Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 056
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Марсче, аз въобще нямам предвид лош отговор на стимулация. При ПИД трябват повече ембриони, а не Я, факт.

# 256
Ivankaka, благодаря ти много - правилно си ме разбрала. С това много ми помагаш да се ориентирам.
 Малко ми се прояснява картинката в главата.
 Thinking
 Дано се намери още някой да сподели как е  минало при него.

# 257
Инка, аз, слава Богу, още не съм запозната с ПИД и дано не ми се налага. Но от написаното от Герда останах с впечатление, че се прилага на Я, не на Е.

# 258
Съжалявам за невежеството, но какво означава ПИД?

# 259
  • гр. София
Предимплантационна диагностика.

# 260
Моля, не измествайте темата  Flutter
Говорехме за стимулации и кой как е реагирал на тях в най-добрия случай. Гворехме за добра и лоша стимулация и хубав и нехубав отговор на стимулация.
Това може да го кажат, може би, по-опитните от най-опитните.
Или всъщност този въпрос не е за тази тема,  newsm78 ,може би.

# 261
Герда,при мен беше така.При д-р Персенска съм-
1 опит на ЕЦ,1 яйцеклетка,не се стигна до пункция
2 опит-клостилбегит,мерионал и цитротид.1 яйцеклетка ,оплоди се,спря  да се развива
3 опит-Гонал 250(ако не се лъжа)23 яйцеклетки,11 оплодени,2 ми върнаха,2 във фризера.останалите не успяха да се замразят.
Бременността ми беше лека и приятна,без 1 симптом.

# 262
Svetle, много ти благодаря.  bouquet

# 263
gerda1, никой не ти измества темата. Днес и съобщение ти изпратих, както ти пожела на лични за да те питам за ендокринолога, от който си доволна. Без отговор. Но явно този форум е да се отговаря само на твоите въпроси.

# 264
За мен е важно.
Но не ми се влиза в обяснения тук и не желая да натоварвам никого.
Предпочитам положителното.
Марсче, това което ми отговори ме ориентира, дано някой също додаде някое и друго мнение, за това как са протекли нещата при хубава стимулация в най-добрия случай колко яйцеклетки са извадили, независимо колко от тях за какво са ставали в последствие.   bouquet

Герда, защо не искаш да влизаш в обяснение? Нали затова сме във форума - всяка да споделя за опита си и ситуацията си  Hug А ти дотук не си написала нищо, макар че на два пъти те питах

# 265
Шакира, в историята на моите изходящи лични съобщения пише, че съм изпратила отговор към теб в 15.06 часа.  newsm78 Не съм насочила нищо пряко към теб по отношение на темата, съжалявам, ако си се засегнала.
Добре, спирам да задавам въпроси, за да не обсебвам форума.  Laughing

# 266
Шакира, в историята на моите изходящи лични съобщения пише, че съм изпратила отговор към теб в 15.06 часа.  newsm78 Не съм насочила нищо пряко към теб по отношение на темата, съжалявам, ако си се засегнала.
Добре, спирам да задавам въпроси, за да не обсебвам форума.  Laughing

Не е въпросът в обсебването на форума. Просто у мен се пораждат разни съмнения за тази потайност на твоята история. Сподели и ти своето патило, може да помогнеш на някоя от нас да не се лута   bouquet

# 267
Момичета, помагайте-Инофолика по колко се пие на ден ?  newsm78

Ина, инофолика се приема два пъти дневно по 1 саше, разтворено във вода.Ако пиеш L-тироксин,два часа след него.
Мерси. Точно така. Д-р Начев ми каза, че витамини се пият мах по-късно от л-тироксина /бях го забравила/.

# 268
Така е, мисля че калцият и/или някой друг от витамините и минералите пречи на усвояването на лекарството. Не знам как е с други медикаменти, но за всеки случай спазвам двучасовото правило за всички останали лекарства.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 08:15 от Estlar

# 269
Някой ако има нужда от Лукрин да ми пиши. Имам една инжекция  годна до края на февруари . Подарявам я.

Общи условия

Активация на акаунт