Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Много е практично с
такива  закачалки за панталони. Имам 5-6 такива и ги ползувам непрекъснато. Стоят красиво. Вземам ги в стаята, в която подреждам прането и ги нося със закачените на тях панталони в гардероба, който ми е в коридора.
Тази за монтиране на гардероба заемат повече място , и то завинаги.

# 331
НСЧ, право е момичето bouquet Умница.
И аз харесвам всичко да ми е наредено по закачалки, но харесвам и чекмеджетата много. Но как реших тази дилема със закачането на всичко в гардероба и имането на място за това упражнение.

На всеки гардероб имахме по една основна релса за закачалки на височина, която позволява без навеждане да се наредят дрехите прав. Ние я изместихме малко по нагоре тази релса и сложихме по надолу друга такава релса във всеки гардероб за панталони, поли и т.н.

Измерих си най-дългите якета и палта и сложихме долната релса под тази височина и сега си имам един ред за връхни дрехи, ризи и блузи и една долна релса за поли, панталони сгънати на две, рокли и колани. Тениски, меки блузки, пижами, клинове и йога панталони са ми в чекмеджета.

# 332
Защо търсиш изтеглящ се лост, а не сложиш стационарен (или както там се казва)?
Защото едното крило, в което ще слагаме е по-дълбоко, отколкото широко, така ще се събират повече Simple Smile другата причина е, че ще бъдат 2 секции, както е казала Barefoot Kontesa, и долната няма да е удобно да се се разглежда толкова ниско, ако е навътре.

Погледни в Икеа, има ги и изтеглящите се механизми и за панталоните, но не знам цени и дали ще ти паснат по размери.
Само за панталони има, но от другия вид не  Confused

Много е практично с
такива  закачалки за панталони...
Дори не подозирах за съществуването им Simple Smile тук ги няма, но определено са по-добрата идея от специализирания механизъм за панталони, защото с него се блокира цяла секция за 7-10 панталона. Така ще заемат по-малко място и ще може при тях да се слагат и блузи, когато се наложи.
Много благодаря за идеята, такива ще търся, снощи импулсивно щях да поръчам онова, добре че се сетих за темата  Hug

# 333

Много е практично с
такива  закачалки за панталони...
Дори не подозирах за съществуването им Simple Smile тук ги няма, но определено са по-добрата идея от специализирания механизъм за панталони, защото с него се блокира цяла секция за 7-10 панталона. Така ще заемат по-малко място и ще може при тях да се слагат и блузи, когато се наложи.
Много благодаря за идеята, такива ще търся, снощи импулсивно щях да поръчам онова, добре че се сетих за темата  Hug

Радвам се!
Предполагам, че и в БГ има такива.
Аз ги ползувам дори и за ластичните клинове, които нося в къщи.
Когато ме домързи да ги сгъвам и слагам по чекмеджета. Embarassed
Иначе има за панталони и
тези със щипките
, но на тях са ми панталони от официалните костюми -изгладени, готови за обличане. 

# 334
Няма за съжаление, само на едно място намерих, но изглеждат доста паянтови... Ще се пробвам да поръчам от линка, който ми даде.
Тези с щипките не ги иска, мързелът е много голям  Mr. Green

# 335
Няма за съжаление, само на едно място намерих, но изглеждат доста паянтови... Ще се пробвам да поръчам от линка, който ми даде.
Тези с щипките не ги иска, мързелът е много голям  Mr. Green

Това е сигурен признак на буден ум.
Ако разгледаш из мебелните магазини или домашни потреби, може би ще намериш нещо.

Няма да повярвате какво приспособление изобретих преди време за един близък -тогава студент.

Не мога да намеря закачалките, от Икея бяха, като тези на снимката ( само металната част, не дървото)

.

Монтирахме 2-3 такива закачалки на полицата, която беше над щангата за дрехи.
Суупер бързо, лесно и удобно за джинси и други панталони, които търпят леко мачкане.
И никак не изглеждаше лошо.

