Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 088
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Моите подправки са закачени на гърба на кухненския плот, на мънички рафтчета. Това ми се стори най-удачно, защото разните други поставки заемат място на самия плот.

# 121
  • Cambridge, UK
а лекарствата и хапчетата как и къде ги съхранявате?

# 122
а лекарствата и хапчетата как и къде ги съхранявате?

В голям несесер , който стои в банята в шкафа за тоалетните ни принадлежности.

# 123
  • ENGLAND
Малко със закъснение пущам снимки на мойта организация на обувките + и тази на чантите.
Кутиите с обувките и снимките.

Това е другия органайзер за обувки, но в него съм наредила чехлите.

Това са чантите.

А така изглежда целия шкаф.

А за подправките имам  специално рафтче, но гледам повечето подправки да са в шкафовете, че забелязах че си променят цвета и вкуса от светлината.

# 124
Невероятни сте!
Толкова много идеи и полезна информация има в тази тема!

# 125
Само да кажа, че си намерих поставка за подправки, която е на относително разумна цена  Mr. Green

Благодаря ти Кристалин, вече го имам това. И съм супер доволна, агитирах и една приятелка, която търсеше подарък за нова къща и ползвахме намалението. Неочакван проблем се оказа, че на малкия много му хареса тази въртележка  Joy

# 126
Днес загледах един индийски сериал и ми направи впечатление кака си държат подправките - в една метална кръгла кутия са наредени бурканчета 6-7 броя под формата на цвете. Само кутията е с капак. Хареса ми идеята, но не знам дали ще е удачно да се направи подобно нещо.

# 127
  • София
според мен няма да е практично, като почнеш да готвиш и ти трябва бързо да подправиш докато отвориш кутията да намериш подправката... много сложно ми се стори  Peace

# 128
Вътре бурканчетата бяха без капак и се вижда какво има вътре. Идеята е всичко да е на едно място и де факто отваряш само капакът на кутията Peace

# 129
Вътре бурканчетата бяха без капак и се вижда какво има вътре. Идеята е всичко да е на едно място и де факто отваряш само капакът на кутията Peace

Така няма ли да се смесят миризмите ... Трябва да ги разпознаваш?  (аз си ги надписвам  Simple Smile ) И отваряйки всички едновременно всеки път подлагаш всички подправки на овлажняване. Не знам, всичко в 1 не е за мен Simple Smile

# 130
  • Пловдив
Момичета дайте някакво разпределение на гардероб да видя, че ми предстои да правя спалня

# 131
  • София
https://www.pinterest.com/valentinatsv/ideas-organization/
ей тук има разни интересни идеи  Peace

# 132
  • София
Разпределението на гардероба зависи от това какво ще прибираш в него. Прецени дали ти трябва повече място за дрехи на закачалки или ще ги сгъваш, колко чекмеджета са ти необходими, обувки и чанти там ли ще сложиш, спално бельо и хавлии къде ще държиш и т.н.

# 133
А, пък аз да ви се похваля!
Нали съм от преправяческата тема, т. е. един вид вехтошарка, снощи от един магазин изхвърляха разни стелажи и ми подариха едно такова много готино стендче за лакове:

Точно ми се събра между едни кутии и шкафче с чекмеджета под бюрото! newsm44

# 134
Момичета, имам нужда от хубав несесер за път, че ще съм на сватба на морето и трябва да нося всичко... Или комплект несесери. Някой нещо?

Общи условия

Активация на акаунт