Бебе Михаела ни е на късмет и ведро продължаваме напред! Термин АПРИЛ - Тема 13

• 29 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честито на Тиквичка и от мен! Много здрави и силни да са бебоците!

Мисля, че е съвсем нормално близнаците да започнат да излизат. Все пак им е тясно вече.

Аз също не говоря на корема си. Вижда ми се странно и бих се чувствала глупаво.   Crazy Пускам музика, пркиазки чета на бъдещия батко и бебето слуша.

Елица, и аз при 37 годишните.  Whistling

Вени, честит рожден ден!

Има ли още неизмислили име? Не можем да постигнем съгласие с ММ и това е...

# 631
Хаха, Еличка, аз не се натискам да съм начело на класацията на възрастта ....  Heart Eyes Но поне да си призная без бой Simple Smile Red treebaby_neutral тихо бе Simple Smile)) Никакво излизане на другите близнаци  преди когато мамите им пожелаят:))
Мария, ти си герой, бебе, сватба, шофьорски курсове, браво!!!
Честита трийсета седмица на празнуващите  Hug Леко и безаварийно  Hug
Има ли новинки от Тиквичката, фейсбуукни мами? Simple Smile)*

# 632
  • София
Ооо сега е нищо   Mr. Green По време на предишната ми бременност така се закучи ремонта че откарахме от септември до март  #Crazy Приключихме две седмици преди да родя. Беше голям екшън, попаднахме на фирма фантом, която ни завлече с капарото и така кухнята я чакахме не 30 дни, а общо 90 почти! Бях забравила какво е да имаш мивка в кухнята и всичко беше изкъртено до тухла Mr. Green Ама мина и това Simple Smile

# 633
Тиквичка  бързо възстановяване на теб и бебоците, да ти носят само радост и усмивки   bouquet
jasmin_veni  Честит рожден ден  newsm59
Мария92  честита книжка и безаварийно шофиране

Аз също не говоря много на корема, чувствам се тъпо, но ръцете почти не ми слизат от там. Баткото ни е безобразно шумен, сериозно, някой път се крия от него в спалнята, мислите не си чувам, понякога ме докарва до лудост, особено сега. Та се възползвам от всяка минута тишина и затова и музика не пускам много често. Според мен и бебка има нужда от тишина и спокойствие  Simple Smile

# 634
Смехорани сега ако не ги свърша тези неща, после с мъничето ще ми е хептен трудно.Пък сега като имам възможността и бременността позволява изкарвам всичко всевъзможно.Март да мине и изпитната сесия в университета и и после ще мога да се отдам поне месец на калпазанстване  Whistling
Red tree Имах вариант за име, което на ММ не му хареса и доста време не сме отваряли на въпрос, но скоро и това ще стане, че то си е време.Хич не обичам нещата в последния момент да се случват.
Бенджи01 благодаря  Hug

# 635
  • София
Бенджи01, и нашия батко е така. Няма млъкване! А на 2 години го водих на логопед, че се притеснявах, защото не говореше.  ooooh!

Смехорани, то ако с приказки ставаше работата! Wink Пожелавам на всички близнашки мами да изкарат до термин! Simple Smile

Мария92, и ние сме така, а времето намалява все повече!

# 636
  • Пловдив
Честито на Тиквичка!  bouquet
Цвети, моя мъж е майстор. От август си оправяме апартамента, като говорим, че не е нещо грандиозно! От месец живеем почти тук..ами какво да ти кажа.. детската е склад, в спалнята са оголени контактите, във wc искам да се смени нещо нещо от сумати време... Аз съм в протест и спим в хола.. да вярно е и, че само неделите може да прави нещо, но... важното е, че си глези и купува неща, а аз като от праисторият мета с метла йахахаха. Ууу забравих и коридора ми е "гол", ама си домъкна някаква картинки да си слагал Joy хич не се притеснявай хаха. Аз се смея ама хич не е смешно. Онзи ден получи и факс "ооо ама ти си много бременна, трябва да оправим на малкия къта в гардероба Shocked хубаво, че ги изпрах нещта в нашите, че може да родя и да няма още къде да му прибирам дрешките. Има вероятност да почива 2 3 дни и съм решила да го подбарам едно хубаво #2gunfire

# 637
И ние сме в ремонт, и то козметичен, но за сметка на това безкраен. Горчивият ми опит казва, че някои мъже се нуждаят от як скандал, за да свършат нещо.

# 638
Gaida, не някой мъже, а всички! Винаги съм им се чудела на олимпийското спокойствие и как докато не се вдигне скандала нищо не се случва!

Честито на tikvi4ka за малките тиквичета, надявам се да са добре и да се гушкат много!
Мария92, честито! Леко и безаварийно както се казва!
Jasmin_veni, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 639
Мария честита шофьорска и безаварийно !!!

Да попитам  newsm78 ще си купувате ли нощна лампа за стаята, примерно ако бебето се събуди или да се храни, с по мека светлина....? Гледах, разглеждах едни светещи костенурки, звездички, с музика без музика и нищо не си харесах.....Пък и са доста парички Sad

И пак в изходна позиция...

# 640
Didolino Вкъщи спим на пуснат телевизор,лампата ми е излишна  Grinning

# 641
  • София
Аз точно за това четох в една книга, как да изградим нощни навици на бебето, и пишеше че е добре вечерта да се пуска приглушена лампа и да не св говори и тихичко да се движим около бебето. Харесах си една във формата на месечина от Икеа за 15 лева.
http://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Childrens-lighting/

# 642
И аз мислех да ползвам телевизора за нощна лампа на първо време, пък ако не стане тогава ще мисля вариант за истинска нощна лампа.Момичета, аз тези дни все ми се върти в главата (нали си нямам друго мислене ха-ха) как ще е най-удачно да се покрива бебето навън и в стаята.Все имам чувството, че няма да го преценя и ще сме двете крайности.Може да ви звучи смешно и знам, че когато му дойде времето сигурно много бързо ще намеря отговор  на този въпрос, но сега това ме "мъчи".А и друго се сетих-бебоците как ги слагате да спят по гръб и само главичката обърната (което ми се струва доста опасно от гледна точка на завъртане и евентуално връщане на храна и задавяне) или цялото тяло на една страна?

# 643
Цялото тяло на една страна и аз му подпирах гръбчето с пелена или одеалце за да не се връща обратно. След всяко хранене го слагах на другата посока

# 644
  • София
леле, момичета, вече и при МАЙ-четата има бебче!!!  Shocked
Бая ме хвана шубето...

Общи условия

Активация на акаунт