Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 929
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
чака се за Персенска и още как. Един, единствен път часът се спази и то беше малко след нова година. Иначе поне час и половина не ми мърда и то още на обяд, привечер е още повече. Ама като се замисля то и при личния ми нямам спомен да съм чакала под 40мин, така че..

# 676
  • гр. София
При д-р Персенска никога не съм влизала на време.  Най-дългото ми чакане при нея е било 4 часа, а най-краткото 1 час и половина и то бях 2 или 3-ти номер сутринта.

# 677
  • В сърцето на любимия човек
За д-р Персенска също се чака много, била съм от първите номера и пак е имало закъснения, ако е имало повече жени за пункция. Лично на мен закъсненията не ми пречат - в предишната клиника, която посещавах съм чакала по 4 часа без да знам кога ще ме прегледат (независимо дали имам час или не), защото пациентите нямаха номера и лекаря преценява кого да извика. Тук поне имам номер и като видя, че до моя остават да кажем 10 пациента, спокойно отивам в кафенето или си чета.
Всеки сам преценява дали и с какво да направи компромис - за мен е важно, че получавам адекватно лечение, съобразено с нашия проблем.

# 678
  • София
Estlar, честита бременност! Пропуснала съм! Много се радвам за теб! Hug

Момичета, не бях пускала ФСХ отдавна и съм приятно изненадана - 11.3, а съм почти на 39 год. Преди 5 години беше 9.22.  Laughing

# 679
Относто часовете нека да е ясно, че много от тях са записани напред от няколко дни до две-три седмици, а пункциите се определят 2-3 дни напред. Когато има много пункции или дълги операции се нарушава график. По добре е ние да чакаме отколкото да се остави повече време за пункции и доктори да ни чакат. Не знам дали успях да опиша моята логика. Спокойствие и успехи на всички вас мили момичета  Hug

# 680
  • Перник
Аз вчера бях при Персенска, бях 26 номер, на таблото пишеше 24 и се зарадвах, викам си: "няма да чакам този път" , да, ама не. Трябваше да ми е часа за 16:20, влязох в 17:15. При нас следват след неуспешния трансфер генетични, имунологични изследвания. Също и хистероскопия, въпреки, че 2013 имам правена, нямам идея за какво се съмнява или какво иска да види, някакви идеи? Скоро ако някой е правил да ми каже цена на хистерото и с упойка като на пункциите ли се прави?

# 681
Момичета, запазих час за лапароскопия за проверка и евентуално махане на тръби и обработка на кисти по препоръка на Док. Десният ми яйчник е със силно намален размер, а левият с кисти с общ диаметър 4 см.Той не препоръчва да замръзявам ембриони, след като го попитах изрично за това, въпреки че след операцията не се знае дали въобще ще мога да имам деца, защото според него няма да са качествени яйцеклетките сега. В мен остана едно чувство на притеснение, защото знам, че в книгата си той препоръчва при ендометриозни кисти под 4 см да не се прави операция на кистите а директно към ин-витро или поне замръзяване на ембриони. Та сега се притеснявам, после да не съжалявам цял живот, че не съм отишла преди операцията отново да го помоля преди нея да пробваме един цикъл да видим каква яйцеклетка ще извадим като качество. Sad И все пак съм много благодарна, че съм негова пациентка. Какво мислите...

# 682

Според мен трябва да обсъдиш всичко, което те притеснява, с лекаря си.

# 683
Бамба, тези които влизат без час със  изследвания в ръка  в повечето случаи влизат така по указание на док , както и спешните случаи. Така, че аз лично на никой не се сърдя, и чакането не ми тежи (стига да има резулат  Praynig).

Саб, аз със док всичко обсъждам, което ме тревожи, ако се чувствам убедена, действаме, ако не, пак мисля (ако успея нещо да измисля  Wink), и решавам да се доверя или не, крайното решение е твое, но процесът на вземането му взаимен процес. Най-важното е да имаш късмет, и ти го желая!

# 684
Ами аз не се чувствам напълно убедена, че на 100 % ще са ми лоши всички евентуални яйцеклетки сега, та затова ми се иска пак да го обсъдя с него. Но се притеснявам да не се изтълкува нахално, все пак ме е приел за своя пациентка и на всичкото отгоре да ходя 2 път да питам едно и също нещо.  newsm78

# 685
  • София
ако трябва и 5 пъти ще ходиш да питаш.

# 686
А как да обясня на администрацията нуждата си от час толкова скоро след предния?

# 687
  • София
А как да обясня на администрацията нуждата си от час толкова скоро след предния?
това вече е сложна работа  Rolling Eyes
аз обикновенно обяснявам и настоявам да ме запишат в списъка ако не искат да запишат час, там вече доктора преценява дали и кога да отивам.

# 688
Бета ЧХГ на 14-и ден от инсето - 0.29 mIU.
Следващият път повече  Blush

# 689
Estlar , bouquet!
SAB , когато си притеснена отиваш и чакаш пред кабинета, казваш че имаш въпрос.
Никой няма да те върне!

Общи условия

Активация на акаунт