Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 000
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
И аз на последната пункция преди няколко дни бях много заспала, чак акушерката се притесни. Изобщо не съм усетила возене и т.н., но може и да ми се губят моменти  Simple Smile Но добре, че докторката прецени, че може да ме пусне, защото умрях от студ...

# 451
Винаги ли пълна упойка правят при пункция?

# 452
Винаги ли пълна упойка правят при пункция?

При 1-2 фоликула може и без упойка.

# 453
  • София

Да, записваш си час на регистратурата и става много бързо - аз го направих на място в клиниката, но сигурно става и по телефон. Генетиците приемат само в понеделник след 17 часа. Успех  bouquet

Благодаря mars_4e, а за имунологичните същата ли е процедурата?
Иначе и аз като теб се преместих от Стаменов при Шефкетова, много по-лесно си записвам часове, въобще не чакам, като цяло ми е по лесно с нея да комуникирам и да си предявявам желанията, което пък също не е много добре, при Стаменов не смеех да кажа нищо.
Според мен зависи , не знам по каква логика, но има случаи, които той помни само като види пациента и някак си ги приема присърце нещата, но за съжаление аз не бях от тях.
Даже сега като всеки доктор си има пациенти, дори не съм убедена, както коментирахте по напред в темата, че обсъждат случаите помежду си.
Малко ми се струва, че и тук почнаха като на конвейр да се случват нещата, аз лично не съм усетила индивидуалния подход, за който някои говорят.

# 454
При мен винаги е имало индивидуален подход на моменти чак се чудя нормално ли е или съм "опитно зайче" LaughingНямам обаче никакви притеснения да коментирам и дори да си искам някои процедури,колкото и странно да звучи.Е когато той каже че е възможно или наложително слушам разбира се но....давам си нареждания

# 455
  • В сърцето на любимия човек
maka - обсъждат всички случаи  Peace  Последния път когато ми се обадиха биолозите ми казаха горе-долу следното "След обсъждането на вашия случай на съвещанието сутринта се взе решение... Обадете се на д-р Персенска за да ви каже кога да си запишете час и т.н...."

# 456
  • София
ембриолозите коментират с лекуващия лекар.
преди последния трансфер ми се обаждаха няколко пъти, аз настоявах за едно, доктора за друго, ембриолозите обсъждаха с него и ми звъняха да предадат какво са измислили.

мисля че рядко вече обсъждат всички случаи, не мисля че имат толкова време, всеки лекар си се занимава с неговите си пациенти.
наложи ми се един цикъл да проследи д-р Шефкетова, ами изобщо не останах очарована, освен че не чаках за прегледи, друга полза нямаше.

# 457
  • В сърцето на любимия човек
Може и да си права, Бамба, просто останах с такова впечатление от разговора  newsm78

# 458
Бамба защо не си останала очарована, чисто любопитство ми е въпросът. Мина ми през ума, дали да не се прехвърля при нея именно заради това безкрайно чакане.
А иначе не се обсъждат вс случаи, времево е невъзможно. Само заплетените и проблемните.

# 459
  • София
Абсолютно съм съгласна с бамбарадамбара относно обсъждането, а иначе за Стаменов е ясно, че е много добър специалист, лошото е, че вече има страшно много пациенти и е ясно, че не може да отдели необходимото внимание на всеки, специално при моя случай, аз съм почти с ИЯР и овулацията ми като цяло много варира във времето от 8 до 25 ден, ми се струваше, че бях претупвана, като отидех на прослядяване редовно нищо не виждаше и постоянно ми назначаваше трисеквенс, като цяло не казвам, че е грешно, защото ми помага, но така си минаха две години в пиене на хапчета. Сега като отида при Шефкетова, ако на 10 ден нямам нищо, вика ме на 13 после на 17 ден и в крайна сметка се появява по-някой и друг фоликул.

# 460
  • София
Бамба защо не си останала очарована, чисто любопитство ми е въпросът. Мина ми през ума, дали да не се прехвърля при нея именно заради това безкрайно чакане.
А иначе не се обсъждат вс случаи, времево е невъзможно. Само заплетените и проблемните.
ами не знам как да го обясня, ама очакваше от мен аз да обясня подробности, вместо да ги погледне на листчето в досието ми.

# 461

Да, записваш си час на регистратурата и става много бързо - аз го направих на място в клиниката, но сигурно става и по телефон. Генетиците приемат само в понеделник след 17 часа. Успех  bouquet

Благодаря mars_4e, а за имунологичните същата ли е процедурата?
Иначе и аз като теб се преместих от Стаменов при Шефкетова, много по-лесно си записвам часове, въобще не чакам, като цяло ми е по лесно с нея да комуникирам и да си предявявам желанията, което пък също не е много добре, при Стаменов не смеех да кажа нищо.
Според мен зависи , не знам по каква логика, но има случаи, които той помни само като види пациента и някак си ги приема присърце нещата, но за съжаление аз не бях от тях.
Даже сега като всеки доктор си има пациенти, дори не съм убедена, както коментирахте по напред в темата, че обсъждат случаите помежду си.
Малко ми се струва, че и тук почнаха като на конвейр да се случват нещата, аз лично не съм усетила индивидуалния подход, за който някои говорят.

Maka, за имунолозите е още по-лесно, те са всеки ден от 8 до 15 ч., май. Дори може да идеш сутринта и веднага да влезеш.

Да ви кажа за индивидуалния подход - всичко е относително. Аз в последните три месеца съм в клиниката всяка седмица по различни поводи, че и по-често и док си ме знае без да гледа в досието. Зависи си всяка от нас с какви проблеми е и дали док ги оценява като приоритетни, мисля си. Може и да не съм права.

# 462
  • София
Аз също не съм доволна от Шефкетова, след като 1-2 пъти сама си определих деня на пункцията на ЕЦ, се прехвърлих при Д-р Стаменов.
Случаите не се обсъждат между лекарите.

# 463
Обсъждат се само проблемните, ама много проблемните. Другите си ги карат как си знаят.

# 464
Искам да попитам Момичетата от Пловдив къде им слагат Прегнила вечер, че се чудя къде да отида..

Общи условия

Активация на акаунт