Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 023
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Бамба, благодаря! Ще си ги взема и ще направим консултация с андролог.

Не сме, Естлар, точно 4 дни беше.  Peace
Единственото, което се сещам е че всички сме постоянно болни покрай детето.  Cry

# 286
Чак пък толкова, че да намерят единични читави сперматозоиди. Не ми се вярва. Иди направо говори с ембриолозите.

# 287
Момичета,
Току-що се връщам от клиниката-имаме си една прекрасна точка в матката с жълтъчно мехурче. Доктор Персенска много се зарадва, тъй като аз съм след ЗЕТ на 6-дневни ембриони, чиято успеваемост е доста ниска.

За сега още нищо не е сигурно, тъй като е доста рано, след 10тина дни пак сме на преглед. Моля се всичко да върви добре Simple Smile
Това ми е 4ти трансфер, след 6 пункции и първи ЗЕТ.

Успех на всички и вярвайте в чудеса Simple Smile

# 288
Момичета,
Току-що се връщам от клиниката-имаме си една прекрасна точка в матката с жълтъчно мехурче. Доктор Персенска много се зарадва, тъй като аз съм след ЗЕТ на 6-дневни ембриони, чиято успеваемост е доста ниска.

За сега още нищо не е сигурно, тъй като е доста рано, след 10тина дни пак сме на преглед. Моля се всичко да върви добре Simple Smile
Това ми е 4ти трансфер, след 6 пункции и първи ЗЕТ.

Успех на всички и вярвайте в чудеса Simple Smile

bouquet

# 289
  • София
Lavender, честито, прекрасна новина Simple Smile стискаме палци всичко да върви по план и след 8 месеца ревлив/а пухкавелко/а

# 290
Нандин, а твоята пункция как мина?

# 291
  • В полите на Пирин планина
Lavender, чудесна новина  Hug честито  и и успех до края  Praynig

# 292
Lavender88 честита точка  Simple Smile Нека да расте и на термин да се радвате на пухкаво и здраво бебе!

# 293
  • София
Нандин, а твоята пункция как мина?

Моята пункция отново не се състоя, въпреки цетротида, Ф се спука, най-вероятно още в събота. Продължаваме напред, този път без никаква стимулация. И без това все по 1 Ф правя, независимо дали ме стимулират или не Simple Smile

# 294
Lavender   bouquet   bouquet   bouquet
Дай боже всичко да върви по план  Praynig

# 295
Нандин, съжалявам  Hug

# 296
  • София
Честита точица, Лавендер88!
Надин, жалко, другия път дано да те таймират по-добре!  Hug

# 297
Бамба, благодаря! Ще си ги взема и ще направим консултация с андролог.

Не сме, Естлар, точно 4 дни беше.  Peace
Единственото, което се сещам е че всички сме постоянно болни покрай детето.  Cry
Чувала съм, че спермогенезата е 75 дни /дали е вярно не съм чела/, търси причина по назад във времето.

# 298
Лавандулче, честита точка и съвсем скоро да чуете най-прекрасното сърчице  Hug Стиснати палци за ревлив финал  Praynig  bouquet

Дандиела, по моите бегли познания спермограмата се променя доста често - затова и май важи 3 до 6 месеца, може и Ина да е права за 75-те дни. Една от причините за влошаване може да е посещение на сауна или подобни места, връщай лентата назад. Успех и не се притеснявай, това са променливи неща  Hug Praynig

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 22:10 от mars_4e

# 299
  • София
Лавандулче, честита точка и съвсем скоро да чуете най-прекрасното сърчице  Hug Стиснати палци за ревлив финал  Praynig  bouquet

Дандиела, по моите бегли познания спермограмата се променя доста често - затова и май важи 3 до 6 месеца, може и Ина да е права за 175-те дни. Една от причините за влошаване може да е посещение на сауна или подобни места, връщай лентата назад. Успех и не се притеснявай, това са променливи неща  Hug Praynig

Малко инфо относно сперматогенезата:

Цикълът на производството на сперма от начало до край трае 100 дни:

• 74 дни са необходими от делението на сперматогона /първичните клетки/ до производството на полуподвижната сперма;
• 20 дни са необходими на спермата да премине шестметровия епидидим /надсеменник, орган, в който сперматозоидите се складират и узряват след образуването им/, докато добие подвижност;
• най-малко 6 дни е престоят й в семепровода преди еякулация.

Общи условия

Активация на акаунт