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 16:43 от Mirella_

# 336
Това е сигурен признак на буден ум...
Старите хора са казали - накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл  Mr. Green
Благодаря за идеята, ще я приложа в/у вратата, на вътрешната страна, за коланчета. Сега се сещам, че в гардероба на родителите ми има такова (само че релса).
Имам едно от Джъмбо, но за твърди колани хич не е удобно, за вратовръзки става.

Поръчах лостовете, закачалките ще забавя, да помисля още малко откъде ще ми е най-изгодно.

# 337
  • ENGLAND
Аз за панталоните използвам тези закачалки
Много ми са удобни, при нас ги дават в магазина като си купувам панталони. И моя гардероб е разделен на две, горната релса са ризи, долната за поли и панталони.
Имам и такава закачалка, но стои хвърлена в един ъгъл, никак не е удобна, нестабилна е и все се накланя особено като сложа дънки http://www.amazon.co.uk/Saving-Hangers-Trousers-Hanger-Clothes/dp/B00UV9D7XC

# 338
Тези вторите ги гледах, но само по снимка ги заподозрях, че ще се наклонят...
Сетих се за Джъмбо, там дали има от тези отворените?

# 339
Тези вторите ги гледах, но само по снимка ги заподозрях, че ще се наклонят...
Сетих се за Джъмбо, там дали има от тези отворените?
Тук дали нещо ще ти свърши работа
http://www.ikea.bg/secondary-storage/Small-storage/Hooks-and-Hangers/

Това по-специално http://www.ikea.bg/hallway/Clothes-and-shoes-storage/Hooks-and-H … gers/52330/77460/

# 340
Благодаря, но вече купих  Hug
Намерих в олх от един магазин, намерих ги по 0.15 лв.  Crazy  Laughing Няма да ви казвам как се пренасят 70 закачалки  hahaha получих ги с куриерска фирма до офис (и там бяхме атракция), в голям кашон без никакви дръжки, мъжът ми можеше да мине с колата на следващия ден, но нямах търпение и с детето заедно ги пренесохме - с един голям сак аз (отворен, стърчат навсякъде), тя с наръч в ръцете, защото не влязоха всички  Joy

Подредихме всичко, доволни сме Simple Smile изтеглящите се механизми са за по-леки дрехи, ризи, тениски, иначе за тежките се иска стабилен лост.

# 341
# 342
И аз харесвам всичко да ми е наредено по закачалки, но харесвам и чекмеджетата много. Но как реших тази дилема със закачането на всичко в гардероба и имането на място за това упражнение.

На всеки гардероб имахме по една основна релса за закачалки на височина, която позволява без навеждане да се наредят дрехите прав. Ние я изместихме малко по нагоре тази релса и сложихме по надолу друга такава релса във всеки гардероб за панталони, поли и т.н.

Измерих си най-дългите якета и палта и сложихме долната релса под тази височина и сега си имам един ред за връхни дрехи, ризи и блузи и една долна релса за поли, панталони сгънати на две, рокли и колани. Тениски, меки блузки, пижами, клинове и йога панталони са ми в чекмеджета.

Контеса , може ли нагледни снимки малко ? Praynig newsm78
НСЧ и ти пусни ако може малко снимки , че ми е много трудно да си го представя това как аджеба изглежда реално това ? Praynig newsm78

# 343
  • Бургас
https://www.youtube.com/channel/UCcvu0uB6SzugED_5FEC7Z0Q

в линка има канал, в който в много клипчета показва дамата подредбата на дома си като цяло и допълнителни само за кухня, гардероб, за пътуване и т.н. много идеи видях

# 344

Контеса , може ли нагледни снимки малко ? Praynig newsm78
НСЧ и ти пусни ако може малко снимки , че ми е много трудно да си го представя това как аджеба изглежда реално това ? Praynig newsm78
+1  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт