Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 244 991
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Набелязала съм си една калъфка за дивана в хола. По същата причина ме е страх да я поръчам вече втора година....че покрай неяяяяя....Joy

# 676
  • Майнатаун
Mirella_, Благодаря, че обърна внимание за вратите. Green Heart Двама сме, а скоро живот и здраве и 3ма ще станем. Gift Heart. Мен ме притеснява, че самите врати са тънки и при постоянната им употреба ще се изкривят и деформират.
 Може би ще разгледаме и други варианти за гардероби.  Вие къде бихте ми препоръчали да търся, искам да са качествени, а не еднодневки. Relieved

# 677
  • София
Лилит,нашия гардероб е от Икея широк 3 метра имам и рафтове и кошници и е с плъзгащи врати.Дори да сте двама не виждам проблем единият да изчака докато другия взима дрехи от кошницата.

# 678
В коридора сме така - плъзгащи врати големи и чекмеджета отдолу за обувките. И други чекмеджета в другото крило за чаршафи и хавлии. Не се е случвало да затворим вратите, без/преди да сме затворили чекмеджетата...не мисля, че точно това ще е проблем.
По тази логика и с фризера е същото - чекмеджета и врата. Случва се понякога да засиля вратат, без да съм пъхнала чекмеджето, но е рядко...

За видимостта - в спалнята гардероба го направих с врати, които се издърпват напред и се сгъват , именно защото там исках да имам пълна видимост. Вътре са само закачалки на два реда, но като отворя, и седна на леглото, си гледам всичко и си решавам кое да облека.........

# 679
teta75, виж какво взех Simple Smile
Скрит текст:

Обаче в последните 2 чекмеджета сложих неща, които рядко се ползват, не е удобно навеждането. Преди държах най-долу кутия с масажор, резервни торбички за прахосмукачка и подобни, обаче някои кутии не се побират и се наложиха размествания, не предвидих, че с кошниците се губи малко място.
За горните пробвах с повече неща едно в/у друго не не се получава, ровене и разместване, оставих по няколко пуловера само, не е много практично, ако гардеробът е малък, но в нашия случай ще върши работа Simple Smile

# 680
Честито!
Най-отдолу аз държа някакви сезонни дрехи, също не ми е удобно с навеждането. Но ако беше долен рафт, щеше да е надупване и опъване на врат, освен навеждането, така че съм ок....

На два -три реда най-много ги виждам наредени нещата в тези кошници. При "масивно" чекмедже /от ПДЧ де, но с равно дъно имам предвид/,  е една идея по-добре положението откъм разбичкване. Моите са и по-широки - 80 см, дълбоки 40 см, държа пуловери нагънати на два реда, блузи , пижами и т.н.

# 681
  • София
Другите дрехи за на закачалки.
Скрит текст:
И моята идея е нещо такова, би ли казала каква е ширината на тази част със закачалките? За височината, докоокото разбрах, е 2.36.
А и като цяло готов гардероб ли е, или по поръчка и от къде Blush

# 682
1 метър е ширината.
Гардеробът е от системата PAX на Икеа. Имат и готови модули, но се предлагат и отделно, за да си ги проектираш според нуждите. Т.е. рамката отделно, врати, разпределение вътре. Има няколко цвята, нашият е бял, но в съседната тема коментирахме, че другите цветове са по-здрави. Бялото ПДЧ е с много меки кантове (а и като цяло) и лесно се наранява при сглобяването. След това вече при експлоатацията се държи добре.
Ето тук можеш да разгледаш: http://www.ikea.bg/bedroom/Wardrobes-Bedroom-Storage/PAX-Wardrobe-system/
Цената е доста приемлива.

Минавам и да похваля SKUBB от 6 части в различни размери. Малките ползваме за бельо, големите чудесно се наредиха на рафта м/у висящите. Зад тези трите има още 3, в които държим по-рядко ползвани неща.
Нещо не им работи сайта, за да дам линк, затова пак щракнах гардероба.
Скрит текст:

# 683
  • София
Благодаря ти: bouquet

# 684
  • ENGLAND
Аз пък са взела пак от Скуб, но тези http://www.ikea.com/gb/en/products/small-storage-organisers/clot … ite-art-30290362/ . Сложила съм ги на най-долния  и най-горния рафт, с тях са несезонните дрехи, допълнителните олекотени завивки. Купила съм и от вакумните торби, точно се хващат в бокса, така имам място за повече неща. Всичко е от Икеа.
Имам някъде снимка на гардероба, като намеря ще я пусна тук.

# 685
Да, много са хубави и тези. Чакам да ми се скъса голямата кутия и ще запълня мястото с такива Simple Smile

# 686
Здравейте, момичета, виждали ли сте някъде в София подобни закачалки за панталони? Трябват ми сравнително голямо количество ( 30-40) на изгодна цена, а никъде не откривам.

# 687
Няма, от няколко години търся.
Това са единствените, но не ме устройват като цена...
Ако все пак намериш, пиши задължително Flowers Tulip

# 688
  • София
Здравейте, момичета, виждали ли сте някъде в София подобни закачалки за панталони? Трябват ми сравнително голямо количество ( 30-40) на изгодна цена, а никъде не откривам.

В Джъмбо има подобни но за пет броя панталона.

# 689

В Джъмбо има подобни но за пет броя панталона.
В Юск също.

Общи условия

Активация на акаунт