Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 980
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Кали, винаги когато поискам от регистратурата ми разпечатват резултатите. Единствено кариотипа трябваше да си го взема от докторката.

Ами аз попитах лаборантката, която ми взема кръв, какъв е начина да разбера резултата и тя каза: "Ами няма как. Те тези резултати са си за лекаря."
Нещо не е била в час... Нямам резултат, който да не съм си взела.

# 661
Напоследък ми се налага да чакам  доста след часа за преглед, това започна да ме натоварва.
И това че се обаждат предпосления момент предишния ден, за да кажат кога ще ми е часът,също не ми харесва. Аз ходя и на работа.Това ми докарва допълнителен стрес в борбата си да имам дете.
Не ми харесва, че персоналът е доста преуморен и претоварен.
Може би проблемът е в мен.  bouquet
Дори се притеснявам да не допуснат грешка от преумора.

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 21:32 от Анонимен

# 662
Не е в теб проблема.Аз също смятам,че са доста натоварени и колкото и жестоко да звучи трябва временно да спрат приемането на нови пациенти.

# 663
е, проблемът не е в теб естествено, никой не обича да стои в неведение до последно, ама това е положението. Доволна съм мн от д-р Персенска, а и изобщо от персонала в клиниката, честно казано като отидох за пръв път на преглед почувствах, че това е моето място. И все още го чувствам. Предполагам, че ако някога това се промени ще сменя и клиниката, дотогава ще търпя и закъсненията, и претоварения график, и всичко останало.
Някой има ли повече инфо за завишени Т клетки?

# 664
За Т-клетките  моят съвет е да си запазиш час за консултация при доц. Балтаджиева.
 Изключителен професионалист. Лично впечатление.

# 665
А ако искам да пусна микробиология преди лапароскопията при кого мога да я пусна? Малко се съмнявам при опериращия лекар да може, като знам колко са заети и тримата.

# 666
Саб, всички тези неща, трябва лекарят, който ще ти прави лапарото да ги направи, с него трябва да ги обсъдиш.
Можеш да си запишеш час, ако държиш да изпревариш нещата и да спечелиш време, при който и да е  гинеколог в клиниката,  за да ти бъде пуснато изследване МБ.
 Като се обадиш на регистратура казваш, че искаш докато чакаш да пуснеш МБ и да ти запишат час при който и да е лекар, може да поискаш към МБ да има и антибиограма, ако се налага, тя ще покаже резистентност.

# 667
 Момичета виросологията колко време важи

# 668
Момичета виросологията колко време важи

Вирусологията важи 3 месеца Peace

# 669
  • София
Кали, винаги когато поискам от регистратурата ми разпечатват резултатите. Единствено кариотипа трябваше да си го взема от докторката.

Ами аз попитах лаборантката, която ми взема кръв, какъв е начина да разбера резултата и тя каза: "Ами няма как. Те тези резултати са си за лекаря."
лаборантката нещо не е била в час. искай си ги на регистратурата, да ти ги разпечатат.

# 670
  • София
Напоследък ми се налага да чакам  доста след часа за преглед, това започна да ме натоварва.
И това че се обаждат предпосления момент предишния ден, за да кажат кога ще ми е часът,също не ми харесва. Аз ходя и на работа.Това ми докарва допълнителен стрес в борбата си да имам дете.
Не ми харесва, че персоналът е доста преуморен и претоварен.
Може би проблемът е в мен.  bouquet
Дори се притеснявам да не допуснат грешка от преумора.

хич не е в теб проблемът. Абсолютно права си да се дразниш и да се притесняваш от грешки. За съжаление не взимат никакви мерки, а този проблем е от години.

# 671
  • София
Ами не взимат мерки, защото си мълчим  и продължаваме да чакаме с часове... и ....  защото са най-добрите лекари в  България и нямаме избор, затова... Crazy
Чета темата за Истанбулските клиники, почти нямат закъснение с часовете, а не е като да работят по-зле от нашите...  Чудя се как в тази ориенталска държава може да се намерят достатъчно добри репродуктивни специалисти, а тук в европейска и будна България се броят на пръстите на ръцете ми... newsm78

# 672
Ами тази ориенталска държава е с най-голям град два пъти по-голям от България като население, за останалата част да не говорим. Първо, чисто статистически има по-голям шанс, второ, имаш повече случаи, нещо, което тук ще са 1-2 случая в страната, там ще са малко повече, т.е. трупаш опит и с по-редките заболявания. Част от тях нашите лекари са виждали на картинка. И в България има добри специалисти, но къде специализират - в чужбина, ако се върнат след това, късмет. Въпрос е и на това доколко държавата стимулира специализирането. Досега му пречеше. Защо да специализираш, когато ти плащаш, вместо те на теб, както е на запад, когато общопрактикуващият лекар ще получава повече от теб заради бройката пациенти, а ти ще разчиташ на пътеките в болницата /освен ако не работиш в частна/.

# 673
  • София
аз няколко прегледа минах при Шефкетова, ами влезнах си съвсем точно на минутата.
та чакането не е за всички лекари.
ето сега има нова лекарка, щом и дават да прави сама разни работи, скоро и пациенти ще и зачислят.
ама ние се бутаме и натискаме при един, накрая що бил разсеян, уморен, изоставал графика.
последния път броих колко незаписани ще се вмъкнат, ами за 5 в графика влезнаха още 5, коя с изследвания, коя с други проблеми, наредили се на вратата и на всяко отваряне нахълтват. и местата за сядане пред кабинета махнаха и пак е обсадена вратата.

# 674
аз няколко прегледа минах при Шефкетова, ами влезнах си съвсем точно на минутата.
та чакането не е за всички лекари.

Вярно е, и за д-р Персенска не се чака.

Общи условия

Активация на акаунт