Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 926
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Бета ЧХГ на 14-и ден от инсето - 0.29 mIU.
Следващият път повече  Blush

ta_ra ,   spoko
Не падай духом, ще стане следващия път.

Относно закъсненията, сега като бях за биопсия, всеки път при Шефкетова си влязох навреме или най-много с дестина минути закъснение. Само един ден се паднах при Персенска - в събота. Чаках два часа и половина...
Обаче сигурно е съвпадение. Няма как единия лекар да е супер организиран, а останалите - не.  newsm78

# 691
Някой ще ходи ли на концерта на 08.03 ?

# 692
  • София
Някой ще ходи ли на концерта на 08.03 ?
какъв е тоя концерт? къде има информация?

# 693
На майки за донорството и искам бебе.

# 694
На някой скоро да са му предписвали в клиниката лекарство против Candida (гъбички) след антибиотик Zinnat? Средства от типа на Lactagyn не ми понасят. Gyno-Daktarin го няма по аптеките. Кой от заместителите на Gyno-Daktarin ползват в клиниката?

# 695
mammita2012, КЛИОН D вагинални таблетки също съдържа Миконазолов нитрат /+метронидазол/. Все пак препоръката ми е да се консултираш с лекар.

# 696
Благодаря за подкрепата, Кали  Heart Eyes
В понеделник ще говоря с Шефи, май ще се насочим към ин витро, може и да избързвам, но това инсе има толкова неизвестни, а и ми излезе 1300 лв и май няма да го повторя.

# 697
Ta_ra, инвитро на ЕЦ ли е следващата стъпка. Там да каже, някой който има опит какви са разходите.

# 698
Не мога да си обясня от къде се е получила такава цена за инсе, то нали беше някъде около 300 лева? От лекарства ли?

# 699
300 е самата процедура, стимулацията е скъпа ако е с инжекции. И моето Инсе излезе над 1000лв.

# 700
  • София
Аз не съм ходила в клиниката от септември, чакам да ми излезе заповедта по фонда. Много ли ще чакам за час, когато си я взема? Някой, който е минал по този път, как е било при него? Пациентка съм си на Персенска, но дали се чака много  newsm78 А и като чета във фейса, Шефкетова ще отсътва доста дълго кой ли ще й поеме пациентките, то ще стане ужас, ако останат само Персенска и Стаменов  Tired

# 701
Здравейте момичета, днес ми предстой евентуално замразен трансфер. Дали може да ме ориентирате, каква сума да си приготвя за размразяванети и съответно трансфера. Благодаря предварително!   bouquet.

# 702
Аглея, кога ще отсъства Шефкетова?

# 703
Момичета, дали д-р Шефкетова утре ще е на работа?  newsm78

# 704
Аглея, не се чака. Обаждаш се и казваш за какво искаш час, щом те има в системата няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт