Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 246 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте.Много интересна и полезна тема.Аз се опитвам в къщи да въведа ред и това което съм успяла е да подредя нещата в кутии.Ще ви следя с интерес защото ще имаме ново жилище и ще черпя идеи.
Ако не се бъркам в тази тема някой искаше да подреди подправките на плота.Ето една идея
http://katalogkaufland.blogspot.com/2012/11/blog-post.html    на 22 стр.(кухненски регал).
P.S.Гледахте ли по руските сайтове.Те имат много практични идеи.

# 181
Исках да ви попитам,къде държите изпраните,но не изгладени дрехи?Аз в момента ги държа върху един скрин,защото стаята в която е не се ползва все още.Но се чудя след време къде да ги държа?Не гладя всеки ден,а си трупам и гладя веднъж на седмица някъде.Не ми се иска да ги прибирам в гардероба не гладене,защото заемат повече място.Идеи..

# 182
Исках да ви попитам,къде държите изпраните,но не изгладени дрехи?Аз в момента ги държа върху един скрин,защото стаята в която е не се ползва все още.Но се чудя след време къде да ги държа?Не гладя всеки ден,а си трупам и гладя веднъж на седмица някъде.Не ми се иска да ги прибирам в гардероба не гладене,защото заемат повече място.Идеи..

Леле, хора, какви проблеми имате само. Joy

Не се сърди, казвам го съвсем добронамерено. Hug

# 183
  • Пловдив

Аз имам рафт в гардероба - около 40 см., в който слагам дрехите за гладене + ютията. Чакам да се напълни и тогава ги гладя  Mr. Green Така хем са прибрани, хем не са при останалите дрехи.  Peace

# 184
  • София
оф и аз ги трупам на дъската за гладене и като вече почват да падат от нея тогава почвам да гладя  Embarassed

# 185
  • Варна
 Grinning
Аз ги държа в шкаф, в кош за пране, който ползвам и за простиране. Ето такъв: http://www.egera.bg/product/1679/Kosh_za_prane#ad-image-0

# 186
  • София
Аз си ги държа на стол в спалнята и ги гладя като намеря време.
Не чакам да падне стола от дрехи, но и за 1 панталон не вадя ютията Simple Smile

# 187
Директно ги сгъвам и прибирам в гардероба, гладя само каквото ще нося и то директно преди обличане  Peace

# 188
Аз всяка пералня и сушилня след това я сгъвам и я прибирам във всеки гардероб на рафтовете .На две седмици вадя всичко от рафтовете ,гладя ги ,закачам на закачалки и отиват на местата със закачалките.
Всичко по рафтовете не е гладено ,а всичко висящо на закачалки е изгладено.

# 189
Просто гладя преди обличане  Rolling Eyes
След пране прибирам и толкоз
Преди носене вадя, гладя и толкоз.

# 190
  • ту тук, ту там
Има едни кошове като ракитени с текстил отвътре. Една приятелка ползва такъв за сухото негладени пране и отдавна съм го набелязала, но нямам никакво място! Обаче е идея също!

# 191
Има едни кошове като ракитени с текстил отвътре. Една приятелка ползва такъв за сухото негладени пране и отдавна съм го набелязала, но нямам никакво място! Обаче е идея също!
И аз ги държа в такъв ракитен кош.Хем красиво стои /като мебел/ , хем е практично .Не се виждат изпраните дрехи .Супер удобно ми е в него.

# 192
В Кауфланд имаше миналата седмица стол с много висока облегалка- двойна закачалка, удобен за редене на дрехи, чакащи гладене (подобен http://praktiker-online.bg/product/97628/stol-zakachalka.html). Не гладя, откакто имаме сушилня, но ми се вижда подходящо за мятане на дрехите за другия ден.

# 193
Аз върху плетения кош си мятам дрехите за на другия ден

# 194
Благодаря ви за отговорите,момичета.

Общи условия

Активация на акаунт