Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 910
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
  • София
докато се помотвах аз години из клиниката една ембриоложка две деца роди, и за двете до последно беше на работа и се появяваше някъде около третия месец след раждането.
та и Шефкетова няма да отсъства дълго най-вероятно
само с двама лекари съвсем ще се усложнят нещата, може предсрочно да пснат новата лекарка на всякакви процедури  Rolling Eyes

# 721
  • София
В групата във фейса пише, че Шефкетова е бременна. Да й е честито  Simple Smile
.           
Да й е четито на д- р Шефкетова, страхотна новина!!!

# 722
Момичета опитвам се цял ден да се свържа, за да си запиша час, но ми затварят.Ако ходи утре някой до болницата може ли да ми пише на лични?

# 723
Може ли да ми препоръчате линкове, на които да прочета за стимулациите. Може на лични.
Дали има тук специална такава тема?

# 724
Бамба и на мен ми се струва, че Вождът ще я държи до последно на работа - тя нали и на работното си място ще ражда, хихихи. А за връщането - според зависи.

Все още не съм попадала на новата докторка Христова, за която пишете тук. Сега пък споменавате и за нов доктор  newsm78 Всяка седмица съм в клиниката, ама явно съм пропуснала куп новини.

Лилка, писах ти на лични.

# 725
300 лв е самата инсеминация, но стимулацията ми излезе над 700 лв, отделно разходите за път...
Герда, не зная дали при мен ще се получи на ЕЦ с лека стимулация, че цикълът ми е безкраен, нямам О. и нз дали ще се получи само с хапчета, ще обсъдя с Шефкетова вариантите, но това ми беше първото и последно инсе- много скъпо и пълно с неизвестни...
Да й е честито на Шефи, много се зарадвах за нея  Praynig

# 726
Момичета искам да попитам нещо.
Трети ден съм на Gonal и имам завишена температура 37.6, а не съм болна. Случвало ли се е на някоя от вас?
И да си кажа че попринцип температурата ми е 37.3, нооо тази ме изненада  newsm78

# 727
Момичета искам да попитам нещо.
Трети ден съм на Gonal и имам завишена температура 37.6, а не съм болна. Случвало ли се е на някоя от вас?
И да си кажа че попринцип температурата ми е 37.3, нооо тази ме изненада  newsm78

Айра, когато бях на стимулация с Менопур също имах един ден висока температура, споделих с док, но тя беше категорична, че не е от стимулацията. Тогава ми мина с един ден спане (може наистина да е била следствие на много други неща), а док каза, че по време на стимулацията мога да пия всичко противовирусно. Ако те притеснява температурата, вземи си парацетамол  Peace

# 728
Момичета имате ли представа дали може да се направи цветна снимка и биопсия в един месец /цикъл/.

# 729
  • София
Момичета имате ли представа дали може да се направи цветна снимка и биопсия в един месец /цикъл/.
може

# 730
Дария, и при мен мислихме да направим в един цикъл биопсия и цветна снимка, но следяхме (в моя случай!) и лигавицата.
 В последствие доки се отказа -  двете манипулации в един МЦ ще натоварят много матката (в моя случай).
Довери се на преценката на лекаря си.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 22:52 от Анонимен

# 731
  • София
Момичета, знаете ли дали в Надежда бих могла да пусна изследване за токсоплазмоза. От вчера званя и немога да се свържа за да питам в клиниката.

# 732
Момичета, моля ви помагайте. При много лоша имунологична биопсия какво следва? Как се оправят нещата? Ще трябва ли да се пуска и микробиологична така? От новините в съм в лек ужас Sad

# 733
Макси, пускала съм токсоплазмоза в националния център по паразитология в центъра. Мисля, че в която и лаборатория да ги пуснеш, при съмнителни резултати ще те изпратят там за проверка, т.е. там са най-точните реактиви. Аз бих си спестила двойните нерви. Пусни директно там. Иначе може в Рамус /излизат за един ден???/, в Кандиларов за месец, в центъра за няколко дни, не помня колко.

# 734
  • София
Момичета, моля ви помагайте. При много лоша имунологична биопсия какво следва? Как се оправят нещата? Ще трябва ли да се пуска и микробиологична така? От новините в съм в лек ужас Sad

АНИ 82, при мен от разширената биопсия която правих преди Нова година, излезе много лоша само имунологичната, тогава моя лекар настоя за нова само имунологична на следващи месец ( не разбрах защо нова биопсия при положение, че нити през някакво лечение бях минала нито лекарства, но направих нова биопсия) и втората излезе пак лоша + още някакви други имунологични неща не били както трябва. Изпрати ме при доц. Балтаджиева, назначи ми лекарства и вливане на Октагам.

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 13:18 от Мaksy

Общи условия

Активация на акаунт