Лидл ::59::

• 73 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Значи дотук шоколадови топчета, чаршафи и бебешки бодита, продължавайте момичета с обсъжданията (засега уреда за коремни преси не ме влече Whistling).

# 301
  • Бургас
Ходихме за дъмбели. Взехме 2 броя, за да може да се комбинират и да се допълват тежестите им. Супер лесни за употреба, лесно се махат и добавят ринговете, за да се регулира теглото, според нуждите на конкретния трениращ. Поогледах за топчета, меденки, кръгли котешки и други мании, които тук споменавате  Crossing Arms. Нищо не намерих, понеже бързахме, ама и с дъмбелите как да се натовари човек с всичките тия сладкории, макар, че аз още съм в тренировките си до ластици и топката от преди две седмици. На дъмбелите ще съм догодина живот и здраве.  Laughing  Joy

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 22:24 от Pagocт

# 302
Според мен няма да се харесат на човек, необичащ натурален шоколад, но не пречи да се пробва, де. Наистина не са много горчиви, но вкусът им е далеч от млечен шоколад.

# 303
Аз например не обичам много натурален шоколад ,но като глазура на торти и бисквити се съчетава идеално - балансира се вкуса .
Фен съм на млечен шоколад /ама не всякакъв -например Линд / Милка ми беше любима ,но вече сякаш не е същата /

# 304
И аз загледах дъските за гладене, но аз искам с метален плот. Имам от най- обикновените с талашитен плот,дето ги има навсякъде на по 15-20 лв. Не ми е удобна,тежка ми е и плота вече се е изронил и е станал на бабунки. Затова сега съм се насочила към едни  метални доста леки и на цена към 18лв от едни магазини"Шихо".
Дънките от 14.99 дали са изчерпани вече,щеше ми се да си взема още един цвят?
+ за шоко точетата Simple Smile
Някой да постне и рецепта със сметана и яйчените бисквитки, че от многото обсъждане ми се дояде, но никога не съм я правила!
+ за дивечовият Петрохан.

# 305
  • софия
Тортата, ах, тортата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823
Бях я забравила. Правила съм я в чашки.

# 306
Звънче ,сподели колко опаковки бисквити и колко кофички сметана са необходими .
 Скоро и аз ще я направя -отдавна й се каня / нали все не намирах котешки езичета / любимите ми бисквити от детството /имаше и други разновидности  - орех ,лешник и някакви Елен , /

# 307
  • София
Момичета, в Лидл продават ли бекон и ако да, каква му е цената и разфасовката?
Продават бекон.Днес купих.Гледам касовата си бележка- Никас бекон - 0,378 грама, на цена 12.79 лв/ за килограм.Но доста порових за хубаво парче, иначе дъщеря ми много го харесва!

# 308
Тортата, ах, тортата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823
Бях я забравила. Правила съм я в чашки.
Много благодаря  bouquet

# 309
Девойки, знаете ли от детското термо- бельо кой е най- големия номер? Намерих 134-140,но ни е малко. Върши ни работа 146-152 или може би от дамското S. На телефона ми казаха, че имат информация къде по колко броя са останали, но не и какви номера.

# 310
  • Русе
 Скоро и аз ще я направя -отдавна й се каня / нали все не намирах котешки езичета / любимите ми бисквити от детството /имаше и други разновидности  - орех ,лешник и някакви Елен , /
Виж 2-3 страници назад, коментира се, но не помня точно. Май за 1 кофичка сметана 1 пакет бисквити е много. 2 пакета с 3 сметани ми се въртят в спомените Peace

# 311
Беконът в Лидъл на кое място горе-долу стои? Досега не съм забелязвала да има бекон, но и не се застоявам много около колбасите... Grinning Става ли за спагети Карбонара например или си има повечко сланинка? Laughing

# 312
За мен е с много сланинка. Ами около колбасите е -  точно до тези парчета пушено измерено месо и пушени пилета . Абе вървиш и зяпаш изчерпателно .
Има си го отдавна.

# 313
  • софия
Скрит текст:
По рецепта е:
3 кутии котешки езичета (начупени на парченца)
3 малки кофички заквасена сметана (аз купувам една голяма и една малка на Данон)
3-4 лъжици захар
плодовете на един компот от ананас (предварително изцедени и готово нарязани на парченца)
1 ч.ч. нарязани орехи

Не знам колко гр. е кутия котешко езиче. Трябва да погледнеш и да приравниш. Но дори и да не спазиш точно не е драматично.
Препичам орежите на сух тиган, за да им "извадя" по-явно аромата.
Извинете за отклонението Grinning
Гледах някакви рецепти на котешки езичета. По състав са 1:1 с "яйчените" сладки.

# 314
  • София
Беконът в Лидъл на кое място горе-долу стои? Досега не съм забелязвала да има бекон, но и не се застоявам много около колбасите... Grinning Става ли за спагети Карбонара например или си има повечко сланинка? Laughing
При нас е точно над охладените пици и лазяната.Повечето парчета са "с много бяло", както казва дъщеря ми Simple Smile , но при по-подробен преглед изскачат и хубави парчета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт