Бебе Михаела ни е на късмет и ведро продължаваме напред! Термин АПРИЛ - Тема 13

• 29 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Снощи до един часа се надявах някой да се включи в темата, че скучаех, но вие се активирахте след това, та до сутринта  Grinning.

Момичета, мерси! За съжаление, това което съм си харесала, го няма в английския сайт. Аз се изхитрих, отворих двата сайта паралелно, и сравнявах надписите. И гугъл транслейтвах де. Надявам се в понеделник да ми обработят поръчката и да получа тракинг номер. Сега пък се притесних за сигурността на кредитната карта, защото не ползвам пейпал. Трябва и това да разуча. Мноого съм закъсняла с онлайн пазаруването, направо съм векове назад. Но това е, защото винаги съм обичала да пипна наживо покупките, особено дрехи. А и последните 2-3 години работя в мола, и винаги съм имала на разположение магазини.

Малко офлайн, ако ви интересува какво толкова съм си харесала - тъй като съм на кулинарна вълна - ето това е. BTW, аз съм +15 кила отгоре. Изгубих калкулатора на Мацето, но май съм 2-3 кила над нормата. Но каквото такова, не си го слагам...

# 151
  • София
Добро утро, дами!
Каква приказна снежна утрин е днес;)

Мони - ти се оплаквай, то и аз мрънкам:) Ама се настрой, че след няколко месеца яхваме кобилките!!!:) наистина, ако си бяхме по-близо... Аз вече имам план, смятай:) Той е да почна 1-2 часови загрявки първо, таткото ще издържи сам, докато обиколя квартала. Той поне и сега си кара от време на време, та не е толкова изолиран като мен:) А и май ще се озоря ако от първото качване хукна по баирите, както са ми залинели мускулите:) После купувате една раничка и с бебчето на гръб...Simple Smile
За сайта - пичовете първоначално събираха пари в kiclstarter за прототипа zum zum balance bike. И явно са посъбрали за начална продукция, много ми харесват нещата им:)

Giada-спокойно, според мен няма от какво да се притесняваш. Имаш ли електронно банкиране, следиш ли си картите?
Аз преди години ползвах една карта, която специално ходех да зареждам преди покупка, от страх. Ама наскоро ми писна и сега си карам с една от основните и като си следя баланса всяка седмица. И към uber съм я вързала, и от разни магазини купувам...
А този уред какъв е? Машина за правене на шунка? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 152
Да, Рози, в кулинарния форум много са се зарибили по тая машинка. И понеже съм станала скептична към всички купешки колбаси, и аз се запалих.

Да ви кажа за какво се замислих - къде ще почивате това лято с бебетата? Гледам разни олинклузиви, че е по-удобно, когато сме с деца. Но май през следващата година и половина - две ще трябва да стегнем разходите, едва ли ще имам възможност за ол инклузив. По-скоро за палатка  Mr. Green Другия вариант, за който се сещам, е хотел с минерален басейн от типа на Чифлика. По-достъпни цени, а голямото дете ще се радва на басейна...

# 153
  • Враца
Добро утро, това с почивката ми е болна тема. Лято без море не съм прекарвала от както се помня, много го обичам. За тази година май ще ни размине и от гледна точка на финанси - да, но от друга страна 4 месечно бебе на море ми се струва неудачно  #Crazy
За чаршафите - дали с ластик или без ластик ми е дилемата  newsm78

# 154
  • София
Интересна машинка:) ще проуча:)
Аз съм голям фен на такива уреди и редовен читател на кулинарния, хахаха:)
Сега "меся" питки в пекарната за закуска:)

За почивките - и ние размишляваме:) Мислим още през юни да отидем в Бургас за един уикенд, че аз искам да ходя на един концерт, ще видим дали ще ми се получи номера.
Иначе не съм ходила никога на ол инклузив и ние може би ще си продължим както до сега - къмпинг. Но ние сме много оборудвани, ходим и на места с "екстри" (в Бг предимно на Смокиня). Много рядко сме били на квартира, а по хотели - само в Гърция. Та нямам опит с тях. Ннадявам се да успеем да идем и на нашето море и до Гърция това лято, живот и здраве. Ще се задоволя само с две морета, от мен да мине:)
Не съм много по планината, защото си имаме до нас и освен по хижи... Опит с хотели и тн нямам, може би ще ми е интересно, ако някой даде идеи за такъв тип почивка, защото и тя заслужава внимание:)

