Отговори
# 360
  • Варна
Качиха трея и в Ютуб...

Paramparça 15.Bölüm Fragmanı 2

http://youtu.be/MNpyjdEhW9I

# 361
  • Варна
Разгледах по-обстойно текста на писмото. Мисля, че е от Озкан до Джансу.
Изпратено е в имението, но Джансу нали се изнася, пък и иначе,
Дилара едва ли би го дала на Джансу.

П.С. След малко ще кача трея с бг превод.
  Peace 

# 362
# 363
Свет, мен нещо ми се върти в главата, че Алпер няма да обвини никого.
Ще каже, че не е видял нападателя си, но пък ще изнудва Рахми, иначе ще каже на Джихан.
А може и Дилара.

И нещо друго, мисля писмото, което Дилара чете е от Озкан, който е в затвора.
Може да реши да го измъкне от там. Знае, че със сигурност ще тормози Гюлсерен.
Но знае ли се какво ще роди главицата на Дилара.
Дано си права ,Кей Praynig...да не вкарат Джи в затвора...а ,за писмото  newsm78...на много места пише Джансу...аз още одеве го щракнах ...ама като не вдявам от езика...само се очудих ,че има червен печат и явно има нещо в него...щом го дават в трея newsm78 newsm78 newsm78
Мерси за трея в ютуб и преводите Heart Eyes...веднага ги пренасям у дома ...като бяла лястовичка...уффф ooooh!...къде ти сега ,по това време лястовица...то...и гълъби няма Naughty...аааа...сетих се...вземам едно беличко гълъбе от Боран ага и айде у дома... bowuu ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 364
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey

Кеии Hug отново си ни поднесла поредния ЧОК СЮРПРИЗ на Ендемолци ,ее осъферясаха се галиба че за висок рейтинг трябва да зарибяваш зрителите и какво по хубаво да им подхвърлиш още малко загадки  Laughing Laughing
КЕИИ ЧОК МЕРСИ   bouquet  bouquet  bouquet

Адаш  Hug Арфи Тони  Hug Тигаса  Hug

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 10:11 от Свет_ВАРНА

# 365
Свет, мен нещо ми се върти в главата, че Алпер няма да обвини никого.
Ще каже, че не е видял нападателя си, но пък ще изнудва Рахми, иначе ще каже на Джихан.
А може и Дилара.

И нещо друго, мисля писмото, което Дилара чете е от Озкан, който е в затвора.
Може да реши да го измъкне от там. Знае, че със сигурност ще тормози Гюлсерен.
Но знае ли се какво ще роди главицата на Дилара.
Дано си права ,Кей Praynig...да не вкарат Джи в затвора...а ,за писмото  newsm78...на много места пише Джансу...аз още одеве го щракнах ...ама като не вдявам от езика...само се очудих ,че има червен печат и явно има нещо в него...щом го дават в трея newsm78 newsm78 newsm78
Мерси за трея в ютуб и преводите Heart Eyes...веднага ги пренасям у дома ...като бяла лястовичка...уффф ooooh!...къде ти сега ,по това време лястовица...то...и гълъби няма Naughty...аааа...сетих се...вземам едно беличко гълъбе от Боран ага и айде у дома... bowuu ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Адашче,Кеии и аз се помъчих да прочета нещичко от писмото и да си го преведа  Whistling Whistling ама ЙОК , та ще го давам на въобръжение, мисля си   Thinking да не би Озкан да е обяснявал на Джансу, каква голяма любов са имали с майка ѝ и колко много я обича и иска да станат щастливо семейство и естествено след като го е прочела лейдито да е хукнала към дома на Гюл и Керка   Thinking  Thinking
за Алпер не знам какво ще направи точно ,но Рахмито по някакъв начин ще си плати доста скъпичко за стореното ...
за постъпката на Хазал хиич не съм изненадана...
от мисли как да се нагизди и разни други материални неща не и остава време да се замисли поне малко, че мястото което заема Джансу в къщата, уважението и обичта на всички, дори и на прислугата, не се дължи на марковите дрехи и другите луксозни неща а е заради доброто ѝ сърце, уважението ѝ към всички ... ето поредното доказателство колко бедна душичка с големи лакоми очи е горката, май доста безнадежден случай е и  ще си остане ПАДНАЛО ЛИСТО Thinking
А за поредната грешка на Ди,може да се съглася донякъде с Кеии,че лейдито може да  изкара Ози от затвора само и само да държи далеч Джи от дома на  Гюл ,но не съм много сигурна,че би допуснала една и съща грешка два пъти ,тя вече разбра колко струва Ози и че хиич не може да му се има доверие за каквото и да е  bowuu
от фрагмана се изкефих на два момента Peace първият е  Peace
Гюл в действие с Керито ,ами то с такова нагло,крадливо същество освен с шамари ,друго файда Йок,но се замислих  Thinking  кое е провокирало Гюл да влезе в действие Thinking  дали е разбрала за сделката ѝ с Рахмито или за кражбата на парите или пък е направила нещо друго,което вече е изкарало Гюл от обувките и е задействала шамарите hahaha hahaha
и втория момент е  заплахата на Диларка към Джи  Joy Joy едва ли не ако не и върне Джансу ,и той няма да живее в имението  Joy Joy Joy Joy
божееее по голяма глупост от това не бях чувала, ама направо таз жена съвсем си е загубила ума ooooh! ooooh!
санким Джи умира да живее под един покрив с нея ,много бързо забравя че мъжът ѝ как и защо се върна в имението, че всичко което прави, го прави за доброто на децата си...
абе да не би това да е ужасната грешка на Диларка  newsm78 и само сценаристите да ни подхлъзват newsm78 а какво ще кажете милички newsm78

явно тук Джи е изненадан от думите на Гюл

Гюл отново ще ни покаже, какво значи да бъдеш истинска майка и че за децата си би направила всичко и щом се наложи ще забрави и  гордостта си и ще потърси помощ от правилния човек а в случая е Джи  newsm53
обаче се чудя Озан нерде е сред цялата семейна идилия Рахми ,лейдито и Хазал  newsm78
скоро време да не се премести и той при баща си у хотела  hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 10:20 от Свет_ВАРНА

# 366
Добро утро,спокойни почивни дни!

Свет   love001

Кей,благодаря!

Скрит текст:

# 367
# 368
  • София
Обаче искам да кажа едно огромно БРАВО на Кейчето и останалите, които работят по преводите, защото толкова бърза и перфектна работа рядко виждам. Hug Страхотни сте! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 14:35 от t1n43t0

# 369
keii, невероятна си!!! Hug Hug Hug

# 370
"Човек се чуди, колко бързо преминава денят... После разбира, че не е просто ден, а ...животът."
Усмихнат следoбед желая на всички!

Скрит текст:

t1n43t0 Hug jupetrov7 Hug

# 371
                  Paramparça (Cihan& Gulseren) Özledim

https://www.youtube.com/watch?v=TR_iX0otO6A

# 372
  • Варна
Здравейте!

Светле   bouquet  отново хубав коментар!

Свет   bouquet  Тони     bouquet 

Тинче   Hug  стараем се, доколкото можем  Simple Smile

Жу   Hug 

Поздравявам ви с една песен...

http://youtu.be/AcDn9hAKMso
Да видим, дали ще ви звучи познато  Wink 

# 373
  • Варна
Няколко нови колажи...

# 374

Общи условия

Активация на акаунт