Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 975
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
  • гр. София
2 часа.

# 316
# 317
Здравейте момичета, пациентка съм на д-р Персенска от май 2014г.с мъжки фактор сме и една неуспешна инсеминация м. Октомври. След което проведохме лечение и то успешно, днес след обяд към 16 Ч. Ми дойде цикъла и сега се чудя за кой ден да си запиша час искам да направим пак инсе, а нямам уговорка с д-р Персенска за започване.  Моля за съвет как да продължа.

# 318
Запиши си час за 2-3-ти ден от МЦ - за проследяване за инсе.

# 319
Момичета, 10-ден от началото на цикъла и стимулацията. Естрадиол - 1982 , прогестерон - 0,69 , ляв яйчник - 7 фоликула от 15 до 18 мм , десен - 10 фоликула от 12 до 15 мм. Изписаха ми хапчета Норпролак, явно против хиперстимулация. Някой да ги е приемал? Продължавам с Менопур.

# 320
Рене, след 12ч на обяд М се брои от следващия ден т.е. на теб втори и трети ден ти се падат събота и неделя. Д-р Персенска беше миналата събота на работа, така че предполагам тази ще почива. Обади се в клиниката и момичетата по телефона ще те насочат как да процедираш. Дано не изпуснеш този месец.

# 321
Gal123456, благодаря ти. Тази информация ми е много полезна.  Hug

# 322
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, можете ли да ми кажете с колко горе долу обичайно закъсняват часовете при д-р Стаменов.Днес имам час при него за първоначален преглед, а не съм от София и трябва да си организирам пътуването и евентуално нощувката.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 00:53 от system

# 323
Благодаря ви момичета  bouquet

# 324
Здравейте момичета, пациентка съм на д-р Персенска от май 2014г.с мъжки фактор сме и една неуспешна инсеминация м. Октомври. След което проведохме лечение и то успешно, днес след обяд към 16 Ч. Ми дойде цикъла и сега се чудя за кой ден да си запиша час искам да направим пак инсе, а нямам уговорка с д-р Персенска за започване.  Моля за съвет как да продължа.
Според мен настоявай за час в понеделник. Няма да е късно, ако докторката реши да правите някаква лека стимулация.
Успех Simple Smile

# 325
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете с колко горе долу обичайно закъсняват часовете при д-р Стаменов.Днес имам час при него за първоначален преглед, а не съм от София и трябва да си организирам пътуването и евентуално нощувката.
ако е следобед между 3- 5 часа, понякога може и да надвиши.

# 326
  • София

Dandiela, спомена , че може да се консултирате с андролог. Препоръчвам доктор Милен Кацаров. Ние нали сме с мъжки фактор, та сме пообиколили тези специалисти. Доволни сме от него-чудесен професионалист. Разбира се в клиниката има също такъв специалист, но с него контакта ни е бил само за издаване на становище, не за консултации. Кураж! има начини да се подобрят нещата...
Благодаря ти, мила! Hug Записах го при д-р Маки. Искам да съм сигурна, че не са някакви гадини, хламидии и т.н., но не мисля да губимвреме с обикаляне по други андролози, подобрението е трудна кауза, а той е на 45 год., така или иначе правим инвитро. Ще му взема добавки и каквото сабя покаже. Simple Smile

# 327
  • София
билки му вземи, магарешки бодил и бабини зъби, много подобряват положението.

# 328
  • София
Вдигнах на ура цялата ембриология!  #Cussing out
И 3-те ни СГ според д-р Маки са много добри.
В крайна сметка се оказа, че  имало голяма бройка и много от сперматозоидите били с деформирана форма и на тях им било по-трудничко да определят точно идеалните....  #Crazy Но показателите му били доста добри... иди  разбери...  newsm78

# 329
Bamba, питах за новите цени, щели да влязат чак от март месец. И завареното положение си остава такова, каквото е. Много не разбрах как ще се подписват анексите. Май ще бъде сума, която е сбор от замразяване и съхранение.

Общи условия

Активация на акаунт