# 155
Аз също нямам опит с олинклузивите, обикновено "почиваме" на планина, след което възстановявам поне 2 дни  Grinning. Но тази година....не знам. Със сигурност не обичам къмпингите на море, много са ми нечистоплътни морските почивки с тоя пясък и прахоляк, мъка, мъка... Mr. Green Олинклузивите са удобни, защото иначе поне по 3 пъти на ден се чудиш къде да ги изхранваш, така де, едното ще е на млекоцентралата, ама другото... newsm78 Имам приятели, които с бебе спаха на палатки още през февруари, но аз не съм толкова смела. Като гледам как вървят нещата, ей тука може и да свърши работа. А на ММ му се отваря сега възможност да отиде в Рим, за който си мечтая от няколко години, и то в средата на април  #Cussing out Точно сега от всички времена!

# 156
  • София
Giada http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto

Вие двечките хубаво сте се размечтали за почивки. То и аз. Как ми се ходи лятото до Гърция, ама ме е страх с толкова малко дете в чужда държава. Аз не стъпвам повече на бг море заради вируси които ми проваляха няколко морета. Та имаме за ходене и на 3 сватби всичките на много близки, една от които на брат ми. Абе ще има доста разходки с бебе по държави. Wink

Снощи цяла вечер корема ми беше много твърд, като топка,май бяха БХ newsm78

# 157
  • София
Giada, то тракинг няма как да ти дадат преди да пуснат поръчката. Него го издава куриерската фирма.
Обаче на това чудо, което си пуснала, в оранжевия надпис пише, че го доставят за 3-5 седмици, явно го нямат налично в момента. Peace
Иначе за картата специално с Амазон не се притеснявай, стабилни са. Laughing
С тях най ми харесва комуникацията. Ако има някакъв проблем, само казваш А, те казват Б и ти връщат обратно парите или ти заменят продукта. Ако е с продавач Амазон де. Ако е с външен продавач, пак ти съдействат, но аз гледам изключително от тях да поръчвам.

# 158
Вече сме големи (близначки ) 1600 и 1400 гр. ,малко остана около 22 март ще ми е секциото . Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 159
Добро утро и от мен! Simple Smile
Момичета, засегнали сте болната ми тема!!! Не знам как ще изкарам годината без любимото ми море  Thinking От сега какви ли не врътки обмислям...ама толкова малко бебче на плажа не ми ке връзва!  И аз по скоро мисля, че ще е някое планинско хотелче с басейн Simple Smile
Рози ти на One Republic ли искаш да ходиш?

# 160
Добро утро момичета. Аз да се отчета след прегледа вчера: новата АГ е много симпатична, внимателна и старателна+препоръките=при нея ще раждам Simple Smile Почти 33г.с. бебка е 1,900 кг. и всичко е наред- води, плацента, тонове, размери... и затова и докторката беше озадъчена, защо са тези болезнени контракции (няма разкритие, шийката е добре). Та каза да пазя дивана, да пия магнезия и но-шпа, пусна изследваня пък ще видим. Препоръча ми да си взема колан, ама то като гледам, колко модела има някой дали може от опит да ме посъветва.

# 161
  • София
За море, обмислям септември, тогава ще сме към 6 месец и няма да има жеги.
Не олинклузив, че не обичам, ама поне със закуска и обяд. Откакто имаме дете сме така. То и без това се въртим постоянно около детето, само ми трябва и кръчми да търся...

# 162
Ани Иванова_429091 Чудесни новини,браво на момичетата,нямам търпение да дайде сряда и аз да видя моите момчета колко са пораснали  Hug
Бенджи01 ,супер е и пре теб положението,ей много се радвам за вас  Hug

# 163
  • София
И на мен почивките са ми болна тема, но това лято с три малки деца не се виждам. Най-много нещо кратко.
Четох ви и най-накрая и аз поръчах дрешки от Пъмпкин-а. Вкл. за изписването. Дано съм се справила с посредническата фирма, че ми е за пръв път. Досега само с приятелки в общи поръчки съм пускала.

# 164
Добро утро....Гледам за почивки сте се размечтали...и ние така, ММ е твърдо убеден, че през месец септември бебка ще е на 6 месеца и ще се ходи на море....Той едно лято ако не отиде поне два пъти да си се наплува, не се стои покрай него...За он инклузивите е малко страшно с тази храна, особено ако не е в сезон, все ще се хване нещо, по добре семейно хотелче с включен пансион newsm78...Има време ще си помечтаем....

И аз като съм в къщи от скука ме избива на кулинария...редовно надничам в кулинарските и пробвам Joy

Браво на порасналите бебоци Hug

Общи условия

Активация на акаунт