Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 982
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За жалост току що ми се обадиха, въобще не са пробвали да я оплождат, тъй като не била хубава и нямало смисъл само да ми начисляват такса. Cry

# 436
За жалост току що ми се обадиха, въобще не са пробвали да я оплождат, тъй като не била хубава и нямало смисъл само да ми начисляват такса. Cry

Аз също току-що получих обаждане, че и двете не са се оплодили. Проблемът бил в структурно отношение, каквото и да означава това ooooh!

# 437
  • София
Много гадно, със стимулация ли си била, аз поне съм на ЕЦ.

# 438
Много гадно, със стимулация ли си била, аз поне съм на ЕЦ.

Да, със стимулация бях

# 439

.......След моя опит пуснах генетични и имунологични на моя глава и на първата ни среща с Шефи (аз се притеснявах как ще реагира), а тя ми направи комплимент: "Удоволствие е да се работи с интелигентни пациенти". И от един поглед се разбрахме, че е редно да се направи разширена биопсия при всички случаи, след като ембрионите бяха чудесни и нямаха фрагментации или както там се наричат дефектите им Simple Smile

Би ли споделила каква е процедурата по самоназначаването на генетични и имунологични, в смисъл отиваш на рецепцията и какво точно заявяваш, че и аз съм на същия хал, споменах на Шефкетова да ги правим, тя нещо смотолеви, за по-нататък, че били се променяли в зависимост от цикъла  Shocked

Да, записваш си час на регистратурата и става много бързо - аз го направих на място в клиниката, но сигурно става и по телефон. Генетиците приемат само в понеделник след 17 часа. Успех  bouquet

# 440
Момичета, възможно ли е въпреки че чаках 3месеца да се преместя при д-р Стаменов от друг лекар в клиниката, той да ми откаже да стана негова пациентка?

# 441
Не съм чувала за такъв казус до сега. Как няма да иска? Нали си плащаш?

# 442
Церемония, цените са едни и същи за всички лекари и плащането, както се вижда, не е водещ мотив в Надежда. Саб, няма да ти откаже, но не знам това чакане няма ли да те изнерви още, успех  bouquet

# 443
Не съм казала, че е водещ мотив. Имах предвид, че не е молела за услуга, решила е да се премести, длъжни са да уважат искането й.

# 444
  • София
Момичета, възможно ли е въпреки че чаках 3месеца да се преместя при д-р Стаменов от друг лекар в клиниката, той да ми откаже да стана негова пациентка?

Саб, не знам дали е възможно да ти откаже, но също така не знам дали ще ти е от полза едно такова преместване?

# 445
моето мнение е че Стаменов вече е адски претоварен.При един от последните ми прегледи в 20ч беше само той  на работа.аз влязох в 23.30 след мен чакаха още 2 жени

# 446
Церемония, права си по принцип  Peace
Кейла, много съм съгласна с теб. Аз започнах в клиниката като пациент на Стаменов и точно след един преглед в 23.30 ч. реших, че ние в този час изобщо не сме си полезни - нито той адекватен (след като е в клиниката от 7 ч.), нито аз имам желание да си общуваме и да градим стратегия. Затова се и преместих. Има обаче случаи, които със сигурност се нуждаят от неговото внимание и решение и ми се иска някакси така да бъде организирана работата, че той да поема реално тежките случаи - двойките с комплексни проблеми (таласемии, онкоболни, напреднала възраст на двойките и т.н.) Иначе бъдете сигурни, че тримата ни лекари са екип и със сигурност обсъждат по-заплетените случаи - все пак всяка сутрин имат оперативка (рапорт) или както там им се казва съвещанието.

# 447
обсъждат и случаите по отделенията, при по- заплетените, Стаменов взима лично отношение. Та и аз, освен ако не съм негов пациент с години, не бих се натискала да съм при него. Всички са страхотни и работят в екип.

# 448
  • При семейството си
И аз с един въпрос.
Д-р Персенска ми направи доста болезнена и не знам доколко успешна биопсия (тя самата имаше някакви съмнения). Нормално ли е, обаче, една седмица след това да имам леко кафеникаво зацапване. Предишните пъти не се е случвало.  С Персенска се разбрахме да се видим на 10 –я ден, не знам да записвам ли час по-рано.

# 449
  • гр. София
При мен и след двете ми биопсии имаше кървене и зацапване до цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт