Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 503
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Моите тигани са по подобен начин

но вижте на каква идея попаднах

# 166
Моите тигани са един върху друг,заедно с тенджерите в един шкаф.Не ми е много удобно,но засега не съм намерила друго подходящо решение.За ъгловите шкафове не мога да помогна..
Линковете не се отварят.

# 167
  • Вдън горите тилилейски
За тиганите използвам ето такава поставка:

но за тавите все още не мога да намеря добро решение.

# 168
  • Русе

И аз съм с такова.

# 169

От къде сте ги взели?

# 170
  • Русе
Аз от Карфур преди сигурно 2 г.

# 171
  • Luxemburg
Линковете не се отварят.
Посочила съм как да се изпишат за да се отвори линка. Не иска да го приеме и го модифицира всеки път и става невидим. Ако някой знае как да го направя видим - да сподели.

# 172
....Не иска да го приеме и го модифицира всеки път и става невидим. Ако някой знае как да го направя видим - да сподели.

Няма как да стане видим Sad - филтрира се. Качих снимките в сайт за хостване на изображения, надявам се нямате нищо против, че ги добавям  Simple Smile.

https://cdn.bg-mamma.com/9nPl/31149793_7490d6c1
https://cdn.bg-mamma.com/9nPl/31149793_41200752

Скрит текст:

Идеите ми харесват, но за вече готова кухня, мисля да си направя такива 

# 173
  • София
Т.е варианта е този, обаче как точно се казват металните релси с дупки и държачите, за да знам как да ги търся в магазините за мебелни части?
http://homedesigns.today/wp-content/uploads/Shoe-Organization-Cr … loset-Ideas-5.jpg

Точно тези са от системата Algot, на Икеа. Ние сглобихме цял гардероб от нея.
Скрит текст:

Извинете, че така нахлувам, оглеждах се за високи контейнерчета за подправки, подходящи за ей това икейско чекмедже:
Скрит текст:

# 174
Страхотна тема ,браво   bouquet

Много съм впечатлена от НСЧ и организацията на дома им .Много прецизна работа и така добре съчетано в малко пространство.   bouquet

В момента правим кухня и търся идеи за организация на шкафовете и много хубави предложения видях ,но да си призная харесвам истински снимките на реални домове ,а не магазински и затова оцених труда на Дорет и на НСЧ ,защото е неповторимо автентичен .
Аз харесвам всичко да съхранявам в стъклени буркани и имам много такива. Организацията на хладилника също ми направи впечатление на НСЧ   bouquet
Колко време ти отнема да поддържаш дома ви в този вид всекидневно ?
Аз съм много организирана ,но имам много неща и все им търся нови и нови места и все са ми малко шкафовете .

Назад потребителка беше показала голям гардероб с много чекмеджета и чакам да видя крайния резултат .Много функционална спалня ,много места за нареждане на дрехи и козметика   bouquet

Обещавам да пусна лични снимки до 2 -3 седмици . Peace

# 175
  • Вдън горите тилилейски

От къде сте ги взели?

И моето е от Карфур от преди 2 години.

# 176
В момента правим кухня и търся идеи за организация на шкафовете ...
Това, което при мен сработи перфектно, са дълбоките чекмеджета с добри носачи, така че да държат на повече натоварване. Имам 6 - 2бр с размери 55х55 дълбоки 45 и 4бр 45х55 дълбоки 35. Толкова са дълбоки, че мога да си сложа долната тава от фурната почти вертикално в чекмеджето, както и най-големия уок. Застлала съм ги с неплъзгащи подложки (от Джъмбо за много малко пари) и така всичките ми тави и тигани са вертикално в чекмеджето, вадят се много лесно и не се плъзгат, когато отварям. Другото, за което ми служат дълбоките чекмеджета, е, че в 1 такова успях да си събера целия кухненски робот с всички приставки + пасатора, а в другото - акти фрай уреда и всички тигани.
Общо взето помага да си систематизираш кое в какъв шкаф искаш да държиш и така да си проектираш кухнята. Аз го мислих няколко месеца  Crazy

# 177
Благодаря Кристалин ,
шкафовете вече са поставени и не сме ги мислили много .Държах да имам място ,защото все не ми стигаше и сега имам предостатъчно .Иначе чекмеджета  и аз харесвам много .и там си нареждам много неща.На НСЧ пластмасовите кутийки ми дадоха добра идея и ще си взема такива за чекмеджетата.

От старите собственици имаме 2 дрешника и големи стари гардероби ,но решихме да не сменяем чекмеджетата и вътрешната организация ,защото са стари ,но са доста широки и удобни и само ще сложим нови плъзгащи врати пред дрешниците за да ги обновим като вид . Хубавото е ,че в цялата къща има място за съхранение ,а сега с двойният гарж ще сложим стелажи ,а имаме и барака в градината за багаж и има място.

Тези чекмеджета само ще боядисам в бяло за да освежим и ще сложим огледални от горе до долу плъзгащи огледални врати ;
Показвам :
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 01:42 от Анонимен

# 178
  • ENGLAND
 Barefoot Kontesa, колко място имаш за дрешници, те направо уолкинг уордропс, мечтата на всяка англичанка. Ще показваш като ги направиш.
А за кухнята и аз щях да напиша, навсякъде чекмеджета, супер удобно. Мойта не е със само чекмеджета, но като я правихме гледахме и финансовата страна.

# 179
Благодаря Дорет  Flutter
Именно заради размерите на къщите и спокойствието предпочетохме да не сме в Англия и ние  Joy

Имам чекмеджета и аз ,но ми липсват разделителите в тях и към това съм се насочила да купувам .

Общи условия

Активация на акаунт