Бебе Михаела ни е на късмет и ведро продължаваме напред! Термин АПРИЛ - Тема 13

• 30 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Monicaa - някаква местна си марка са, да. Coletto или нещо такова. Ама ние държим цяло лято в хладилника от тях, най-различни, досега не е имало един дето да не ми хареса.

# 331
Ани - аз като питах в нашата болница ми обясниха същото , 5 дни секцио, 3 дни нормално раждане, като времето започва да тече от раждането на детето. - т.е. като се роди и броят 72 часа, и ако се падало вечерта, на другия ден изписвали. Аз също изпитвам ужас да спя далеч от ММ, още повече в болница, но това са вариантите.

# 332
момичета а мога ли да пия един парацетамол профилактично  newsm78

# 333
veryy_s ,по принцип можеш да пиеш парацетамол,но защо ти е въобще да го правиш профилактично... newsm78 не се тъпчи профилактично с лекарства  Naughty
Аз пък да си кажа,тая вечер,съвсем сериозно мисля да злоупотребя с една чаша вино в компанията на финалният концерт на XFACTOR,то ми писна от болки в гърба,пъшкане и охкане...Ха,наздраве от мен,пък да видим до къде ще я докарам  newsm24

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 19:38 от Karina81

# 334
Рози ще го потърся този сладолед.
Аз миналата вечер си сложих малко винце, не бях пила от Нова година. Но след две глътки получих доста шутове и спрях.  Joy

# 335
Monicaaa ,на мен пък идеята ми беше,маааалко да ги кротна с това винце,че сигурно съм и със счупени ребра вече  hahaha

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 20:04 от Karina81

# 336
това с винцето и X FACTOR е много добра идея
и звучи като нещо, което заслужаваме  Wine Glass

# 337
  • Бургас
От Хъджиса не съм доволна. Тоест не аз,ами кожата на госпожицата. Сега взимам турски памперс на 20 лв. И за малкото ще взема да ги пробвам

# 338
И аз съм много доволна от турските памперси, най-много от тях сме ползвали. Минахме  Хъгис, Молфикс, Пуфис и... още някакви май на Ганчев бяха. Само Пуфис не ми хареса, защото все ми се струваше че дупето е мокро Thinking.
Ние взимахме от едно магазинче до нас турски памперси, но който иска мога да му пратя и един линк за поръчка от ФБ. То е склад със всякаква козметика, перилни и тн на ниски цени. Не знам дали ако дам тук линк няма да излезе реклама Rolling Eyes

# 339
Давай, давай! Аз не разбрах какво разбирате под турски - същите марки, но турско производство или турски марки?

# 340
Момичета, отворихте пак болната ми тема с винцето. Не мога още да си простя виното, което изпих в периода на 5-ти месец- две чашки на седмица.

# 341
  • София
Кажи си сега колко дамаджани обърна:)

Аз от нова година не съм пила и капка. Имах мераци по едно време, но Мм категорично ми ги секна и така. Ама аз и не съм от големите пияници:)

# 342
това с винцето и X FACTOR е много добра идея
и звучи като нещо, което заслужаваме  Wine Glass
И според мен по малко алкохол не е проблем Wink И аз гледам концерта, но с една от онези плодовите бирички - 2% процента newsm24
Бебчето обаче започна да хълца....

# 343
Кажи си сега колко дамаджани обърна:)

Аз от нова година не съм пила и капка. Имах мераци по едно време, но Мм категорично ми ги секна и така. Ама аз и не съм от големите пияници:)
и аз от Нова година не съм пила. Говоря специално за 5-ти месец, когато си мислех даже, че бебето ми ще е по-умно, ако пия по 2 чаши на седмица. Така пишеше из разни статии.

# 344
  • София
Аз пък си пиивам по-малко червено винце 2 пъти в сдмицата.
amy_lee и на мен можеш да ми пратиш линка. Ние дебнехме намалените пакети в Кауфланд, когато ги разрежат попогрешка. Сега не сме решили какви и от къде ще купуваме.
Ани не знам какво те притеснява кърменето с друга жена в стая. Аз Марин само в метрото не съм го кърмила, защото още не беше стигнало до Младост  Laughing Laughing Laughing
Това е естествен процес, ако някои те гледа странно, можеш да го питаш защо пие вода на улицата.
Мога да Ви препоръчам една билкова аптека/дрогерия на пазара на Младост 1, в която жената по старите книги бърка смес за чай за кърмене. Много е ефективен и излиза в пъти по-евтино от чая на Hipp. Единствения недостатък, е че не е гранула да се разтвори във вода, а трябва да се вари и цеди.

Общи условия

Активация на акаунт