Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 990
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
А чуждите клиники дават ли, ако може така да се изразя ` епикриза на инвитро опита`?
Аз си го представях, че дават някакъв лист-епикриза, какъвто дават  след операция.
И като мине време,а аз съм забравила какво са ми оперирали,вадя и показвам епикризата от операцията.

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 23:08 от Анонимен

# 646
Добро утро!!!
Момичета ,вчера се обадих в клиниката ,резултата от биопсията ми е готов пуснах СМС на Шефкетова ,но нямам отговор,сега се чудя дали са ми дали правилния тел.номер,ако някой го има може ли да ми го прати на лични.Благодаря

# 647
Добро утро!!!
Момичета ,вчера се обадих в клиниката ,резултата от биопсията ми е готов пуснах СМС на Шефкетова ,но нямам отговор,сега се чудя дали са ми дали правилния тел.номер,ако някой го има може ли да ми го прати на лични.Благодаря
Добро утро и на теб! Кога ти беше биопсията? И аз чакам да излезе моя резултат. С тел номер не мога да помогна. Не съм при нея.  Hug

# 648
Виждам, че коментирате морфологията и се включвам, дано съм полезна.
Първата ни спермограма беше през август (всички са правени в Надежда) и показа 3 % с нормална форма, след 4 дни въздържание, но мъжо се притесни и даде съвсем малко материал, затова след месец и половина ( в края на септември) я повторихме - този път след 3 дни въздържание- нормални 2 %.
Оттогава пие Спимен на Хималая - 2по1, правих му бърканицата с мед (орехи, бадеми, сусам, пчелен прашец, пшен.зародиш, мед), той прояви самоинициатива и си взе трибестан (не зная по колко пие). Назначиха му Медрол, защото се установи, че има антиспермални антитела.
На 13-и правихме инсе и изненада за мен - морфология 5 % Simple Smile  Въздържанието този път беше 2 дни.
Не мога да кажа кое точно повлия, но е факт   Hands Clap

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 17:43 от ta_ra

# 649
Виждам, че коментирате морфологията и се включвам, дано съм полезна.
Първата ни спермограма беше през август (всички са правени в Надежда) и показа 3 % с нормална форма, след 4 дни въздържание, но мъжо се притесни и даде съвсем малко материал, затова след месец и половина ( в края на септември) я повторихме - този път след 3 дни въздържание- нормални 2 %.
Оттогава пие Спимен на Хималая - 2по1, правих му бърканицата с мед (орехи, бадеми, сусам, пчелен прашец, пшен.зародиш, мед), той прояви самоинициатива и си взе трибестан (не зная по колко пие). Назначиха му Медрол, защото се установи, че има антиспермални антитела.
На 13-и правихме инсе и изненада за мен - морфология 5 % Simple Smile  Въздържанието този път беше 2 дни.
Не мога да кажа кое точно повлия, но е факт   Hands Clap

Може ли да споделите точните пропорции на бърканицата с мед?  Praynig

# 650
  • В сърцето на любимия човек
Бърканица с мед:
Скрит текст:
1 буркан мед /желателно е да не е захаросан, за да се обърка добре сместа/
200гр. смлени орехи
50гр. пчелен прашец /има го по пазарите или в магазини за добавки/
100гр. пшеничен зародиш /пак в магазини за здравословно хранене и добавки/
Всичко това се обърква и се приема по 1с.л сутрин на гладно.
Може да се добави и суров сусам към сместа
Искам да обърна внимание на факта, че бърканицата не се препоръчва за мъже с наднормени килограми - това изрично ми беше подчертано от д-р Начев на един от прегледите ми (ММ е с повече килограми), защото е калорична и повишава кръвната захар, а тя от своя страна влошава спермограмата. Същевременно повишените мазнини в тялото увеличавали количеството на естрогените, което също вреди на сперматогенезата. Съветът му тогава беше да се спре приемът на бърканицата и да се намали теглото.

# 651
Момичета, на кой ден от цикъла обикновено се запазва час за лапароскопия в Надежда? Казаха ми, че просто не трябва да съм в цикъл, но се чудя все пак горе-долу кой ден.

# 652
  • София
за лапароскопия деня не би трябвало да има значение, намен някога ми казаха само да е ден без кървене.

# 653
  • София
САБ,мисля че беше в първите чисти дни.Ако не се лъжа,преди овулация.Успех:-)   bouquet

# 654
Саб няма значение деня,трябва само да не е 2-3 дни преди цикъл или 2-3 дни след цикъл т.е. трябва да е напълно чист ден.Успех Simple Smile

# 655
  • Варна
Такаааа, днес направихме биопсията и сега чакаме резултата след празниците. Обаче нещо ме озадачи. Не можело да си разбера резултатите от хормоните...  newsm78 Прогестерона и Е2...  newsm78 А сякаш съм чела тука да коментирате какви са ви били стойностите или се лъжа?

# 656
Кали, винаги когато поискам от регистратурата ми разпечатват резултатите. Единствено кариотипа трябваше да си го взема от докторката.

# 657
  • Варна
Кали, винаги когато поискам от регистратурата ми разпечатват резултатите. Единствено кариотипа трябваше да си го взема от докторката.

Ами аз попитах лаборантката, която ми взема кръв, какъв е начина да разбера резултата и тя каза: "Ами няма как. Те тези резултати са си за лекаря."

# 658
  • Пловдив
Мацки, дайте тел на манипулационната моля Wink

# 659
  • София
Разбра ли се кои дни ще отсъства др. Стаменов?

Общи условия

Активация на акаунт