Лидл ::59::

• 73 836
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, какво мислите за дъската за гладене?(...)
Здравейте, и аз се интересувам от дъската. Само че аз имам много стара с цяла дървена основа и предпочитам новата да е също с някаква цяла равна повърхност, а не решетъчна. Някой купувал ли си е преди (ако са пускали), ако може да сподели дали е с гладка повърхност под калъфа? Колко е тежка?...
По мое мнение - ужасна. Naughty С решетка е и е крива (под наклон). Поне предишния път беше такава. Съпругът ми ми беше взел, защото моята точно се беше счупила и пробва и той да ми я нагласи, но както и да я сложехме все си беше под наклон. Отиде да я върне и обясни на момичетата в магазина, че ми се нарушава вестибуларния апарат, като гладя на нея  Joy Но моята не беше елекрическа. Въпреки всичко съм 99% сигурна, че е метална мрежа, а не корк. Peace

# 181
По мое мнение - ужасна. Naughty С решетка е и е крива (под наклон). Поне предишния път беше такава. Съпругът ми ми беше взел, защото моята точно се беше счупила и пробва и той да ми я нагласи, но както и да я сложехме все си беше под наклон. Отиде да я върне и обясни на момичетата в магазина, че ми се нарушава вестибуларния апарат, като гладя на нея  Joy Но моята не беше елекрическа. Въпреки всичко съм 99% сигурна, че е метална мрежа, а не корк. Peace
Благодаря  Peace

# 182
А като цяло с решетка или с корк са по-хубави?

# 183
Сушени плодове преди и около Коледа имаше при щанда с ядките - в едни кутии имаше и сушен джиджифил / ананас и други подобни / - водеха се нещо като премиум ,но щанда си е за стоки в постоянен асортимент - до сушените боровинки и сливи.
 Инак пресен джинджифил скоро не съм търсила ,имам още в хладилника от преди месец.
 Макароните са едни дребни и завити ,точно форма на нормални макарони ,бяха на промо преди седмици .Нормалната цена беше около 1,19 -1,30 -  лидълската марка за паста и сосове е със зелен етикет Комбино . Те са подходящи и за салата .
Фидето и кускуса с яйца са много хубави .
 Другите макарони ,които са около 90ст също не са лоши.
Крутоните много харесват децата и си ги ядат така.
Галетата хубава ли е ,не съм вземала и все й се чудя .С променена опаковка е ,царевичното брашно също .

# 184
  • София
Другите макарони ,които са около 90ст също не са лоши.

Галетата хубава ли е ,не съм вземала и все й се чудя .С променена опаковка е ,царевичното брашно също .

Много съм доволна от галетата, само от там си взимам, не оставам без нея. Peace
Колкото до макаронените изделия с тяхната марка на мен са ми отвратителни, безвкусни, нищо общо с марката на Била например, с Барила да не говорим, но явно аз съм претенциозна. Паста много се яде вкъщи, а на дъщеря ми й е основното меню, единствените, които не яде са лидълските, но тя ги яде само със зехтин и сол и им се усеща гадната безвкусица, може би ги правите със сосове, нямам друго обяснение. Thinking
За дъските за гладене аз предпочитам коркови. За съжаление ми трябваше спешно и не намерих, но сиэ взех допълнителна калъфка за моята и така е ок. Иначе, на някои дрехи се отбелязват квадратчетата от решетката  Laughing

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 09:55 от meggle

# 185
Галетата е много хубава Peace

# 186
  • София
Хавана, някой разгледа ли го, отвътре как е? Диаметър.

Хлебопекарните, чак есента ли излизат, да не дебна от сега?

# 187
  • велико търново
Аз много харесах тези макарони със сирене Пилос и малко кашкавал .Вчера ги запекох на фурна със сирене 2 яйца и прясно мляко .Децата ми си сипаха по два пъти и накрая не остана за баща им .Така ,че днес пак ще ми се наложи да направя за да няма сърдити. Laughing
Видях ,че другата седмица ще има детски дрехи за по големи ще видим какво ще си изберем .
От св. Валентиските им неща нищо не ме хареса.Дано за 8 март се постараят повече от гумени бутушки в червено.
А каймата от малки телета у дома не се хареса на супа топчета имаше лош мирис .

# 188
  • Варна
Гарнираните фъстъци са в лилава опаковка-страхотни.
Разкошни наистина, и аз се облажих Laughing

# 189
  • София
привет, къде я гледате брошурата от следващата седмица  newsm78

# 190

Хлебопекарните, чак есента ли излизат, да не дебна от сега?

И ти ли реши да си я вземеш, след като разбра какви проблеми има с нея и как съветват "да си чистиш стружките редовно"???  Rolling Eyes Laughing
Нали се чудеше защо не сме я върнали...
Всъщност ти каква имаш?

# 191
  • Варна
няма брошура, в магазините има плакати.

# 192
Всяка сряда я публикуват на сайта им, а някой добър човек я качва и тук Wink

# 193
Аз си купих голямата бисквитиера - купувала съм преди същата, но в малка опаковка, на мен много ми харесва. Не са обикновени сладки, по-луксозни са, ако мога така да се изразя.
Тези черни домати са много хубави и вкусни. По-добър вариант от пластмасовите и зелени, поне такива бяха в Русе снощи.

И шоколадови топчета разбира се  Mr. Green
Гарнираните фъстъци ги купувам редовно с вкус Уасаби като има.
Патица ще ми трябва за петък и дано да има, че нещо са се поизчерпали.

# 194
Относно дъските за гладене и аз съм за корковите, то всъщност не е корк това, а дървени стърготини, слепени с лепило(талашит), но все по-рядко се намират, а другите с решетката и при мен оставят следи(кръгове в моя случай ooooh!)

Общи условия

Активация на акаунт