Лидл ::59::

• 73 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Има значение, щом е тъмен и не е мръднал (т.е. не е избелял), веднага отивам, имам нужда, определено, много ти благодаря  Hug
Тичам, тичам, само да не забравя до понеделник  Laughing

# 286
  • софия
 Sunglasses Hug
Скрит текст:
Малката ти дъщеричка е съименичка на моята  Simple Smile

# 287
Купих шоколадовите топчета и банани в шоколад, ами не са лоши, ама чак такова прехласване не го разбирам. Вероятно въпрос на вкус.
Онзи ден купих пушената скумрия - страхотна е.
Тази вечер купих някакво намалено, вакуумирано свинско бутче - ще се пробва Blush.
Гарнирания фъстък в лилава опаковка е наистина много вкусен.

П.П. Забравих да пиша за патицата - готвих я снощи с кисело зеле - разкошна стана. Тази вечер взех още една - да се намира за всеки случай Laughing.

Какво пък има да му се разбира на прехласването? Въпрос на вкус е, както си писала. Имаше и други мнения, че топчетата не са нещо особено.

Аз не харесвам нито патица, нито скумрия, но не се чудя защо на някой му харесва.

# 288
  • София
Аз такива шоколадови топчета си купувах от Англия и от Гърция много много любими мои
Скрит текст:
Моля, ако някои ги знае да ги сравни с лидълските  Praynig

zvanche  Hug
Скрит текст:
страхотно име Heart Eyes

# 289
  • ту тук, ту там
Скоро ни бяха донесли от Англия топчета, само че в картонена кутия, иначе мисля бяха като на картинката. На мен лидълските ми харесаха повече, даже точно това изкоментирах вкъщи като опитах тези тук!  Peace
Но... да не забравяме, че е въпрос на вкус! Simple Smile

# 290
Айде, пак подхванахте топчетата hahaha
Я да изкоментираме дъмбелите, пудовките... Joy

# 291
Ами, опитах се да вдигна една синя пудовка с една ръка, но нещо не ми се получи...Уж са по 5 кг само... Mr. Green А мадамата от спортния каталог как си я държи зад главата.... Laughing
Момичета, някой купи ли си от уреда за коремни преси? Отзиви? Пускали ли са ги преди...? Laughing Много му се чудя, особено на розовия.... Heart Eyes Видях размера на кутията и явно се сгъва някак, за да се побере вътре- а вчера като го мернах онлайн го отписах с довода, че само ще ми заема много място и не е компактен... Joy
Шкафовете за пералня ме интересува как са отзад- предполагам има някакви дупки/отвори за ел. захранване, вода...... newsm78
Днес си накупихме доста неща- свинско (цяло парче), 2 опаковки кебапчета Стара планина свинско с говеждо (любимите ми купешки кебапчета), лимони на кг, Барни, макарони, кус-кус, сирене Пилос вакумирано, люти чушки Фрешона, целина глава и стъбла, 2 мрежи с картофи, животинска сметана, каничка сметана за кафето, зеле (много вкусно и сочно- взех по-малка зелка, ако има значение)....Със сигурност пропускам нещо, но..... Crazy Исках още едни рамки за снимки, да си има и от трите вида, но бяха свършили. Mr. Green
Гледам, че обсъждате хлебопекарните- не видях в брошурата да има хлебопекарни... newsm78 Моята е Ciatronic/ Clatronic- така и не разбрах кое е правилното Mr. Green - от много години я имам и не е мръднала, тази на майка ми също.

# 292

Ами, ще вземем да отслабнем  Crossing Arms.

# 293
Аз такива шоколадови топчета си купувах от Англия и от Гърция много много любими мои
Скрит текст:
Моля, ако някои ги знае да ги сравни с лидълските  Praynig
Не може да се сравняват с малтезерс за съжаление Sad И аз се надявах, но уви. Може би само хрускането е същото. Но пък тези от Лидл може би са по-малко вредни (черен шоколад и не са толкова сладки). Не мога да разбера защо не внасят у нас Maltesers?!  Close Има навсякъде в Западна Европа, за Гърция не знаех. Вие откъде сте ги купували я Гърция?

# 294
  • ту тук, ту там
Уредът за коремни преси е много компактен като се разглоби, събира се в плоска картонена кутия, но не може постоянно да се сглобява и разглобява. А като е сглобен си е обемен. Иначе е много лек и удобен, ние го имаме от две години. Е, аз не го ползвам много-много, но ММ - редовно! И на двамата ни личи!  hahaha

# 295
Уредът за коремни преси е много компактен като се разглоби, събира се в плоска картонена кутия, но не може постоянно да се сглобява и разглобява. А като е сглобен си е обемен. Иначе е много лек и удобен, ние го имаме от две години. Е, аз не го ползвам много-много, но ММ - редовно! И на двамата ни личи!  hahaha

Благодаря! Grinning Жалко, че не може да се сгъва след употреба......но пък ако се събира около коша за играчки (цилиндричен, платнен) на малката може и там да го съхранявам.... newsm78 Ако има останали ще купя, пък после ще решавам дали да го задържа. Peace

# 296
Продават ли в Лидл замразен грах?

# 297
Продават ли в Лидл замразен грах?

Да, два вида на две различни цени. Peace

# 298
  • София
pokita мерси за полезното инфо  Hug На мен значи няма да ми харесат, не обичам черен шоколад, обичам шоколада да ми е сладък  Laughing
Колкото до любимите maltesers
Скрит текст:
навсякъде в Гърция в супермаркетите  Laughing В Солун в будките със сладки неща по улиците, в които продават и вестници, има със сигурност. Иначе мисля, че от Масутис най-вече ги купувах, но не съм се старала да запомня, защото ги има наистина на много места. Peace

# 299
  • софия
Аз бих ти предложила да ги опиташ. Шоколадът е черен, но не горчи. Peace
Не мога да сравнявам, защото не обръщам много внимание на сладки неща. Не помня вкуса на maltesers, дори и да съм чопвала покрай детето.

Общи условия

Активация на акаунт