Пазаруване от Aliexpress.com 43

• 68 079
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Scarlet~ Питай продавача , това че минава от някъде си,  как да е , но дестинация Перу не е добре   bouquet
..::V.I.P::.. Аз си купих само рамки , тук сложих стъкла за 70 лева с прегледа , там искат рецепта и ги правят, но незнам как е качеството , има и хубави стъкла , но аз не посмях , пък и исках преглед да видя за промяна в диоптрите ! Peace
*Галка* Тракинга е проследим , така че избери втория вариант-  сгрешен адрес .

# 676
Момичета, качеството на китайските стъкла не е изобщо добро - бързо се надраскват и то много. Вариант рамки от там и стъкла от България е много удачен избор.

# 677

*Галка* Тракинга е проследим , така че избери втория вариант-  сгрешен адрес .

Благодаря!

# 678
В другата тема никой не ми отговаря, затова да питам и тук имам пратка, която незнайно защо пътува към Перу  newsm78 някой да е имал подобен случай, и освен това ми дава, че тръгва от Холандия, а не от Китай.
Отговорих ви вече да си направите диспут. Няма как да дойде нещопри вас което пътува за др. място дали са ви фалшив номер.

# 679
Здравейте! Отварям диспут за неполучени ботуши. Продавача ми беше дал тракинг номер на друга поръчка към него от друго лице. Вижда се, че пратката е получена в Севлиево /моят адрес е друг/. Писах му, че е сгрешил номера и той ми даде нов, но се оказа несъществуващ. Та въпроса ми е: В диспута какво да напиша като основание: No tracking information или Package sent to a wrong address.
Ето ги и двата тракинга: RO403508447CN, RO403510074CN
Ще съм благодарна, ако някой даде съвет...
Имах подобна ситуация и ходих да питам в пощата защо нещата са взети в София а аз не живея там и не съм дала адрес в София. Онговориха ми че няма как пратка за мен да отиде в София така че вярното е че няма тракинг информация. Това което е доставено на др. адрес е друга пратка не твоята. Написах липса на информация в диспута за проследяване на пратката. И го спечелихтр.даприложиш два скрийн шота от двата номера които си проследила.

# 680
  • у нас
В другата тема никой не ми отговаря, затова да питам и тук имам пратка, която незнайно защо пътува към Перу  newsm78 някой да е имал подобен случай, и освен това ми дава, че тръгва от Холандия, а не от Китай.
Отговорих ви вече да си направите диспут. Няма как да дойде нещопри вас което пътува за др. място дали са ви фалшив номер.

Понякога се получава при въвеждане на данните в пощите да излиза грешна дестинация. Имала съм няколко пратки, които са пътували за Беларус, Украйна и другаде. В такива случаи говоря с продавача да потвърди адреса, на който е изпратил пратката. След време се появяват в Бг и си я получам. Така че, в твоя случай, ако все още не си говорила с продавача, направи го, да видиш какво ще ти отговори. Следи си и времето за защита.

# 681
Имах подобна ситуация и ходих да питам в пощата защо нещата са взети в София а аз не живея там и не съм дала адрес в София. Онговориха ми че няма как пратка за мен да отиде в София така че вярното е че няма тракинг информация. Това което е доставено на др. адрес е друга пратка не твоята. Написах липса на информация в диспута за проследяване на пратката. И го спечелихтр.даприложиш два скрийн шота от двата номера които си проследила.

Така и ще направя, благодаря! Simple Smile

# 682

Понякога се получава при въвеждане на данните в пощите да излиза грешна дестинация. Имала съм няколко пратки, които са пътували за Беларус, Украйна и другаде. В такива случаи говоря с продавача да потвърди адреса, на който е изпратил пратката. След време се появяват в Бг и си я получам. Така че, в твоя случай, ако все още не си говорила с продавача, направи го, да видиш какво ще ти отговори. Следи си и времето за защита.
Днес му писах, но още нямам отговор от него. Благодаря ви, дано проблемът е само в номера  Praynig

# 683
Здравейте момичета в предишната страница където бяха коментарите за Алиекспрес четох, че много девойки търсят бални рокли и други подобни дрешки за красиви поводи. Снощи попаднах на един сайт където има снимки на ужасяващи поръчки от Алиекспрес на дрехи: бални рокли, сватбени рокли, дънки, жилетки, блузи, туники и др. Нищо общо снимката с действителността. Прилагам линк към сайта да видите за какво става дума.
Аз лично съм доволна от Алиекспрес до момента за поръчките си и от самото качество на поръчаните стоки. Четири поръчки имам вече и почти всичко ми е доставено с изключение на един чай за остлабване, но и продавача се чуди защо все още не е тръгнал от Китай, а има поръчков номер и само отлита и каца на едно и също място в Гуанзгоу. Доволна съм от всичко поръчано до тук, но не бих рискувала за техники каквито и да било над 30$ и не бих поръчвала други дрехи освен домашни или спортни обикновени.
Дано помогне линка на много от вас да преценяват за какво рискуват, или преди да поръчат да изискват снимки на жив манекен.
http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite-pokupki-ot-aliexpress-50-sn … etsakani-klienti/
 newsm45 newsm45 newsm45

