Лидл ::59::

• 73 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Мисля днес да мина за бебешките дрешки, следобед, дано да има нещо останало.
Бебешките са от Четвъртък!

Аз попаднах на много непочистена патка. Мъжът ми отказа да я яде като видя как я щава.
Уф..спестихте ми едно ходене.  ooooh!

# 496
Абе знае, ама предпочита да не ги вижда върху яденето си. Сега трябва да ям патица и със слеобедното кафе за да й насмогна сама Simple Smile

# 497
Здравейте, знаете ли дали в Лидл има тесто за пици? Simple Smile

# 498
Бананите с шоколад са трепач за моя вкус! Радвам се че тук прочетох за тях иначе нямаше да им обърна внимание. От топчетата не съм толкова впечатлена, макар че й тях ги ометохме за нула време.

# 499
Според вас след като дамското S в Лидл ми е малко голямо, дали ще мога да се вмъкна в размер 164 от детското? Говоря за джегингс или клин Embarassed Flutter
Ами защо да не можеш. (Те детските са малко по-различни кройки, ама не пречи да опиташ. Все пак са еластични материи.) А ако все пак не можеш, до месец можеш да го върнеш в кой да е Лидъл.
Аз успях да се набутам в детската номерация. Само един модел ми се опря, сигурно по-нееластичен е бил. Laughing
Laughing Ами и аз успях! Всъщност погледнах джегингсите, но нещо ми се сториха много дълбоки, пък и не ми харесаха особено, но можеше 164 и да са ми хлабави(сториха ми се оргомни). Обаче потниците(164) ми стоят идеално, пък жълтото клинче(р-р 146-152) ми заспа направо, не ми е късо; 164 си беше доста голямо и дълго(бях си взела клин да меря)
Обмислям дали да не си взема по още една бройка от потниците, ама моя ще ме изсели от къщи вече. Joy
Декоративните възглавници бяха много сладки, ама толкова пари не ми се даваха.

# 500
  • Асеновград
Някой преди време издирваше от одеялата с ръкави, току що се връщам от магазина , имаше 3 едно червено, кафяво и тигрово и трите на 30% намаление.Странно,че се появиха месеци след промоцията си. newsm78
Заредих се с кафе и кръгли бисквитки.
Следващо пазаруване в четвъртък бебешко.

# 501
  • 1st floor
И аз загледах потниците, ама нещо прозрачни ми се видяха.  newsm78 Иначе 164 ми е голямо от дънки/клинове от Лидл. Идеално ми пасват 152, а от дамската номерация обикновено нося номер 26 дънки(или 34 европейска номерация). Признавам, че рових и в детските кецове. Blush Харесах зелените, но не открих голям номер. В девет сутринта имаше само малки от тях...

# 502
Здравейте! Днес минах през Лидл и много ми харесаха спалните комплекти-детските, грабнах два за моите бандитки за вилата! Попринцип съм традиционалист на тема спално бельо и купувам само от бълг. производител, но тези много свежи ми се виждат.
Исках да питам-дали от чаршафите с ластик някой е взимал в лилаво, на нас ни е любим цвят, аз взех от розовите, ама ако имаше лилави щеше да е супер!

# 503
  • София
В крайна сметка отидох и взех бял чаршаф с ластик, защото тъмно синият всъщност изобщо не беше тъмно син. Laughing И не помня какво още щях да купувам, дори в момента не мога да се сетя. Crazy

# 504
Тортата и бисквитите за нея - на 7 и 8 страница от темата Peace

# 505
Днес взех само едни шоколадови топчета, 2 броя патици намалени на 4,44 лв/кг  и още 5 пакета с нудели от 99 ст. Laughing И върнах уредчето за коремните мускули. Sad Бях намислила да понапазарувам малко консерви, замразени зеленчуци, но бях с малката и бързах- ще остане за следващото ходене. Баща ми сутринта взел разтворимо кафе (синия буркан) и опаковка 3 в 1.
Много харесах чаршафите и декоративните възглавници, както и детските чорапи. Погледнах за кръглите вафли/бисквити с карамел- забелязах само кръгли бисквити с канела, но бързах....Интересно, че кръглите яйчени бисквитки които преди бяха в зелена опаковка, днес бяха в синьо-червена опаковка и само около марката имаше малко зелено.... newsm78 Освен това, някак не ми изглеждаха много добре на вид бисквитките, малко като недоопечени, много светли... Thinking Като купя ще видим дали на вкус ще са като предишните в зелената опаковка. А в зелена опаковка днес имаше чаени бисквити, с дупка в средата...Чудна работа.  Rolling Eyes
Скрит текст:
Ако някой се интересува, в Кауфланд има на промоция котешки езичета Laughing Опаковка от 110 гр е около 1,20 лв.

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 17:43 от dolce miele

# 506
На мен тези бисквити които са като котешко езиче изобщо не ми допаднаха  Tired Утре имаме повод в къщи и реших набързо да спретна една от тези торти с ананас (едно време по рецепта на съфорумка правех, но с бисквити с вкус на мляко и ставаше много вкусно) и ги пробвах само така - те дори нямат вкус според мен. Както и да е де, направих тортата пък да видим утре  Wink

# 507
Тортата и бисквитите за нея - на 7 и 8 страница от темата Peace
Благодаря!   bouquet

# 508
И според мъжа ми нямат вкус бисквитите  Crazy, ние с детето обаче страшно го харесахме.

# 509
Бананите са поскъпнали, може би вече не им е сезон, не знам, мои разсъждения.  Peace Днес в Моят магазин бяха на цена 2,99лв. , а в един магазин тип квартален, но винаги много добре зареден, дори нямаше.  Peace

От превръзките Софтино съм доволна (син пакет по 20бр.).  Peace

Като ви чета тук си мисля, че направо съм късметлийка.  Mr. Green Купих веднъж патица, беше добре изчистена, каймата "Стара планина" е с 30-50 гр. повече, дори онзи ден в едно пликче д.превръзки имаше две превръзки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт