Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
и ако не стане може да я върнеш.

# 661
Аз нямам кошница. Само гардероб с два реда лостове го направих. Но към него принципно предлагат кошница за отдолу.
Но имай предвид, че вратите на Стува гардероб се отварят НАД  90 градуса..изхвърлящи панти май се водиха. Провери си твоите как и доколко се отварят и дали ще може да се извади навън кошницата. Виж и допустимото тегло, че тенджерите не са много леки.

# 662
1:1 са пантите ни с тези на снимката. Не виждам до колко кила са, под 4 кг измерих 4 тенджери (колкото ще съхраняваме на етаж), май не е много Flushed

# 663
  • София
Човече, ние изхвърлихме единия рафт и сложихме кошница. Ро-дих-ме се! Simple Smile Страшен кеф е да си стигаш и най-задните неща. В гардероба сме само с чекмеджета, кошници и лостове, обикновените рафтове сме ги забравили от години.

# 664
И ние така. Не само в спалнята, но и в кухнята всичко под плота е чекмеджета. Всеки път като ги ползвам, и си целувам ръка, че така ги направих ☺

# 665
  • София
Мъжа ти, мъжа да ти целува ръката Wink

Аз забравих да се похваля, че при последното ходене в Икеа по празниците нямаше какво да си купим! Simple Smile След 5 години най-накрая сме обзаведени и тук-таме се занимаваме с аксесоари или декорацийки. Аз естествено започнах да мисля за следващото ни некупено и непланирано даже жилище Simple Smile

# 666
  • Майнатаун
Здравейте, ще поръчваме нова спалня с гардероб и скрин. Много си харесах една серия от Айко, гардероба не е малък, но според мен е супер нефункционален - има по един лост и един рафт във всяко отделение. Мислите ли че след това ще мога го преработя и да му сложа допълнително лостове, кошници и механизми. Размерите му са 270/61/211 H.

# 667
Дами, къде си съхранявате елхите? В гръцкото Джъмбо видях калъфи за елхи, но в нашето няма. Не мога да я побера обратно във фабричната й кутия, много е кичеста. Миналата година презимува овита във стреч фолио и в мазето, обаче е пипкава работа, докато я обвием, а и целите се изподрахме. Тая година още не съм прибрала елхата, поради липса на идеи.

# 668
Моята елха успявам да я напъхам в кутията, с която я купих. В мазата я държа, с все играчките и кръстачката.

Горният гардероб ще може да се преустрои според мен - както се писа и по-нагоре-кошници и водачи за чекмеджета има всякакви размери в магазините за обков. Може да си сложиш лостове на два реда-ниско долу за панталони, горе - за блузи и други нещица.

# 669
Да, може да се преустрои, даже предпочитам така празни и аз да си направя разпределението Hands Plus1

За елхата - в кутията и под леглото на дъщеря ми, там складираме сезонните неща. Самата кутия я отворих и от долната страната, за да се слага и вади в една посока, иначе вкарването беше лесно, но с ваденето виждах голям зор Grin ако е огромна и не пазите кутията само фолиото е решението, с голямо, за опаковане става бързо, с домакинското е пипкаво.
Скрит текст:

Човече, ние изхвърлихме единия рафт и сложихме кошница. Ро-дих-ме се! Simple Smile Страшен кеф е да си стигаш и най-задните неща. В гардероба сме само с чекмеджета, кошници и лостове, обикновените рафтове сме ги забравили от години.
Ние дълги години бяхме само на скринове, но така ми омръзнаха, че сега само бельо държим в тях, в единия наше, в другия - спално. В гардероба не ми трябват кошници, най-долу са неща, които рядко се ползват (торбички за прахосмукачка, масажор и разни подобни), а най-горе завивки. За средните нива са ми по-удобни рафтове. В другата част са 2 лоста един над друг.

Но за кухнята конкретно за този шкаф отдавна го бях намислила, просто чак сега стигнах до него Joy
Иначе имаме само 2 долни шкафа, другото е двоен скрин с дълбоки чекмеджета, който си е идеален. За другия шкаф няма нужда от кошница, защото са дълги неща и запълват цялото пространство.

# 670
  • Под Сините камъни
Макарон калъфи за елхи има и в българското Джъмбо,или поне  това в Бургас.Като си взимахме елхата от там имаше и калъфи.

# 671
О, благодаря, ще обиколя Джъмботата този уикенд тогава

# 672
  • Велико Търново
Момичета, а на обикновени кухненски долни шкафове, които са широки 80 см може ли нещо да се направи от към чекмеджета?

# 673
Здравейте, ще поръчваме нова спалня с гардероб и скрин. Много си харесах една серия от Айко, гардероба не е малък, но според мен е супер нефункционален - има по един лост и един рафт във всяко отделение. Мислите ли че след това ще мога го преработя и да му сложа допълнително лостове, кошници и механизми. Размерите му са 270/61/211 H.

3Лилит,
Имах точно такъв гардероб преди. С плъзгащи се врати, 3 на брой.
Рафтове могат да се сложат допълнително, но гардеробът е един кошмар.
Заради вратите.
Това непрекъснато плъзгане наляво-надясно е ужасно.
Нямаш никога поглед над целия гардероб. Една част е винаги закрита.
Как си представяш да сложиш кошница, тя да е издърпана и някой да хързулне вратата към нея?
В бързината се случва, освен ако не живееш сама.

# 674
Момичета, а на обикновени кухненски долни шкафове, които са широки 80 см може ли нещо да се направи от към чекмеджета?
Може, има стандартни кошници за по 80 см. Има и готови чекмеджета с чела по избор (в Икеа например).

teta75, сърдита съм ти, мъжът ми вече ще ме бие Grin заради теб се изкуших да поръчам още нещо от Икеа. Но ще показвам като дойде Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт