Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
оф и аз ги трупам на дъската за гладене и като вече почват да падат от нея тогава почвам да гладя  Embarassed
и аз така правя  Mr. Green

# 196
  • Австрия
Привет и от мен! С интерес следя темата  Simple Smile

Ще споделя как и къде съхранявам дамските си чанти, дано бъде полезно инфо:

От година време се сдобих със почти дузина нови чанти и всички shopper т.е. доста големки и повечето меки, огъват се и се мачкат празни. Та, пълня ги с въздушни възглавнички (пазарувам предимно онлайн и в много от пратките за уплътнение има такива) и ги закачвам висящи на това приспособление:

Монтирано е на вратата и е регулируемо. Чантите ми висят в собствените си калъфи на дръжките си. Зад вратата няма нищо, което да пречи или заема място - освен чантите. За нас е много удобно, тъй като вратата е винаги отворена до половината т.е. нищо не се променя със закачалката. Ъгловият гардероб, който е в съседство, пасва идеално в ситуацията, вратите му и вратата на стаята образуват една права линия.. ако ме рабирате  Crazy С една дума, доволна съм от това нещо. Преди месеци го закупих от тукашното Eduscho/Tchibo, ако някой се интерсува от къде. Предполагам и на други места има сходни закачалки или при подходящи сръчност и материали би могла да се направи..  Peace

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 10:47 от DimS.

# 197
  • Пловдив
Това дали го има в немския Амазон и как да го търся, че с немския сме малко скарани  Hug

# 198
  • Пловдив
Това дали го има в немския Амазон и как да го търся, че с немския сме малко скарани  Hug

Такава закачалка съм купувала от Икеа. Провери там.

редактирам се- потърсих на бг сайта на Икеа, но не го намирам. Купувала съм го от немската Икеа.
Иначе в амазон с ключова дума "Taschenaufbewahrung" излизат и други варианти:

http://www.amazon.de/s/=nb_sb_noss_2/277-5685378-7775833?__mk_de … schenaufbewahrung

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 09:59 от portokalche

# 199
  • Австрия
Аз пък не се бях сетила да търся в amazon точно за чантите .. попаднах своевременно и случайно на продукта от eduscho. Интересни неща откривам през посочения линк. Хубаво е, че има оценъчни коментари и човек би могъл да се ориентира за качеството и ползваемостта, плюсовете и негативите на даден продукт  Peace

Това не е лошо. Само че се окачва в гардероб.. аз отдавна нямам място там..  Crazy Rolling Eyes Затова и толкова се зарадвах на попадението, че единственото място бе зад вратата  Laughing разбира се, оставих си достатъчно време, за да се убедя в ползата и удобството му.

# 200
  • Пловдив
DimS. , много хубаво, че при теб това решение е паснало на вратата. При мен не пасва на вратата на килера, а там е единствения вариант да го сложа. Сега си отлежава някъде и чака при евентуална смпна на жилището да се вмести някъде.
И аз преди имах много чанти, поне 15-20 броя, все обемни, но сега с малко дете като  излизам навън гледам да имам раница, че е най-удобно и съм ги поизоставила чантите.

п.с. в Tchibo често пускат много интересни интериорни решения. Имат и онлайн магазин, трябва да се възползвам някой ден.

# 201
Аз съм купувала такава закачалка за гардероб от Кауфланд. Не ми е много  удобна обаче. Някои чанти падат, ако са по-тежки. Но пък за по -малки и леки е добра идея.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 12:00 от __EtnA__

# 202
  • Австрия
Да. Гледам сега това и веднага мога да посоча минусите: закачалките са мънички, за чанта с по-дебели дръжки - няма да е удобно, какво остава за две или дори три? И самите държачи, които трябва да пасват на дебелината на вратата не се регулират и не на всяка врата ще паснат. А пък това как ще тропа по вратата..  ooooh! освен да се ушие лента от плат и да се нагоди под него.. а и в долната си част не е фиксирано.

Кой търсеше такива 'скари'?

# 203
  • София
Ако някой се интересува, в Кауфланд има намалени подрафтови кошници.

# 204
Такива скари има в Практикер.

# 205
  • София
Зазяпах се в Практикер, та видях, че има и коментираната стойка за тигани.
http://praktiker-online.bg/product/102861/stoyka-tigani-metaltex-canyon.html

# 206
Момичета, такива закачалки за чанти в Али-то има по 3.90 бройката или 2 за 6:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6771086919.html?orderId=68130608895825

# 207
Никой ли нищо не е подреждал тези дни да покаже ?
Аз си из-копирах идеята на НСЧ ,купих си кутии и подредих малко някои шкафове ,но това е е финалния вариант , защото имам много неща не-разопаковани в кутии .Имам и ненаредени шкафове и гардероби .Та ще има пренареждания :

# 208
  • София
Никой ли нищо не е подреждал тези дни да покаже ?
Аз си из-копирах идеята на НСЧ ,купих си кутии и подредих малко някои шкафове ,но това е е финалния вариант , защото имам много неща не-разопаковани в кутии .Имам и ненаредени шкафове и гардероби .Та ще има пренареждания :

На мен не ми се отваря.

# 209
И на мен не ми отваря ,а излиза ,че правят профилактика на сайта  скоро ще са на линия  ooooh!

Извинявайте  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт