Лежа си, направих само една баница, ей така за рашкош, както казва Марчето. 

На останалите изпращам много целувки! 
мм каза, че имало вдлъбнатина в тротоара
С твоите болежки и ти си за йога - при вас може и да няма курсове, но можеш да потърсиш дискове и сама да си правиш у дома - определено на мен ми помага. Не ти завиждам за новата занимавка с въвеждането на данните
уж не е изморително, пък накрая ми се повдига само като вида компютър
И аз пазарувам много мляко, че моите го пият юнашки - на седмица вземам 2кг. кисело и 5л. прясно...
Най ми тежи седмичното пазаруване с голямата раница...

Лудница.

Вкара един гол, но заради негови грешки им вкараха два...Треньора му вика да се връща в защита, а кратун изобщо не чува, чак човека си помисли, че не е разбран и ме помоли да му кажа на бг...да, ама кратун пак не чува, че се наложи човека да пуска друг защитник
Не ставаме за колективни спортове май
Сега ще гледаме последната серия на "Нощ в музея". Весел следобед ви желая
през декември и в училището на детето имаше в един клас , може и в други да е имало, но за един разбрах и през ден го проверявах , май не е зле да си запиша тези лосиони профилактичните. А аз като ученичка съм се сдобивала , последно на бала , оказа с че съученичка ни ги е подарила на всички , резултата седмица след бала се подстригах късо сама .
Сега му казах да се моли да не се разболее че да не пропусне екскурзията другата неделя , много се притесни , не че може да се разболее , ами да не би да не отиде .
Аз ако искам да остана в Бургас заради концерта изобщо не ми е проблем да си наема хотел. До момента никога не ми се е случвало да оставам в някой и да преспивам, това го ненавиждам, така и не ми се е случвало и у нас някой да преспива. За тази цел си има хотели. Лошото е, че няма мераклии. Сама няма как да отида. Всички говорят, поне около мен, само за концерта на ТОТО, това е концерта който се чака за тази година, а аз имам вече и билети още от миналата година.

Нека да им покаже, че ние " ни се водим, ни се караме"... 

Разглобявате ли ги по някакъв начин, аз питах преди време, ама пак да ви питам, щото този път не само пръсти си нямам , а и нокти.
Препоръчани теми