Мразя така-да вали ама тихо. 

Чудесно заглавие!
След това още сънена успях с огромно желания да се опитам да изтърва горещата кафеварка в/у краката си, но не успях, а само успях да си обърна един нокът ама така силно че сега ми е син пръста. За да мога да я задържа, успях! Отидох да се обличам и най-накрая под едни пуловери си намерих едни пари, ама наистина пари, които съм ги забутала и забравила. Така ми стана приятно и реших, че това е защото със Славунка си раздавахме хляб, значи на късмет. Браво! Валеше дъжд сутринта. Метнах се в колата и си отидох там където трябваше. По едно време ме хванаха нервите и реших да поизляза на разходка с чадърче. Започва да вали жесток сняг.!! Купих каквото ми беше нужно, защото една приятелка си има бебе и аз да и купя подарък. На излизане видях в една пресечка на Витошка един прекрасен магазин за порцелан. Ама като ви казвам, че е прекрасен, значи е прекрасен.
Още с едно око забелязах, че има чинии и чаши на "Гиен" и "Розентал" и се упътих натам веднага, а и имах и пари в себе си. `Начи, това е една стъклена огромна витрина, която е окъпана в светлина като слънца и най-важното в този случай е, че пода беше в светло бежови плочки и се слива в едно и аз не виждам , че има стъпало и си продължавам смело, все едно съм на булеварда.
Пакетите се разхвърчаха на там и насам и аз ококорена седя и ме пронизва жестока болка в левия глезен. Продавачките наскачаха, вдигнаха ме турнаха ме на стол и се засуитиха около мен, "ама как така стана..." ами стана, къде ви е табелката, къде ви е указанието за стъпало..?? Ако бях в чужбина така хубаво щях да ги осъдя..... Предложиха ми чаша уиски за да дойда на себе си. Отказах им , защото съм с колата, а и какво ще ме освежи уискито...глупости на търкалета. Станах, отказах се и от магазин и от порцелан и си тръгнах доволна, че болката отминава и се довлякох до едно кафене. Не ме болеше и полека след малко се затътрих към колата си. Жесток сняг!! Отивам и тя, милата е цялата в 10 см сняг. Тежък мокър сняг. Започва едно разравяне с е една специална четка и аз обикалям около нея.
Точно в този вид и с една дясна чистачка се придвижих от "Гр. Игнатиев" до Лозенец. Движението беше повече от екстремно от коли, а аз как карах....ами не знам да ви кажа. Може би по усет. Майсторка съм си,.....няма що.
Сложих една стегната суха превръзка с бинт и това е за сега. Когато го движа настрани, на ляво и на дясно ме боли....Все още не е посинял , ама и това ще стане , нали?? Дали да ходя утре до Пирогов....ще видим. На всичкото отгоре и ММ е хремав и му казах, че ако ме зарази ще го убия.
Отивам да спя в хола. !!
Харесва ми названието, аз и без това само това правя ...вечер не ми минава без напитката....
... Оздравявайте!!! 

А относно гъбичките - пробвайте да смените марката на памперсите. И важното - честит рожден ден на твоя мъж! Да се обичате и да сте заедно още дълго време!!!
Честита прическа, вярвам че си неотразима.
Ммммм, много вкусно при вас днес. И аз съм днес на палачинките...

Лека нощ, дано нищо сериозно да ти няма на глезена. А с тези заплахи към ТМ - всички вируси ще избягат 
ОФФФФФФФФ.. 
Да си жива и здрава!!
Наистина не хапвам по много сладкишите, само по едно парченце. Ти да не си мислиш, че не мога, а мога, мога и повече. 

Но да се чувства поздравен! 

Препоръчани теми