Лидл ::59::

• 73 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
И аз загледах дъските за гладене, но аз искам с метален плот. Имам от най- обикновените с талашитен плот,дето ги има навсякъде на по 15-20 лв. Не ми е удобна,тежка ми е и плота вече се е изронил и е станал на бабунки. Затова сега съм се насочила към едни  метални доста леки и на цена към 18лв от едни магазини"Шихо".

Къде са тези магазини? (извинете за отклонението- може и на лични)

# 316
И аз загледах дъските за гладене, но аз искам с метален плот. Имам от най- обикновените с талашитен плот,дето ги има навсякъде на по 15-20 лв. Не ми е удобна,тежка ми е и плота вече се е изронил и е станал на бабунки. Затова сега съм се насочила към едни  метални доста леки и на цена към 18лв от едни магазини"Шихо".

Къде са тези магазини? (извинете за отклонението- може и на лични)
Във Варна, имат сайт с адреси.
DeiziL, предполагам имаш предвид метална решетка - такива има навсякъде от евтини до скъпи. Но с цяла плътна повърхност не мога да открия. И на моята талашитът се надигна, затова искам нова, но тя е на 20 години сигурно. Новите, по-стабилните, не са леки.

# 317
  • Варна
Девойки, знаете ли от детското термо- бельо кой е най- големия номер? Намерих 134-140,но ни е малко. Върши ни работа 146-152 или може би от дамското S. На телефона ми казаха, че имат информация къде по колко броя са останали, но не и какви номера.
сина ми е 160см и му взех направо от мъжката номерация, стои доста стегнато, по тялото
+1 за бекона

# 318
  • на Мелмак
Снощи правих сос за спагети с телешката кайма - ами ... смрааад  Sick
Преди 2 м. изхвърлих едни кебапчета стара планина , сега реших , че може би каймата ще е добра , но уви ...

Взех и аз шоколадови топчета - изядоха се , но просто защото е сладко , едва ли ще взема пак .

Много съм доволна от споделената информация за малките кутии сметана , която години подминавах мислейки я за сладкарска - имам си я като постоянна наличност в хладилника и си я ползвам редовно  Grinning

# 319
  • софия
Снощи правих сос за спагети с телешката кайма - ами ... смрааад  Sick

И аз преди 2 седмици правих сос с каймата. Малко ми беше странна, не мога да кажа смрад. Сега съм си смляла телешко от проверен магазин и утре ще мога да направя сравнение. До сега, освен въпросния път, само телелешка кайма не съм готвила.

В крайно редки случаи купувам готова кайма. Купих от телешката, защото тук много беше похвалена, но не мисля, че ще повторя. Предпочитам да си видя месото преди да бъде смляно.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 09:20 от zvanche

# 320
  • на Мелмак
И аз мисля утре да си купя месо за кайма .
Много тежка и неприятна миризма след като я задуших  Rolling Eyes

# 321
  • Пловдив
Аз месо от там не купувам...

Тая сметана в малките червено-бели кутийки ли?Евтина е,добра е,но не прекалявам да я ползвам,че и тя има карагенан.

# 322
Ако ми позволите да се върна на сладкарската тематика: искам да пробвам рецептата за ябълков каприз и се чудя с кои от тези бисквити ще стане (трябва да са чаени, но без дупка):
1.
2.
3. Други от Лидл?

# 323
  • Пловдив
С първите съм правила чийзкейк и става много вкусно  Peace Миришат на масло.

# 324
  • София
Като трябва да са без дупка, значи вторите автоматично отпадат.

# 325
  • София
+1 за първите. Точно за ябълков сладкиш ги ползвах - много се харесаха вкъщи!

# 326
  • Варна
Момичета, в Лидл продават ли бекон и ако да, каква му е цената и разфасовката?
Продават бекон.Днес купих.Гледам касовата си бележка- Никас бекон - 0,378 грама, на цена 12.79 лв/ за килограм.Но доста порових за хубаво парче, иначе дъщеря ми много го харесва!

Вчера бях и потърсих. Този, за който казваш не видях. Имаше нарязан, мисля 100 гр за около 1,39 лв.

Искам да питам тези, които си купиха от тъмно-сините дамски дънки, които наскоро ги пуснаха - наистина ли са хубави? Вчера имаше едни мой номер и пак не ги взех.  Tired

# 327
  • София
Аз дето толкова мрънках за качеството на месото - за моите критерии и свинското ужасно, на пилешки бутчета и пържоли миришещи на белина попадах, смело мога да заявя, че когато пуснаха телешката кайма и я пробвах ми хареса. Беше прясна, миришеше си както трябва да мирише телешката кайма, скоро купувах от магазина на Партньори - ами мирише си по същия начин. Нали не сравнявате кайма смес със 100% телешка? Защото телешката мирише по друг начин. Или в началото, като я пуснаха да е била хубава, а сега да са я развалили Thinking Както и младото телешко месо за готвене - последно купих 2 тарелки и беше добре. Но свинското, каймата, (да не говорим за кебапчетата и мазните кърначета), изобщо не са по мой вкус. Sick

# 328
от месото в лидл и аз съм много разочарована, може би само 2-3 пъти съм попадала на читаво, а на промоции като съм взимала е било ужасно.

Другата седмица ще се наредя за бебешки дрешки, нямам търпение да ги пуснат Simple Smile

# 329
  • София
Може ли някой да ми каже каква е разликата между двата инхалатора? Единият е 85лв, а другият, който май вече го няма е 55лв. MTV беше споменала нещо по въпроса, но не разбрах много добре Simple Smile За дете на 3 години кой е по-подходящ? От по-скъпия имаше доста вчера в Лидъл на Черни връх. Кой ще ми препоръчате да си взема? Кой е по-безшумен?

Някой беше питал за дънките от 14,99-пак в Лидъл на Черни връх имаше червени доста и тъмно сини.

Вчера пробвахме нудълите, не са лоши, но предпочитам обикновени спагети. Черните домати Кумато, които някой беше похвалил, също са хубави. А дребните яйчени сладки не ми харесаха много. Наподобяват котешко езиче, но далеч не са толкова вкусни като него.

Общи условия

Активация на акаунт