Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 127
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Снимах с тел. страницата, сега ще се опитам да ви я кача някъде...
Edit, ето я:
Скрит текст:

Dandiela, много , много ти стискам палци!... утре отново да ни напишеш хубави новини. Simple Smile а след 3-4 седмици-още по-хубави! Wink
Ще замразяваме, ако има какво сега, другия месец пак. Хич не съм за трансфер, малкия го лекуваме от пневмония вече  10 дни, аз съм още болнава, физически и психически съм на ръба. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 12:17 от Dandiela

# 211
Dandiela, моята пункция беше на 5 февруари и тогава в информираното съгласие бяха други цени. Днес на подписването на договора жената ми каза, че новите цени ще влязат от март, ама явно по-рано щом вече в инф. съгласия има нови цени. И тя минобясни, че вече разбивките ще са различни - за 2, 4 и тн броя, но не помнеше цените. За мен обаче ще е по-евтино - при анекс ще се плаща по 200, а не по 300 лева, май  newsm78

# 212
Бамба, да, очевидно е по изгодно да замразиш повече Я, отколкото Е, но аз лично не го предпочитам . При 6 мес. съхранение, не виждам разлика с цена за 1 год., ако трябва може да се доплати продължение.

# 213
  • София
завареното положение как ще е, аз съм платила 450 за един ембрион, мисля да прибавям към него.
повече от 2-3 месеца не смятам да ги пазя  newsm78
явно ще се пита на място, дано девойката там да е търпелива  Crazy

# 214
Babmba, завареното положение ще си продължи по новите условия, в този смисъл бях предупредена аз. Днес също платих 450 лева за 1 година. Анексите ми уточниха, че ще са по новите правила.

# 215
Марсче, не разбирам, ако са ти обяснили, кажи - при анекс ще плащам не както досега 200 лв, а за съхранение и за замразяване така ли, и прим. за 1 година ще се получава вече 200+300?

# 216
  • София
как ще стане по новите условия  newsm78
аз съм платила 450лв за един ембрион, пък по новите условия е 250 за два, после месечна такса.
значи следващите 3 ми ги замразяват безплатно и плащам само месечната такса или плащам замразяване за новите, пък ми приспадат месечната, а плащам замразяване   33uu

# 217
Бамба, нищо няма да ти върнат - те имат предвид до определен брой Е, но на един път, ако замразяваш, при конкретната пункция.

# 218
Аз не разбирам цената на ЗЕТ с размразяване и оплождане на яйцеклетки- защо цената е на всяка Я по 250, а само за оплождането по-горе има пакетна цена т.е. това с пакетната цена не важи за ЗЕТ ли?

# 219
как ще стане по новите условия  newsm78
аз съм платила 450лв за един ембрион, пък по новите условия е 250 за два, после месечна такса.
значи следващите 3 ми ги замразяват безплатно и плащам само месечната такса или плащам замразяване за новите, пък ми приспадат месечната, а плащам замразяване   33uu

Бамба - каквото си платила платила, оттук-насетне при ново замразяване на 1 ембрион, макар и към друг вече замразен, плащаш 250 лв. за оплождане и 200 лв. за замразяване. При цените, по които ние сме подписали - се дължат 250 лева за оплождане и 300лева за замразяване. Новите условия са в анекс към сегашния ти договор, не е толкова сложно.

# 220
Някой замразявал ли е яйцеклетки?
А размразявал ли ги е?

# 221
Някой замразявал ли е яйцеклетки?
А размразявал ли ги е?
Да, да. Оплодиха се всичките. Не бяха с еднакво качество ембриони. И трансфер имах.

# 222
Момичета, помагайте-Инофолика по колко се пие на ден ?  newsm78

# 223
  • София

На мен Персенска ми каза по 2 прахчета на ден. Аз понякога пия по едно.

# 224

Ина, инофолика се приема два пъти дневно по 1 саше, разтворено във вода.Ако пиеш L-тироксин,два часа след него.

Общи условия

Активация на акаунт