bg/zaso-trabva-da-se-polzva-predpazen-kolan-za-bremenni. Оглеждам се за използван, но никой не предлага и ще си купя нов.

# 65
Алекс, браво за пътуването!
Те много бременни си шофират. Даже и почти до края, да не кажа че познавам такива, които сами са си се закарали до болницата (зза планирано секцио де Simple Smile Но с колан да. Аз нещо просто се дърпам. По принцип и не карам много, предимно уикендите, защото в центъра, където ми е работата нямам къде да паркирам, та сега не бих казала че ми липсва.

# 66
Аз си шофирам ежедневно, чувствам се добре, никой не ми е забранявал и си продължавам. Чувствам се свободна и независима по този начин.

# 67
Аз вече не слагам колан,че ми стяга на корема,колата пищи пищи и спира,или го слагам но зад мен.

# 68
Аз вече не слагам колан,че ми стяга на корема,колата пищи пищи и спира,или го слагам но зад мен.

Когато сложа колана, долу където е на корема го издърпвам много да виси.... Само горе на рамото си е както трябва всъщност

# 69
Аз пак с моя сбъркан стомах. Днес майка ми купи ягоди и така ми се приядоха,че наведнъж изядох 5-6 поне.Но в нета прочетох,че са голям алерген и трябва да се избягват и ми стана едно съвестно. То човек започне ли да чете повечето плодове и зеленчуци са алергени.

# 70
Аз, когато шофирам (обикновено само, когато мъжо е пил и се прибираме от някъде), просто издърпвам долната част на колана доста напред и хващам с щипка мястото на колана, докъдето искам да ми е свободно и така спокойно си карам без да се притеснявам, че колана ми притиска корема.

Иначе за ягодите, не мисля, че е повод за притеснение, ако си хапнеш малко. То и фъстъците са голям алерген, ама пише, че можем да си ядем фъстъчено масло, така че мисля, че всичко е наред, когато е в нормалните граници. Иначе, по-внимателно трябва с алергените за самите бебета, но това е чак, когато се родят и почнат да се захранват.

# 71
Ако досега си нямала проблеми с алергии и ягоди, а и ако не си изяла едно кило не е такъв проблем, мисля. Simple Smile Бременни сме, можем да си хапваме всичко, което ни се прияде, но с мярка. Simple Smile
За шофирането, ако няма проблеми при бременността, тогава е Ок. Но ако има медицински причини като зацапване, разлепване, контракции и други, тогава по същия начин като секса трябва да се избягва.

# 72
Значи ще си ги ползвам със здраве, както се казва Simple Smile
Аз имах спомен,че съм ги виждала някъде в състава на витамините за бременни,ама не бях сигурна, но щом и Холи казва,че ги има, значи всичко е наред Simple Smile
Тук истинско кисело мляко с бактерии няма, а кефир бях вземала веднъж от Лидл и веднъж от секцията с полски стоки, но скоро не съм виждала.
Герда,аз съм яла хуск преди и бях доволна,но сега не става въпрос за запек. Всъщност може и да си поръчам пак заради подуването на корема, но за пробиотиците се чудех.
Здрасти ,
Имам истиски кефирени зьрна и той като се размножиха бих искала да подаря на някой, който има нужда и желание да ги отглежда.Ето тел.0895 68 5050 Кристина

# 73
Аз днес пак дойдох в Ст.Загора при свеки.Тя е учителка във Ветеринарния техникум,имат стопанство там и всяка седмица взема мляко и го кваси и тук като съм поне ям домашно мляко,а не купешко.

# 74
Добро утро Simple Smile
Много четене и вглеждане не е на добре, че ще вземем да психясаме...както са казали Пинки и  Дани, всичко е нормално когато е в нормалните граници...така, че хапвайте си като ви се е прияло Wink
За шофирането аз шофирам всеки ден по 30 км /минимум/ защото си ходя и на работа и няма как, но не съм усетила да ми пречи, а и обичам да съм независима в това отношение и да не се моля на тоя и ония да ме закара до някъде и най вече, когато си карам аз съм най-спокойна, като кара някой друг и съм все на тръни и все забележки правя....та не им е лесно и на хората да ме возят Wink
Усмихнат ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт