Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 030
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
  • Burgas, Bulgaria
Момичета , извинявам се ако е коментирано, но не го намерих. Как се определя имплантационния прозорец?

# 271
  • София
Момичета , извинявам се ако е коментирано, но не го намерих. Как се определя имплантационния прозорец?

разширена биопсия Simple Smile

# 272
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря Nandin, ще потърся информация.

# 273
  • Перник
Момичета, при поликистозни яйчници, да разкажете нещо за стимулациите.

# 274
  • София

Аз съм с поликистозни яйчници. Персенска ми беше казала, че имали голям потенциал, и били предразположени към образуване да доста яйцеклетки. Но при мен имаше само един фоликул, с качествена яйцеклетка, но беше неуспешно ИКСИ-то. Според нея ми е била слаба стимулацията и следващия път ще е по-силна.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 13:54 от Аглея

# 275
  • Перник

Аз съм с поликистозни яйчници. Персенска ми беше казала, че имали голям потенциал, и били предразположени към образуване да доста яйчеклетки. Но при мен имаше само един фоликул, с качествена яйцеклетка, но беше неуспешно ИКСИ-то. Според нея ми е била слаба стимулацията и следващия път ще е по-силна.
По-силната стимулация не е ли опасна в случая?

# 276
  • София
Иначе не става, в началото като беше по-малка дозата, нищо не бях образувала. Чак последните дни като увеличи, стана единия фоликул.

# 277
За тези от вас, които се интересуваха - мина ми микробиологичната биопсия, за еазлика отпреди този път я усетих и ме заболя, но докато подпиша договор за замеазяване мина Simple Smile Резултатът излиза за 5-6 дни, струва 80 лева, не се пускат хормони като за другите две биопсии - имунологична и разширена. Това е, няма страшно, успех на всички в борбата  Praynig Hug
Марсче, благодаря ти за пореден път, че споделяш с всички нас. Тази информация ни е много полезна.  Hug Аз продължавам да си чакам за резултата. Имам чувството, че тази клиника коренно ще ме преобрази. Ще стана най-търпеливия човек на света. Определено аз имах малко нужда в тази насока. Simple Smile

# 278
На мен на 18г. ми откриха поликистозата и с какво ли не опитвах да я лекувам.
Аз винаги имам по много фоликули. Правила съм опит на ЕЦ с клостилбегит 10 дни и 7 годни яйцеклетки имах. При лек стимулиран опит с Гонал 200,менопур и т.н. още на 3-и ден от цикъла имах 20 фоликула и накрая 21 яйцеклетки. Поликистозните яйчници знам са предразположени към образуване на повече яйцеклетки.

# 279

В момента тече първата ми стимулация - в началото (на Фостимон и Менопур 75) тръгнаха доста фоликули, което не ме устройва, защото целта ни е инсе, сега включихме и таблетки Аримидекс, дано двенки-тринки да изпреварят останалите   baby_neutral

# 280
  • София
Нежи, имам две приятелки, които са с ПКЯ и СПКЯ. И двете само като помиришеха лекарствата и  правиха хиперстимулации. По-тежкият проблем беше мъжкия фактор и при двете. Бяха пациентки на друга клиника в София, но успяха в Мемориал и то само с по една стимулация. (Мога да попитам за дози и лекарства, ако искаш, те си ги следяха и записваха тия неща.)

Сега аз с въпрос: Помощ! От перфектна спермограма през август и септември, днес ми казаха, че едвам са намерили читави, за да оплодят яйцеклетките. Как е възможно за 4-5 месеца такава промяна?! Дали може да си вземем резултатите и да направим консултация с андролога в клиниката или с някой друг, или ще трябва да правим истинска спермограма?

# 281
Ми нали и тая е била истинска пък ти. Първо си направи трансфера и виж какво става и тогава прави някакви други действия.

# 282
  • София
Е не съм им виждала записките, когато става въпрос за оплождане.  newsm78
Сигме няма да има трансфер, идеята е да събираме и замразяваме.

# 283
  • София
истинска си е спермограмата, може да си я вземете от регистратурата

# 284
Хммм, да не сте прекалили с въздържанието или обратно?

Общи условия

Активация на акаунт