# 684
Пуснах диспут, продавачът е приел да ми възстанови част от парите, но последните няколко дни бяха ужасни и нямах възможност да проследя какво става. Сега влизам и виждам, че поръчката ми е приключила. Какво следва сега? Как се очаква да ми възстанови парите продавачът или вече е късно и е трябвало да го го направи преди да изтече протекцията?

# 685

Днес му писах, но още нямам отговор от него. Благодаря ви, дано проблемът е само в номера  Praynig
Следи си наистина защитата.Имала съм пратка,която  отиде в Бразилия.А иначе съм си получавала и неща с непроследим  тракинг номер.

# 686
  • Beyond the stars
Здравейте момичета в предишната страница където бяха коментарите за Алиекспрес четох, че много девойки търсят бални рокли и други подобни дрешки за красиви поводи. Снощи попаднах на един сайт където има снимки на ужасяващи поръчки от Алиекспрес на дрехи: бални рокли, сватбени рокли, дънки, жилетки, блузи, туники и др. Нищо общо снимката с действителността. Прилагам линк към сайта да видите за какво става дума.
Аз лично съм доволна от Алиекспрес до момента за поръчките си и от самото качество на поръчаните стоки. Четири поръчки имам вече и почти всичко ми е доставено с изключение на един чай за остлабване, но и продавача се чуди защо все още не е тръгнал от Китай, а има поръчков номер и само отлита и каца на едно и също място в Гуанзгоу. Доволна съм от всичко поръчано до тук, но не бих рискувала за техники каквито и да било над 30$ и не бих поръчвала други дрехи освен домашни или спортни обикновени.
Дано помогне линка на много от вас да преценяват за какво рискуват, или преди да поръчат да изискват снимки на жив манекен.
http://slojno.com/vizh-nay-smeshnite-pokupki-ot-aliexpress-50-sn … etsakani-klienti/
 newsm45 newsm45 newsm45
Тези снимки се въртят и превъртат от доста време из нета. Според мен е доста тенденциозно представено. Мога да направя достааа по-голяма селекция с успешни такива.Естествено ако се избира с мисъл,няма как за 10$ и продавач с рейтинг 91% да дойде нещо качествено.  Peace

# 687

Не ми се е случвало нещо което пише че пътува за друга държава да дойде с този номер за проследяване но може да е пратено по друг начин като непроследима пратка. Това са две различни неща.
Доколкото аз разбирам от правилата на сайта пак имаш право на диспут точно с мотив че пратката е непроследима стига да са минали 14 дни от шипването. Иначе казано правилата на сайта са да можеш да си проследиш пратката. Принципно обаче и аз изчаквам. Аз смятам че търговци които пращат по такъв начин рискуват много защото и те не могат да видят кога и дали си ги получил и е въпрос на твоята добросъвестност. По тази причина смятам и някой търговци вече не пращат до БГ. newsm78 Натъквам се на такива все повече. На мен пък ми дойде една със спечелен диспут писах на продавача да му върна парите не ми се печели на негов гръб но пък той е изчезнал. Естествено това е моето разбиране от няколкото диспута и четенето на правилата им а може и да греша. Simple Smile

# 688
Нямам отговор от китаеца, но докато четох коментарите си мисля, че може да има и некоректни купувачи, казват не съм го получил, а всъщност пратката е получена, но с тези непроследими номера иди че докажи нещо. Минали са 11 дена, ще почакам пък дано извадя късмет. Praynig

# 689
Привет! Вчера получих поредната рокличка!  Crazy http://www.aliexpress.com/snapshot/6500274364.html?orderId=65821989984922 Роклята е перфектна, едно към едно е със снимките, материята е много хубава - раето от пред е малко по-тънко и рипсено, а черното е по-плътно, плат, който не описва. Лошото е, че май си отговаря точно на размерите в таблицата, пък аз поръчах по-голям и сега ми е много голяма. Още се чудя дали да я нося на шивач да ми я стеснят или да я пусна в темата за размяна във ФБ, пък аз да си поръчам по-малкия номер. Иначе за ориентир: аз съм 170см, 68-69кг., бюст-100, талия-78-80, ханш - 107, поръчах поръчах XXL и е много голяма! Дано да съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт