Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, търся кутии за обувки, по възможност да са прозрачни. Наскоро видях в един магазин, но бяха много нестабилни, а не бяха никак евтини според мен едната кутия беше 3-4 лева, като побира 1 чифт обувки. Та споделете, ако сте виждали някъде такива кутии на достъпни цени  Hug

# 241
  • София
http://www.amazon.co.uk/Dinner-Cradle-Conveniently-Plates-Drying … L160_SR160%2C160_
Търся такъв органайзер за чинии,за пласмаса с доставката е висока цената,да сте виждали подобно някъде или пък някакви др идеи?харесва ми че е компактно

# 242
  • На брега
Този организатор трябва да е пълен за да стоят чиниите така, мисля newsm78. Освен, ако вътре няма предвидени някакви фиксатори за всяка една чиния. Ако извадиш 1-2 чинии останалите ще се приплъзнат и ще застанат под ъгъл. За чекмедже/долен шкаф ли е? Виж коментарите под продукта - може да са ти полезни.
Скрит текст:
Аз досега в горните шкафове държах чинии, а отскоро, поради разместване вкъщи прибирам в чекмедже и наистина не е много удобно да се изваждат хоризонтално разположени чинии с различен размер натрупани една върху друга.
Двата организатора, поставени един до друг дават, горе-долу диаметъра на голямата чиния. Височината е приблизително същата, ако натрупаш всички чинии една върху друга Laughing. Единственият смисъл е, ако са за долен шкаф или вътре имат фиксатори, иначе неудобството да вадиш чинии от купчина и да наместваш приплъзналите се в този организатор е същото.

# 243
Ивет, кутии за обувки има в Джъмбо, но не мисля, че са много по-евтини. Купувала съм, но нямам спомен за точната цена.

# 244
Здравейте. Не съм писала тук досега, сигурно съм изпуснала страхотни идеи.

Може и да са обсъждани по-долните закачалки, за което се извинявам. Аз ги ползвам за колани и съответно за шалове, и съм страшно доволна.

# 245
  • София
За долен са, дълбок,търся място за други чинии в него.Мисля че вътре имат нещо което да ги държи.

# 246
Лилавата закачалка, която показа Gifty се оказа много удобна. По-удобна от тази на ИКЕА. Икейската нещо много се натрупват шаловете и заема място и ми е трудно да си намирам нещата.
Лилавите са ми в магазина за един долар - две за долар и засега са ми фаворит.
Ще ходя да взема и на мъжа ми за колани и вратовръзки.

# 247
  • sofia
Като тази лилавата съм си купила една само с дупки и една само с кукички за колани. Проблемът е, че магазинът за левче, от който ги купих зареждат инцидентно някакви стоки и повече не докарват същите. На друго място не съм виждала такива (не че съм търсила усърдно).
Имат лек плюш и за тънки шалове е перфектна.
Икейската е много недомислена - личи ѝ даже без да се пробва.

# 248
Взех такава от Джъмбо - но е на един ред - 5 кръга за шалове; има и куки за колани. Симпатична, с кадифена повърхност и засега е екстра.
Скрит текст:

# 249
Такава от къде може да се поръча? Мерси!

# 250
Такава от къде може да се поръча? Мерси!

Не знам къде в България, девойките споменаха по-нагоре. Аз лично съм ги купила от тукашна местна верига за около 5 лева бройката

# 251
  • София
Момичета, търся кутии за обувки, по възможност да са прозрачни. Наскоро видях в един магазин, но бяха много нестабилни, а не бяха никак евтини според мен едната кутия беше 3-4 лева, като побира 1 чифт обувки. Та споделете, ако сте виждали някъде такива кутии на достъпни цени  Hug

Прозрачни кутии има в Джъмбо. Доста са удобни!

# 252

Прозрачни кутии има в Джъмбо. Доста са удобни!

Благодаря

# 253
  • Бургас
Преди време обсъждахме рафтчета за бурканчета, днес ги видях на добра цена http://www.ivanoviplus.com/bg/product/23570/

# 254
Преди време обсъждахме рафтчета за бурканчета, днес ги видях на добра цена http://www.ivanoviplus.com/bg/product/23570/
Благодаря ти radinna   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт