Лидл ::59::

• 73 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Как го ядете това фъстъчено масло, не знам  Laughing. Няма друга такава гадост за мен  Crazy. От американската седмица само пица Хот дог ще взема.

С лъжичка или с пръсти направо...

Ти опитвала ли си го? Питам, защото няма нищо общо с едни други български такива варианти..

Опитвала съм, но донесено от САЩ, лидълското не съм, но нямам и желание, въпрос на вкус е, както сме и говорили  Grinning Peace.

# 676
Е, без да си опитвал, не можеш да коментираш...лично мнение.

Коментира се нещо, върху което имаш поглед Peace

Hug С най-добри чувства го казвам

# 677
  • Бургас
И аз искам да попитам за фъстъченото масло - трябва ми само фъстъчено, без добавки на мед и други захари /понеже все такива са българските/... това от Лидл много ли е сладко?

Вкусно е, не е сладко. Няма добавена мед и захар.
Препоръчвам гладкото, но все пак е въпрос на вкус Peace

Българско съм вземала на Балчо едно от Кауфланд, но се оказа голяма гадост..
Ето състава на фъстъченото масло: http://i.imgur.com/DPFhovd.jpg  Та захар си има Wink

# 678
teta75, sysko kid, определено ще се пробва след вашите отзиви  Hug
Пък и щом не е сладко... супер, само ще взема гладкото заради децата. Различава се кое е то, нали? Или поне пише някъде?

# 679
  • Бургас
Погледни ми снимката в поста над твоя - това е гладкото и пише Smooth на него Wink

# 680
  • sofia
Дали сте забелязали от черните домати в Лидл на Стамболийски/Кр.поляна/ ?
Бяха свършили , обаче може пък да са заредили. Thinking

# 681
Зелето не е от пластмасовото,вече три пъти купувам,става много вкусно.

# 682
[quote author Пък и щом не е сладко... супер, само ще взема гладкото заради децата. Различава се кое е то, нали? Или поне пише някъде?
[/quote]

Моето дете /4г./ си го хапва...едвам се вреждам от него Mr. Green
 Първия път, като купих, го отворих на работата да го опитам, че ми беше много любопитно, аджеба, какво е това фъстъчено масло...Ами преполових буркана, не можах да се спра.. Laughing
Притеснявам се само, да не те подведа - аз съм луда по него, но ето-ММ, не му харесва. Но той и сусамов тахан не хапва, така че... Общото е, че леко лепне по небцето, а някои хора не харесват такива храни...

# 683
  • МАРС
Значи, ако не бях видяла този етикет, щях да твърдя, че няма захар, явно е в някакви мижави количества щом не се усеща.
Няма как да ги сбъркаш, даже и да не знаеш английски, давам насоки. Grinning
Гладко - синя капачка.
С частици - червена капачка. bowuu

# 684
И аз искам да попитам за фъстъченото масло - трябва ми само фъстъчено, без добавки на мед и други захари /понеже все такива са българските/... това от Лидл много ли е сладко?

Вкусно е, не е сладко. Няма добавена мед и захар.
Препоръчвам гладкото, но все пак е въпрос на вкус Peace

Българско съм вземала на Балчо едно от Кауфланд, но се оказа голяма гадост..
Ето състава на фъстъченото масло: http://i.imgur.com/DPFhovd.jpg  Та захар си има Wink

Да, захар има, приемам забележката /бързах да пиша и не проверих/ но вкусът не е сладък, преобладава соленото..

# 685
  • София
След шоколадовите топчета и тортата, другата седмица атака към фъстъченото масло! Mr. Green

Само да вметна, че бонбоните "пияна вишна", които са от новия асортимент и миналата седмица бяха на промоция са страхотни! Купих 3 кутии и не можем да се спрем... Всеки бонбон е увит в собствена опаковка.

# 686
Каква е разликата между Българското и Американското фъстъчено масло?

# 687
  • София
Те тия топчета още малко и ще имат собствена тема. Mr. Green
Да, заслужават тема, произведени са в Македония.
Съседите са успели да произвеждат и да станат доставчик на марка на Лидл, не знам - има ли сладкарски изделия марки на Лидл, произведени в Бг...

# 688
Купих си инфрачервената лампа, но още не съм я пробвала. Става ли за нагревки при хрема? Всъщност за тази цел я взех, както и за профилактика на грипа. Не съм чела отзиви точно за нея, ще ви бъда благодарна, ако някой пише нещо.

# 689
  • Русе
Да, заслужават тема, произведени са в Македония.
Съседите са успели да произвеждат и да станат доставчик на марка на Лидл, не знам - има ли сладкарски изделия марки на Лидл, произведени в Бг...
Сещам се за теменужките. Имаше едни кроасани, но вече ги няма, те също бяха за ЛИДЛ произведени. Локума, но и него го няма вече Laughing
Не пазарувам много сладки неща и за тези се сещам... за сега Wink

Общи условия

Активация на акаунт